Autor |
Zpráva |
varok
|
Kwiko: To jsem měl právě na mysli. Mě to taky hrozně sere, když je v nějakém pruhu tlačenka, auto na autě a nějaké hovado, ať už baba nebo chlap, tak pustí blinkr, kolikrát ani to ne a začne na sílu tlažit svoji limuzínu tam kde není místo. S nějakým čurákem se hádat nebudu a on si myslí, HM, však to je jen posrané fáčko nebo felina.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
20.6.10, 12:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
varok >
jenze ona tam tlacenice nebyla bylo to v 9 vecer a na silnici krome tech 2 aut nikdo nebyl
EDIT: jo taky obcas predjedu pravym odbocovacim pruhem kolonu a naseru se jim tam tesne pred krizovatkou ale to jenom ze toho duvodu ze vetsina kolinskych cu***ku chce odbocovat vlevo a pred nima je misto pomalu na 2 kamiony na jizdu rovne
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
Naposledy upravil 21lucas dne 20.6.10, 12:57, celkově upraveno 2
|
20.6.10, 12:48 |
|
|
varok
|
Tak to už potom není na rozbití huby ale na urvání celé hlavy
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
20.6.10, 12:56 |
|
|
Dawid130
|
To co dělá lucas dělám občas taky akorát tam ten odbočovací pruh nemám. Ale pak už v něm někdy i zůstanu. Občas dělám (když spěchám i to že pokud jede v rovném pruhu nákladák tak objedu celou kolonu bokem no a kamion se nestihne rozjet tak rychle. A do mě......
|
20.6.10, 13:08 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Dawid130 >
ja to delam i kdyz tam stoji osobak bud se dostanu pred neho nebo za neho
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
20.6.10, 13:24 |
|
|
JeeRKa
|
Re: Řízení ženských
varok píše: Co říkáte na řízení ženských? Poslední dobou se mi zdá, že řídí hůře než muži. Nechci se některé dotknout, ale ve většině případů ano. Jezdí si jako mistrině světa GP. Nedávají přednost, když vjíždí z vedlejší silnice na hlavní a o přednosti z prava ani nemluvě. Kolikrát přejíždí z pruhu do pruhu, ani se nepodívají za sebe. Nepustí blinkr apod.
to není o hovadismu ale o neschopnosti ...
_________________ Škoda RAPID - 135 (1988)Jeden z 1 272 kusů ! Fotky BMW E36 318i touring (1996) Jeden z miliónů křápů ... Fotky Manet Korado (1998) - Puch Supermaxi Fotky + Babetta 210 (1986) - Pekelný stroj Fotky
|
20.6.10, 13:32 |
|
|
Dawid130
|
ženský spíše zmatkují než že umí jezdit tak aby si to dovolily
|
20.6.10, 13:33 |
|
|
ferrari
|
No, jaby som to povedal takto: ženy od prírody nemajú technické cítenie (česť výnimkám, je ich tak 5%) a teda nemajú cit s autom a odhad. nerobí im problém prejsť celé mesto 60 km/h na 2ke a na druhú stranu mimo obec ísť 60 km/h do kopca na 5ke...takisto potom idú radšej na istotu (= mimo obec zásadne max. 70 km/h a za nimi kilometrová kolóna), ale potom vytvárajú na ceste úžasnú nervozitu... Problém je cúvanie, problém je predchádzanie...
Ale temer každá žena dokáže jazdiť solídne, iba na to potrebuje prax a teda musí jazdiť...a potrebuje citlivé rady
My chlapi zasa väčšinou (aj tu sú výnimky) tech. cítenie máme, vieme citíť s autom, máme odhad, ale si zasa často honíme ego a sem-tam to preženieme...
Žena je proste Venuša a muž Jupiter, no...
A ešte jedno prirovnanie (ktoré s obľubou používam pri takýchto diskusiách): Tak, ako majú väčšinou muži (95%) cit k jazdeniu a ženy nie (95%); tak rovnako má 95% žien sklon k tancovaniu a 95% mužov nie...a potom 95% žien jazdí v kŕči a 95% mužov v kŕči tancuje...ale tu je muž vo výhode - môže si pomôcť alkoholom a stratiť zábrany...
No, a to, čo ste popisovali ostatní (blondýnka v MLku, v jednej ruke mobil, v druhej cigareta); to je skupina sama o sebe
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
20.6.10, 16:48 |
|
|
Ondras83
|
moje máma jezdí dobře...technicky auto zvládá, parkování je problém, ale to neva...ale jezdí vostře, to jo
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
20.6.10, 17:46 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
a to nebudu komentovat naši babku... ta by snad byla schopná s fábií prohnat i R8:-D
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
20.6.10, 19:17 |
|
|
kwiko
|
Hlavne si cenim (ale obcas ma to stve) ze ked nejakej zenskej chcem pozicat auto, mi ho vrati, ze radsej pojde busom/vlakom pretoze sa nanho neciti (velkost, vykon, cena pripadnej opravy, malo odjazdenych km) priadne zavola a spyta sa aj na zdanlivu malickost. (vacsinou sa vrati v lepsom stave nez v akom ho dostala/dotankuje, naleje vodu do ostrekovacov...)
Chalani sa naopak tvaria velmi urazene ked sa ich pytam ake maju vodicske skusenosti a vysvetlujem ako sa radi, kde sa co spusta, vseto vedia...
a potom zatlkaju nove skrabance... pripadne ked mi auto vracaju oznamuju, ze mi nefunguje prepinanie svetiel, spiatocka, ostrekovac, radio... (pricom to je len inak ako su zvyknuty z dedkovho vraku)
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
20.6.10, 19:34 |
|
|
patrik-hp
|
Já mám zkušennosti poslední dobou s ženskejma za volantem velmi špatný..Už jak jezděj v těch SUVách tak si připadaj jako páni silnic a na to že to má zrcátko jako kráva velký v něm neviděj nic ...Už jsem byl skoro po smrti,když to tele mě nevidělo,že jedu vedle ní a vjela mě bez blinkru do pruhu a vytlačila mě z něj ...To se dělo poslední tři měsíce v Praze několikrát...mám taky zkušennost takovou,že když vidim co auto dělá za nesmyslný úkony na silnici,naprosto nevysvětlitelný pohyby který sleduju už i 200m před sebou,tak když k tomu přijedu nebo vozidlo míjím,žjištuju že to co je za volantem,je žena....To že auto s ženskou za volantem je auto bez řidiče se tedy přikláním...Oni mě připadají,že neví co je to přednost.plná čára,blinkr,plynulost provozu a taky co je to zelená na semaforu...Asi ty papíry dělaj přes rozkrok nebo co.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
20.6.10, 22:18 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Nedávno jsem segru nechal vyjímečně řídit, když jsem spolu někam jeli a na křižovatce na mě rychle: Kdo má přednost?
|
20.6.10, 23:30 |
|
|
paži
|
Ženský jezdí hrozně, jsou to brzy provozu. Pár jich jezdí výborně, ale bohužel to je naprostý minimum.
|
21.6.10, 00:43 |
|
|
Veteranista
Junior TW team
|
Je to kus od kusu, znám dobré i špatné řidičky, má špatná zkušenost je s cizinci, nedávno jedu po Zlíně v levým, v pravým vidím stříbrná BMW(nevím jistě snad 318?) a za zadku má nálepku začátečník, říkám si, to je nějakej magor a jak jsem zjistil byl, po pár metrech do mě z boku prostě nejel, sice jsem stačil uhnout, ale trochu vzal spolujezdcovi dveře a po sléze mi praskr kit na blatníky, ale to až po několika km, na to si říkám, tak to ne chlapče a předjel jsem ho a vyblokoval a zastavil, obhlýdl auto, naštěstí zrcátko po GO bylo celý a šel jsem k tomu volu, z auta vylezl spoluobčan z Asie, na něho jsem začal neskutečně křičet a on že, "já blikal" na to jsem ještě víc křičel(chápejte nenmohl jsem ho vidět jel asi o 2, 3 metry za mnou), tak jsem sedl a dal jsem tam aspoň zpátečku a pocouvl, nevím jestli jsem mu něco rozbil, snad, ale když jsem sedal do auta, tak světla mu svítili a když jsem odjížděl, tak ne a na tažným jsem měl pěknou duchu, tož snad jsem ho označkoval, aby si to pamatoval, pablb, tohle stát se na dálnici, když nás bylo v autě 4 kluci, 18-19 let, tak nevím, takže pozor na:
stříbrné kupé BMW s nálepkou začátečník a spz 7B1 74-45
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
21.6.10, 06:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|