Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 00:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Výběr fabie po ukradené SDI 2002 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Výběr fabie po ukradené SDI 2002
To se o defendlocku myslím taky říkalo.

Tajný vypínač je dobrý nápad, ale udělej ho tak,aby byl vidět na první pohled.

(příklad : Comfort má přední el. okna? Kup panel pro všechny 4 el okna a zapoj to tak, že se zabezpečení vypne při současném/postupném stisku spínačů zadních skel, nebo spínač ASR v liště nad rádiem apod. - když bych kradl auto, určitě bych si nehrál s okny)

4.4.13, 21:41
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Jarda S. píše:
zeder se nedá překonat ...

odtahovka takový zeder ani neřeší :oops:

5.4.13, 06:46
Dřevák na focení, neumí ostřit

odtahovka už je zase nápadná

5.4.13, 09:48
Profil ICQ

Varianty typu odtahovka neberu v potaz - tam pak jakýkoliv zabezpečení tak nějak ztrácí smysl :)
No jsem dohodnutej s místním elektrikářem na tajným vypínači - ideálně bych si ho představil propojenej s nějakým ovládacím prvkem, ale ještě nevím, jakým způsobem to dělá on.

no a pak nějaký mechanický zabezpečení - celkem mě zaujal tenhle systém - ale nenašel jsem na to žádný recenze -
http://www.bullock-praha.cz/produkty/mechanicke-zabezpeceni/zamek-volantu---blokace-airbagu/bullock-aero---zamek-volantu---ochrana-airbagu.html

nebo varianta pro sociálně slabší škodováky :)
http://pokuty.net/autodoplnky-interier-c1/zamek-volantu-master-lock-252dat-original-usa-i171/

http://www.autio.cz/zamek-na-volant/d-83089/

5.4.13, 14:59
Profil Zobrazit autorovy stránky

všecko to sou pičoviny co se blbě a krkolomně používaj, a v situaci, v jaké ti to předchozí auto ukradli je stejně nikdy nepoužiješ...

5.4.13, 21:25
Junior TW team

Sirénu do interiélu, spínat dveřníma spínačema a časovačem, nevyřadím-li pak systém do určitého času, v kabině bude takový hluk, že se tam nebude dát vydržet

5.4.13, 21:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Crowack - pomůže nepomůže - na podzim jsem si přivezl domů novou fabii - po třech dnech parkování mi zmizel airbag řidiče + dalším několika lidem v okolí. takže jsem si koupil tu páku, co jde přes střed volantu a mám klidnější spaní
v praze mi ukradli kdysi motorku - zamykal jsem jen zámkem řízení, kdo by takovou starou vránu kradl - na novou už jsem si koupil za 12k alarm s gsm pagerem a pořádnej řetěz a zase jsem měl klidnější spaní.
takže co je pičovina a jestli opravdu pomáhaj si myslím je hodně individuální a kdo zrovna se rozhodne auto navštivit. samozřejmě už je pak na každým, jestli využívá zabezpečení, který v autě má, nebo je línej věnovat tomu pár vteřin - taky sem byl s autem línej rovnat se mezi ostatní dvě přímo u domu a pak mě to stálo mnohem víc času vyřizováním a čekáním na opravu.

6.4.13, 06:56

Ja teda nejsem zlodej, tak nevim, ale kolikrat se seru na dilne se zamkem volantu, kdyz je treba spinacka KO a nejd eodemknout, si nedokazu predstavit jak to nekdo muze delat na parkovistu, aby s tim pak odjel, a imobiliser taky, bez vyblokovani s tim neodjedes, ale pokud je nekdo pripraven na tyhle veci ktery ma kazdy auto standartne pak asi treba vymyslet neco nestandartniho, co se bude blbe hledat, pridal bych tam zamek zpatecky, ten tajny vypinac zas musi byt pristupny abys ho mohl vypinat ty, to ti kazdej koukne pod palubku a zapne si to taky, sel bych spise po mechanickem zabezpeceni, aby zlodej potreboval vice casu vse odstranit a dopnit to elektronickou signalizaci, ktera ti na dalku doma zazvoni ze se s autem neco deje, myslim ze by k tomuhle ucelu klidne sel upravit i obycejny mobilni telefon

a jeste jedna vec, ted koukam kolik si za to auto v CR reknou, ja v roce 2010 koupil SDi kombik, komfort najeto asi 190tis, bouchnuta na predek cena v prepoctu 12tis Kc, i s opravou vysla asi na 30 :D a to sem plecharinu kupoval novou, auto bylo celou dobu plne pojizdne, krome toho ze byl KO chladic, tenkrat to bylo 8let stary a i tech 30tis bylo pod cenou ale dneska se to tady tak nejak za tech 30prodava....slusny a v cechach 7...no jo, co nadelame :?

13.4.13, 11:14
Profil ICQ

Dovoz jsme zavrhli - potřebovali jsme auto co nejdřív - holt s vědomím, že zaplatíme tak o 10 a víc tis oproti obdobnýmu autu např. v německu.

no nakonec jsme koupili auto původem itálie - combi 2001 ve výbavě comfort, sem dotaženo před rokem a půl. nalítáno lehce přes 200k, cena 75k. bylo potřeba vyměnit přední tlumiče a klouby řízení, vepředu už byla zpuchřelá a prasklá brzdová hadice, takže i obě přední brzdovky.
spotřeba když jedu normálně tak 3,8-4 když se snažím tak 3,5 a když se hodně snažím tak to umí i 3,3 - to už je míň, než si bere moje jawa 350 - takže v tomto ohledu max. spokojenost. je to teda příměstsko/vidlácký provoz, takže žádné popojíždění v kolonách.
lenoch je to hroznej, ale s tím se počítalo už před koupí, takže žádný "překvapení" nebo zklamání :)
zabezpeční jsme vyřešili havarijní pojistkou - kooperativa, kde byla původní fabie, nabídla prd. takže to máme u axy za tuším 6,5k havarijní + povinný. chtěl jsem jen proti odcizení, ale to nedělaj, takže máme celej balík havárie odcizení a to další kolem.

4.5.13, 07:14

Nezere ti to az nejak moc malo, ja sem jel asi 20km trasu, konbinovany provoz a to sem se teda snazil...a jel sem asi za 4.5, dalnice tak kolem 4, ale pod to nedostanu, po meste tak tech 5litru.....

5.5.13, 18:08
Profil ICQ

u původní fabie jsme palubní počítač neměli, takže nevím, za kolik jezdila.
zase tak nereálný to není - na 4ku na 50-55 (vše tachometrových) to ukazuje 2,5-2,8 - takže průjezdy vesnicemi/městem mi spotřebu naopak zlepšujou.

když se udržuje stovka, ukazuje to cca kolem 3

ale můžu Tě uklidnit, dlouhodobý průměr zatím máme 4,3 - těch 3,5 a míň se pokaždý nedá, kor s vlekem :) jinak spotřeba je to, proč jsem tuhle motorizaci chtěl, takže jsem spokojenej

Naposledy upravil Němec dne 11.5.13, 17:44, celkově upraveno 1

10.5.13, 22:12
Mistr mechanik

dobře jsi udělal je to pracant s malou spotřebou nežere prachy, jezdí na bliosajraty a stolní olej, moje sdi papkala esterifikát vlastní výroby náklady na ujetí 1OO km byly asi 12 korun :oops:

11.5.13, 06:05

Prave ze dlouhodoby prumer mam tak kolem peti, musim to prepocitavat na litry na 100km, protoze ja ten palubak mam v milich na galon, ale pokud vim tak galon je 4.5litru, takze kdyz mam na palubaku 62.5, mil na galon tak to vlastne by melo byt 100km na galon, teda 4.5litru na 100km no a ten dlouhodoby prumer mam prave pod tech 60, ale jedu treba i pres 65coz uz se zase blizi ke 4litrum, ja s tim autem su strasne spokojen, akorat posledni dobou, v zime se me zda ze to studeny chyta na tri, zhavice jsou v poradku, to uz sem zkousel, mam podezreni na vstrik, ale zase, emise byly uplne supr, polovicni hodnoty z povolenejch, celej motor krasne suchej, nikde nic netece, kolem vstriku taky ne, zadny zavady v pameti, na dalnici nalozeny 150jak prd, tak zas nechcu hrabat do neceho co funguje, ale spis si mi trosku nasadil brouka jeste i spotreba neni malicko zvysena

dneska jednu delsi vzdalenost..cca 60km, kombinace mesto a mimo, schvalne za kolik pojedu

11.5.13, 10:45
Profil ICQ

tak delsi trasa, snazil sem se a spotreba 4.2 a dneska kratka trasa, kopce, stani na semaforech, popojizdeji, jel sem tak nejak normalne, a spotreba v prepoctu z palubaku 6.1, ale rekme ze to bylo tak 7, 7kilometru tam a stejne zpet, s prestavkou asi hodinu na parkovisti

12.5.13, 14:28
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2