Aha, Opava... doporučuju přestat brát to svinstvo... ještě že na tu stranu moc nejezdím, bál bych se tě potkat v noci... jak vůbec můžou takovýhle pičoviny někoho napadnout?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
Žárovka není schválena pro provoz na pozemních komunikacích. Určeno pro tuningové účely.
UPOZORNĚNÍ: Žárovka nevykonává funkci dálkového světla, pouze potkávacího. Při přepnutí na dálkové světlo žárovka zhasne.
Kdyby jsi potřeboval náhradní světla (na svícení) tak kámoš by pár světel měl mít v garáži ... nebo kdyby jsi mi někdy chtěl předvést fávo na vlastní oči ... pomůžu i s opravama apd... a určitě bych ti vymluvil tohle sprasení světel ... ale chybama se člověk učí ...
Druhá věc je že občas potřebuju s nějakou opravou pomoct a učeň/student by se hodil ...... klidně napiš SZ, domluvíme se ...
Btw: v jakém jsi ročníku že jste se ještě neučili o parabolách?
CROWACK píše:
Aha, Opava... doporučuju přestat brát to svinstvo...
co tím chceš říct??? že Opava je samej feťák? ..je píčovina soudit lidi za původ ... (kontinent, stát, město) ...
!!!!neznalost neomlouvá!!!! .... a hraní si na znalce... pche ... škoda mluvit ...
... netvrdím že ty světla zdokonalil ... ale posměšné hlášky na mé rodné město, kvůli pokusům adolescenta nemám vážně zapotřebí ...
_________________ ŠkodaRAPID- 135(1988)Jeden z1 272kusů!Fotky BMWE36 318i touring (1996) Jeden z miliónů křápů ...Fotky Manet Korado (1998) - Puch SupermaxiFotky + Babetta 210 (1986) - Pekelný strojFotky
31.12.12, 21:43
Jurka
Re: Chrom ve spreji
Veteranista píše:
Aby jsi vůbec byl schopný se trefit na cestu s takovou kombinací
To jsou náhradní světla, které jsem dostal a já to chtěl jen vyzkoušet. Dokupy už to dávat asi nebudu a jezdít s tím nehodlám! Bylo v plánu s tím jen udělat třeba fotky. Netušil jsem, že pouhopouhý pokus rozpoutá takový mazec
_________________ Dálniční Logika: Každý, kdo jede na dálnici pomaleji než vy, je idiot. Každý, kdo jede na dálnici rychleji než vy, je šílenec.
1.1.13, 10:21
Jurka
Re:
gokralik píše:
Nebude ten světlomet jako světýlko do kufru zabírat moc místa? Páč jestli si tímhle budeš chtít svítit na cestu, tak leda ve dne.
To jsou náhradní světla, které jsem dostal a já to chtěl jen vyzkoušet. Dokupy už to dávat asi nebudu a jezdít s tím nehodlám! Bylo v plánu s tím jen udělat třeba fotky. Netušil jsem, že pouhopouhý pokus rozpoutá takový mazec
_________________ Dálniční Logika: Každý, kdo jede na dálnici pomaleji než vy, je idiot. Každý, kdo jede na dálnici rychleji než vy, je šílenec.
1.1.13, 10:21
Jurka
Re: Chrom ve spreji
CROWACK píše:
Aha, Opava... doporučuju přestat brát to svinstvo... ještě že na tu stranu moc nejezdím, bál bych se tě potkat v noci... jak vůbec můžou takovýhle pičoviny někoho napadnout?
Tyhle "chrom efekt" spreje jsem používal na oživení plastových parabol zadních skupinových svítilen a předních blinkrů a sprej předčil mé očekávání - sice to není chromový lesk (ve spreji je velmi jemně mletý hliník), ale je to lepší, než originál eMkové paraboly se stříbřenkou. sprej není otěruvzdorný, takže jsem čekal, že časem zmatní, nebo se začne olupovat (vlhkost ve světlech u 742 je běžná věc). Proto mne velmi potěšilo to, že i po 4 letech jsou paraboly jako nové Ale na hlavní světlomety jedině napařované stříbro (nebo čím se to dělá), tohle určitě ne!
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 32 návštevníků