Je rozdíl mezi octávkou 1.8T 110Kw a 1.8T RS 132Kw
Autor |
Zpráva |
chemer
Moderátor
|
Miloš psal že keramická spojka... poloosy taky budou jiný ne? Nebo řazení je určitě jiný.
|
12.5.10, 19:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
nevím jak převodovka ale spojka by měla být identická keramika se nedává běžně
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
12.5.10, 19:46 |
|
|
Ondras83
|
czechino, jezdi škodovkou, modli se, aby tě nedrapli švestky a nevymejšlej pičoviny...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
13.5.10, 14:28 |
|
|
czechino
Tydýt
|
Ondras83: mě to jen zajímá...s něčim musim jezdit až budu mít řidičák
|
13.5.10, 15:04 |
|
|
Jura
|
To je fakt pecka toto.... Kolik ti je let? Já jen, že jsi už tady kdysi něco řešil s autama a pak se někdo zeptal kolik ti je a vyšlo to, že máš do řidičáku ještě daleko, takže vocode? A ještě řešíš 1.8T a RS a já ti můžu říct, že zbytečně...nevím jak jsi na tom finančně, ale vsadil bych se, že ve finále budeš rád za pojízdnou feldu. Nechápej to špatně, ale přijde mi to jako kdybych tady já založil topic: Mám si koupit loď nebo letadlo? v 16-ti letech jako student, kdy sem rád, že mám na pivo:) Ale jestli ti taťka koupí k osmnáctkám RS nebo co budeš chtít, tak promín, ale jestli seš jako drtivá většina mladých lidí ještě studentů co si musí přividělávat, tak čekej, že i ktobě přijde realita.
Aááááá už sem to našel http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... ht=#336343 takže je ti 15...hele já ti to ulehčím...žádné RS ani 1.8T mít nebudeš a budeš rád za feldu, ale máš to ještě tak daleko, že se to ještě minimálně milionkrát změní minimálně pokaždé když se probudíš:)
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
13.5.10, 15:50 |
|
|
czechino
Tydýt
|
Jura: Tak i když si ji nekoupim,tak mě to zajímá, chci mít mezi těmi auty přehled. A myslím že na ní mít budu,to právě táta pořád řiká že si nesmim koupit nic nebezpečného.Oktávka je přece jen auto říká,máš okolo sebe silnej plech,ne jako u favorita.Já chci radši fáčko,je to auto dostatečné a finančně méně náročný a hlavně se mi líbý.Ale de o to, aby mi bylo povoleno
|
13.5.10, 16:07 |
|
|
Ondras83
|
jo tak ty si nemáš koupit nic nebezpečnýho a fotr ti koupí oktu RS?
to si nějak protiřečí...mit 180 koní v rukách 18ti letýho kluka, co mu ještě ani neuschnul inkoust na řidičáku....
|
13.5.10, 16:18 |
|
|
Jura
|
A teď bych vyhlásil anketu co si myslíte, že je víc nebezpečné pro kluka v 18- ti letech s novým řidičákem... Fačko/felda nebo RS?
Hele je hezký, že tě to zajímá a že tě ten sen vede kupředu, ale prostě je to daleko a smiř se s tím, že to bude úplně jinak a i kdyby jsi na to měl, tak peníze budou potřeba jinde a nějaké auto nebude vůbec priorita. Dej si RS na pozadí ve windows a buď vklidu (Já tam mám Audi R8 )
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
13.5.10, 16:18 |
|
|
czechino
Tydýt
|
Jo taky si říkám že je RS zbytečné,radši fáčko..feldu nechci.Jo a když jsem u toho, je ochranej homologovanej rám spůsobilej pro ježdění po silnicích,jako jestli projde na STK? Já vím že řeším strašně dopředu,ale chci mít jasno....
|
13.5.10, 16:23 |
|
|
Ondras83
|
ne není
v čr není nic povoleno, max vejfuk soieta, když budeš hodně snaživej, tak tam dostaneš 15tky legálně a to je tak všechno
|
13.5.10, 16:31 |
|
|
Dallen
|
Bezpečný auto. Jak pro koho, pro tebe možná ještě celkem bezpečné bude, ale pro ty které potkáš už rozhodně ne. Být tebou nevymýšlím s prominutím pičoviny a raděj pročítám vlákno: "Jak dát dokupy starou pěknou škodovku kterou vesniční burani rozjebali na padrť."
Tož tak!
|
13.5.10, 16:32 |
|
|
czechino
Tydýt
|
Citace: v čr není nic povoleno
to neni možný na vrsích jsem viděl plno aut s ochraným rámem a měli SPZ,bylo tam i fáčko
|
13.5.10, 16:39 |
|
|
Ondras83
|
czechino píše: Citace: v čr není nic povoleno to neni možný na vrsích jsem viděl plno aut s ochraným rámem a měli SPZ,bylo tam i fáčko
..já ti povim, že ten popisek pod nickem sedí
|
13.5.10, 16:44 |
|
|
czechino
Tydýt
|
Dík
|
13.5.10, 16:47 |
|
|
darklord
|
na znacky to nejazdi. ale jak s tym vylezes na cestu tak si jednou nohou v kriminale (ale to si ty aj bez toho ramu...)
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
13.5.10, 16:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|