|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
21lucas
Ignorant pravidel
|
nejlepsi je chodit pesky a na delsi vzdalenosti pouzivat prostredky hromadne dopravy - tam nehrozi ze mu to nekdo ukradne
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
17.10.10, 13:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mi jednou jeden tirák vyrávěl jak si nechal nainstalovat výbuch slzného granátu do tahače proti zlodějům,
jednou večer přijeli na parkoviště kde stál pracovnice co prováděli údržbu pér,
tuto službu si předplatil a když už byla údržba téměř u konce došlo a aktivaci granátu, vyskočil z kamionu v tričku a jak pobíhal kolem kamionu zcela nahý s pérem v pozoru ostatní zavolali benga že je tam úchyl a hasiče že hoří miloš
|
17.10.10, 14:02 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
lol
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
17.10.10, 14:03 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Chce to mít pojištěný no.
|
17.10.10, 14:16 |
|
|
Kristensen
|
chce to ihned po koupi vyměnit zámky a nainstalovat alespoň nějakje primitivní alarm
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.10.10, 16:25 |
|
|
Ondras83
|
miloši tyvole, příště dej varování na možnost extrémního výtlemu, mám teď Votroka 11° v klávesnici
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
17.10.10, 18:13 |
|
|
kingbacker
|
Kradení....věčný boj, který se proti profíkovi nedá vyhrát, byty, auta, je to jako zabezpečení proti kopírování softwaru..jde jen o to kdy zloděj/pirát ochranu překoná. A že se plečky nekradou? Kdysi u nás zmizelo během roku 11 742ek, jeden mladej kluk, když jel domu, si vždy n¨ějakou půjčil, odjel s ní domů....a tak to chodilo, až na něj přišli
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
22.10.10, 22:45 |
|
|
breta1
|
Zloděj nejsem, ale až někdy budu, a budu krást luxusní auto, vezmu sebou vždycky rušičku GSM signálu a jsem v klidu. Ono vyrobit amatérsky takovou rušičku, u které stači zarušený prostor jen dva metry, není problém.
|
23.10.10, 16:35 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
breta1 píše: Zloděj nejsem, ale až někdy budu, a budu krást luxusní auto, vezmu sebou vždycky rušičku GSM signálu a jsem v klidu. Ono vyrobit amatérsky takovou rušičku, u které stači zarušený prostor jen dva metry, není problém.
co bys vyráběl a zdržovalse s prkotinama když v domácích potřebách prodávají alobal, když ti benga najdou rušičku ti to něco vynese ale rozbalená svačina v náhodně otevřeném autě
prasárna ale je to tak miloš
|
23.10.10, 21:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|