Autor |
Zpráva |
ventYl
|
Re: Opet pravostranne rizeni
myslim, ze to ma nastejno
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
12.4.13, 11:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MATTESS
|
Nemam osobní zkušenost, ale od jiných jsem slyšel (co žili v UK), že pojištění je v UK docela drahý
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
12.4.13, 12:13 |
|
|
Jiri
|
nemuzu s tim jezdit kazdej rok ne technickou do uk a pojisteni moc drahy neni, na fobii nam to ted snizili, pro dva ridice s omezenym najezdem 7tis mil za rok jen 18tis kc...na rok kdyz to nepujde normalne ta za tri roky na veterany to pujde urcite ne
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
12.4.13, 18:41 |
|
|
Jiri
|
Mejlem zatim zadna odpoved, zkusim tam v tydnu zavolat a zeptat se, jinak nikdo nikoho neznate kdo neco podobneho abslovoval, pred casem tu byla nekde i fotka maleho technicaku s dodatkem pravostranne rizeni, uz ale nevim kde to bylo, kdo to sem daval, musim mit jistotu ze to doopravdy je mozno prihlasit, jestli s tim pujdu na urad a reknou mi ze to nejde tak to bude slovo proti slovu a bude to tak ze to proste jen udelat nechteji a to zas nechci ja
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
13.4.13, 10:45 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo tu fotku sem dával já
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.4.13, 10:49 |
|
|
Jiri
|
No vidis, tak jak si k ni prisel
|
13.4.13, 10:52 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.4.13, 10:59 |
|
|
Jiri
|
Zkusil sem mu napsat na ICQ ale nevim jestli to jeste pouziva, kdybys mel nejakej kontakt na nej tak mi jej posli
|
13.4.13, 11:21 |
|
|
Jiri
|
Volal jsem dnes na DEKRU a prihalseni v podstate neni zadny problem 1.treba vymenit predni svetla za svetla pro pravostranny provoz 2.zajet na dovozovou technickou, pokud uz tam svetla budou v poradku nebude se to dale resit a do protokolu napisou jen ze je volan vpravo a neco o vyhledech v zrcatkach 3.zajet na DEKRU do Prahy, kde mi overi vyhled z auta a nastaveni zrcatek, vydaji protokol 4.poslat zadost na ministerstvo dopravy o udeleni vyjimky prihlaseni auta s volantem vpravo, meli by mi tu vyjimku dat a poslat 5.s tim vsim jit na urad kde mi auto prihlasi na CZ doklady jeden problem ale je a to ze v anglickym technicaku skoro nic neni a nebudou mi podle ceho vypasat CZ technicak, jaguary se v roce 1987 k nam nevozili, takze je udajen mozne ze to v CR nepujde nikde dohledat a byl by problem, je teda treba jeste tady v UK zjistit udaje ktere mi pak zapisi do technicaku CR, dle meho by to meli v jaguaru vedet, udajne staci papir s nejakym razitkem nebo potvrzeni, aby proste bylo videt ze sem si to nenapsal sam, zitra zkusime zavolat do jaguaru, jestli bude cas a zeptame s ena to a i jestli nejdou koupit jen skla svetel pro levostranne rizeni nebyl by nekdo ochoten dat mi sem nebo na mejl fotku ceskyho technicaku se vsema udajema co tam je treba vyplnit?, musim vedet co za udaje potrebuji, at jim v jagu muzeme ricic co potrebujeme, predem diky Jirka krbec.jiri@seznam.cza jeste dalsi vec, vite nekdo kolik stoji dovozova technicka a jak probiha, je to neco specialniho nebo stejny jak normalni technicka?
|
15.4.13, 17:58 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
jirko posilam svuj byvaly technicak, co jsem skenoval na pojistovnu pri nehode
|
15.4.13, 19:07 |
|
|
Jiri
|
Dekuju, neni to uplne idealne citelny, ale myslim ze to poslouzi, jinak jestli nekdo chcete premyslet se mnou tak piste o co vse si teda mam napsat, idealne se zeptat nedke na technicke co vse na tu dovozovku potrebujou, vsak to stejne dopnujou oni ne, nebo jak to je, urad pak vypisuje technicak podle puvodniho, nebo podle neceho co udela dovozova STK? To tam musim mit potvrzeno i treba ze to nema abs a kolik ma mit vozejk? mate nekdo tip kde delaji tu dovozovku? idealne nekdo znamej, s kym se da trosku mluvit at vim co tam vsechno musi bejt...
|
15.4.13, 20:35 |
|
|
Jiri
|
Ja su osel, omlouvam se, samozrejme staci zvetsit a je to citelne vice nez dostatecne, me to nemysli
|
15.4.13, 20:37 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ok, zrovna jsem ti to sepisoval
|
15.4.13, 20:40 |
|
|
Jiri
|
No a jeste nekdo muzete poradit kde sehnat ty predni svetla, urcite je mate nekdo zasity na pude
|
15.4.13, 20:56 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Bezne je doma mivam, ale zrovna ted mam svetla jenom na Rapida.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
15.4.13, 21:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|