svítí mi kontrolka " test" na palubce. Co to zname
Autor |
Zpráva |
Bukaj
|
Tak mne to začíná zajímat čím dál víc
Akta X na škodovkách - to je moje...
Nemáte náhodou někdo v Praze ekotronika s touto závadou na pokusy
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
21.12.06, 11:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
roman heller
|
Bukaj píše: Tak mne to začíná zajímat čím dál víc Akta X na škodovkách - to je moje... Nemáte náhodou někdo v Praze ekotronika s touto závadou na pokusy
Já akorát vím že unás ve škodovce prodávaj ten elektronický karbec na ekotronika asi za 600.Nový.......Jestly by někdo poněm toužil tak mu ho koupím a pošlu...
|
21.12.06, 13:00 |
|
|
spartra
|
jo zrovna jsem koupil motor 781,135e za 500, mechanická pumpa, lambda, hromada odpojenech drátků ale karburátor
tady se na to nedaj sehnat díly, byl to takovej pazmrd, dokad to jezdí, nevšímal bych si toho
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
21.12.06, 16:29 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kybergreg píše: Dyť tady na techwebu je někde odkaz na stažení dílenský příručky k ecotroniku, je to v PDF, má to 2,8 MB a 36 stránek, je tam i nějakej popis, jak diagnostikovat závadu. Neříkejte, že se nenajde schopnej automechanik nebo elektrotechnik, kterej by to podle toho nedokázal opravit. Nebo aspoň určit, co je vadný.
si to zkus se v tom hrabat, měl jsem i terénáka na značku si nepamatuji dovoz USA vstřikování ekotronik, motor si dělal co chtěl, ten majitel do toho nastrkal asi 70.000 kč po značkových servisech výsledek po půl roce stejný, toho šikovného mechanika hledám několik let a poze o něm slyším jak o lochnesce nech si obědnat řídící jednotku budou na tebe hledět jak na blbce miloš
|
21.12.06, 17:46 |
|
|
elegant
|
Inak ja by som typoval u elektronica, že sa po čase na doske spravia zvody a stuďáky. Skúste to niekto overiť.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
21.12.06, 21:05 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
roman heller píše: Bukaj píše: Tak mne to začíná zajímat čím dál víc Akta X na škodovkách - to je moje... Nemáte náhodou někdo v Praze ekotronika s touto závadou na pokusy Já akorát vím že unás ve škodovce prodávaj ten elektronický karbec na ekotronika asi za 600.Nový.......Jestly by někdo poněm toužil tak mu ho koupím a pošlu...
130 nemáte ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.12.06, 21:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
elegant píše: Inak ja by som typoval u elektronica, že sa po čase na doske spravia zvody a stuďáky. Skúste to niekto overiť.
to jsem taky slyšel, že řídící jednotka je závislá na velkém množství koster, to jsem taky zkoušel, po vyčistění všech nalezených koster došlo ke zlepšení,..... které jsem si sám namluvil aby mě nemrdlo, i ty studenáky jsem hledal, ale je tam hodně dobrého cínu, ale taky to k ničemu to nevedlo miloš
|
21.12.06, 21:26 |
|
|
roman heller
|
Sadra17 píše: roman heller píše: Bukaj píše: Tak mne to začíná zajímat čím dál víc Akta X na škodovkách - to je moje... Nemáte náhodou někdo v Praze ekotronika s touto závadou na pokusy Já akorát vím že unás ve škodovce prodávaj ten elektronický karbec na ekotronika asi za 600.Nový.......Jestly by někdo poněm toužil tak mu ho koupím a pošlu... 130 nemáte ?
Už ne ale bývaly tam tak před rokem dvě bedny....
|
22.12.06, 14:22 |
|
|
wordy
|
Tá kontrolka je spojená so spínačom zapalování,spínač pre stav brzdovej kapaliny,spínač varovné svetla,a spínač vyhrievanie zadného skla.Tu niekde bude chyba.Ja som vymenil brzdovú kapalynu,a tam na vyku očistil,čo trčí do kapaliny,a už nesvietí,mám pokoj.ale keď blbne vyhrievanie zadného skla,alebo varové svetlá,tak aj vtedy bude svietiť.Stačí zlá kostra.
|
22.12.06, 14:59 |
|
|
elegant
|
slovacek.milos píše: elegant píše: Inak ja by som typoval u elektronica, že sa po čase na doske spravia zvody a stuďáky. Skúste to niekto overiť. to jsem taky slyšel, že řídící jednotka je závislá na velkém množství koster, to jsem taky zkoušel, po vyčistění všech nalezených koster došlo ke zlepšení,..... které jsem si sám namluvil aby mě nemrdlo, i ty studenáky jsem hledal, ale je tam hodně dobrého cínu, ale taky to k ničemu to nevedlo miloš
Tak potom ešte skúsiť vymeniť elektrolitycké kondenzatory. Po čase zvyknú takéto kondíky vytiecť. Možno tam nejaké sú. Alebo prerušené prekovania (spoje medzi viacvrstvovými plošákmi)
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
22.12.06, 18:57 |
|
|
kabala
|
Hehe, no nevím je-li to těmi vánoci, ale nějak jsem čistě náhodou přišla na to jak opravit mou závadu Tak: Hehe, no jak bych to řekla.... prostě jsem zasunula pořádně manuální sytič a najednou to nesvítí. Vždy jsem nastartovala a jednou ze dvou nastartování se to pravidelně rozsvítilo... a pak jsem se podívala dolů... uviděla jsem tam stejný znak jako je na palubce na kontrolce, zkontrolovala jsem jestli je dotatečně zasunut a on nebyl. Najednou to přestalo svítit a od té doby se mi to nerozsvítilo ani jednou Že by to bylo těmi vánoci? ) No každopádně zase tak optimistická nejsem a tak budu doufat že se to nebude objevovat častěji. Děkuju všem za pomoc a přeji krásné vánoce a PF07.
Papa Katty
|
22.12.06, 23:50 |
|
|
vopaje
|
Katty,buď optimista-to se někdy vyplácí.Ale i tobě šťastné a veselé,jak vánoce,tak i nový rok a co nejméně závad.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
23.12.06, 12:57 |
|
|
Bukaj
|
elegant píše: slovacek.milos píše: elegant píše: Inak ja by som typoval u elektronica, že sa po čase na doske spravia zvody a stuďáky. Skúste to niekto overiť. to jsem taky slyšel, že řídící jednotka je závislá na velkém množství koster, to jsem taky zkoušel, po vyčistění všech nalezených koster došlo ke zlepšení,..... které jsem si sám namluvil aby mě nemrdlo, i ty studenáky jsem hledal, ale je tam hodně dobrého cínu, ale taky to k ničemu to nevedlo miloš Tak potom ešte skúsiť vymeniť elektrolitycké kondenzatory. Po čase zvyknú takéto kondíky vytiecť. Možno tam nejaké sú. Alebo prerušené prekovania (spoje medzi viacvrstvovými plošákmi)
pochybuji, že u Fáva byly vícevrstevné tišťáky...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
23.12.06, 15:58 |
|
|
elegant
|
Môžte mi skúsiť opísať, že čo vlastne všetko je na tom plošáku elektronica? Neverím, že sa to samovolne rozladí a nejde to.
|
23.12.06, 16:58 |
|
|
kabala
|
wordy píše: Tá kontrolka je spojená so spínačom zapalování,spínač pre stav brzdovej kapaliny,spínač varovné svetla,a spínač vyhrievanie zadného skla.Tu niekde bude chyba.Ja som vymenil brzdovú kapalynu,a tam na vyku očistil,čo trčí do kapaliny,a už nesvietí,mám pokoj.ale keď blbne vyhrievanie zadného skla,alebo varové svetlá,tak aj vtedy bude svietiť.Stačí zlá kostra.
aha tzn že pokud mi to svítí jen při prvním nastartování a pak když zhasnu motor a znovu nastartuji tak to nedělá že tam bude problém ve spínači zapalování asi co... no každopádně odpojím žárovku bo mi tam rozčiluje ) a bude! Mi to totiž zase začalo svítit co se vytáhnul sytič. Nevím jestli to má souvislot nebo ne e, ale tak jako tak půjde žárovka ven
|
1.1.07, 17:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|