Autor |
Zpráva |
Vašek Tábor
|
Je přece dokázaný, že určité zvuky zvířata odpuzují a určité přitahují. Rád bych ale viděl, jak funguje ta plašička, protože s měnící se rychlostí se přece musí měnit i frekvence tónu, takže může být pak zvířatům příjemná.
Podle mě je nejlepší plašička zvuk motoru, protože ten je tak "nepřírodní", že se ho všichni bojí. Jezdím dost, ve dne i v noci a ještě jsem nic neporazil (když nepočítám jednu popelnici), prostě když vidím, že jsou na poli srnky, tak si dávám bacha, když jsou u cesty, tak zatroubím.
Tak nějak mi to připomíná ten vtip o dvou kamarádech v lese u řeky:
1. tleská
2: proč furt tleskáš?
1: plaším krokodýly
2: vždyť tady žádnej není
1: no vidíš jak to funguje
Takže asi tak, když nic nepotkáte, tak to funguje, jakmile vám vlítne srnka pod auto, tak to přestalo fungovat.
_________________ Mazda 323, červená
|
21.11.06, 08:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mě si lehla kočka do kapsy vedle motoru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.11.06, 09:50 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
elegant píše: V Amerike vraj nejaký bobor alebo podobná háveť zožrala skoro celý volant nejakému drevorubačovy
asi pomsta
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
21.11.06, 10:36 |
|
|
zokot
|
Vašek Tábor píše: Je přece dokázaný, že určité zvuky zvířata odpuzují a určité přitahují. Rád bych ale viděl, jak funguje ta plašička, protože s měnící se rychlostí se přece musí měnit i frekvence tónu, takže může být pak zvířatům příjemná. Podle mě je nejlepší plašička zvuk motoru, protože ten je tak "nepřírodní", že se ho všichni bojí. Jezdím dost, ve dne i v noci a ještě jsem nic neporazil (když nepočítám jednu popelnici), prostě když vidím, že jsou na poli srnky, tak si dávám bacha, když jsou u cesty, tak zatroubím.
Tak nějak mi to připomíná ten vtip o dvou kamarádech v lese u řeky: 1. tleská 2: proč furt tleskáš? 1: plaším krokodýly 2: vždyť tady žádnej není 1: no vidíš jak to funguje
Takže asi tak, když nic nepotkáte, tak to funguje, jakmile vám vlítne srnka pod auto, tak to přestalo fungovat.
Taky si myslím. Je to jen pro parádu.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
21.11.06, 10:41 |
|
|
Thobiash
|
kachnis píše: elegant píše: V Amerike vraj nejaký bobor alebo podobná háveť zožrala skoro celý volant nejakému drevorubačovy asi pomsta
nebo melouch
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
21.11.06, 12:00 |
|
|
elegant
|
Vašek Tábor píše: Je přece dokázaný, že určité zvuky zvířata odpuzují a určité přitahují. Rád bych ale viděl, jak funguje ta plašička, protože s měnící se rychlostí se přece musí měnit i frekvence tónu, takže může být pak zvířatům příjemná. Podle mě je nejlepší plašička zvuk motoru, protože ten je tak "nepřírodní", že se ho všichni bojí. Jezdím dost, ve dne i v noci a ještě jsem nic neporazil (když nepočítám jednu popelnici), prostě když vidím, že jsou na poli srnky, tak si dávám bacha, když jsou u cesty, tak zatroubím.
Tak nějak mi to připomíná ten vtip o dvou kamarádech v lese u řeky: 1. tleská 2: proč furt tleskáš? 1: plaším krokodýly 2: vždyť tady žádnej není 1: no vidíš jak to funguje
Smetné koše patria do tých veci, ktoré rady skáču do jazdnej dráhy
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
21.11.06, 12:08 |
|
|
Vašek Tábor
|
Já jsem volal, ať se uhne, že couvám. Asi mě neslyšela... :D
_________________ Mazda 323, červená
|
21.11.06, 14:07 |
|
|
elegant
|
Vašek Tábor píše: Já jsem volal, ať se uhne, že couvám. Asi mě neslyšela...
To chce plašičku smetiakov v podobe pluhu (samozrejme pre náročných dať si pluh do predu aj do zadu )
http://www.garage.sk/files/zabava/obraz ... ited14.jpg
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
21.11.06, 15:11 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Vašek Tábor píše: Podle mě je nejlepší plašička zvuk motoru, protože ten je tak "nepřírodní", že se ho všichni bojí.
k tomu pořádnej vejfuk
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.11.06, 18:35 |
|
|
alssh
|
Matthes píše: Lukas píše: Matthes píše: 100kmph v lese, tak nez si sviratko uvedomi nakej zvuk tak ho sejmes ale nemuzes rict ze to nefunguje... jen se nepocita s reakcni dobou zvere. No dobry no, kdyz pojedu pomalu, tak nepotrebuju plasic
Jedině že by jsi si namontoval na střechu pořádný tlakový repro a k tomu tak 2kW VF zesák a není možné aby jsi tu srnu tím tlakem z cesty neodbodil, když už jí nestihneš vyplašit.
|
26.11.06, 16:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|