Autor |
Zpráva |
p.s.
|
Re: vyřazení auta z provozu
a co nahlásit že auto bylo ukradeno
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
7.1.14, 10:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
majitel je měký kdyby na něj benga hukli řekne jak to bylo,
|
7.1.14, 12:29 |
|
|
Milan Koukal
|
Pokud máš možnost udělej STK aspoň na měsíc a auto dej za 100,- do depozitu, tam to můžeš nechat navždy. SPZ někdo ukradl rovnou nahlásíš krádež.
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
|
7.1.14, 21:37 |
|
|
john simple
|
tam to navždy za nějaký čas nepůjde
|
8.1.14, 06:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Milan Koukal píše: Pokud máš možnost udělej STK aspoň na měsíc a auto dej za 100,- do depozitu, tam to můžeš nechat navždy. SPZ někdo ukradl rovnou nahlásíš krádež. není auto nejsou značky jsou jen papíry problém je jen ve státu ten chce doklad o ekologické likvidaci který již nejde získat nic víc
|
8.1.14, 07:50 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Nemuze si to clovek s bydlistem venku legalne odhlásit na svoje bydliste v DE? Tim by se nasich uradu mohl taky elegantne zbavit.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
8.1.14, 10:10 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ono to de ale chtějí stejný kocourkov jako platná stk odevzdat značky, v tom hodošu to ještě před dvěma lety šlo tonda si tak odhlásil dvě auta a měl jen velké TP, napřed ho děsili 4O.OOO kč pokuta a oznámí ho na životní prostředí tak jim řekl že za půl roku skape a jemu to jedno a OK ve veselí prostě ne, ten ovladací systím se totiž nikam nepohl je to samý bývalý fízl voják nebo fízlem odkojení bohužel no
|
8.1.14, 11:29 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Viky píše: Nemuze si to clovek s bydlistem venku legalne odhlásit na svoje bydliste v DE? Tim by se nasich uradu mohl taky elegantne zbavit. ono je ještě průser naše úřady NEJSOU VŠECHNY STEJNÉ na jižní moravě mají natlučené pravidlo vymyslet jak to neudělat,
|
8.1.14, 11:37 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
john simple píše: tam to navždy za nějaký čas nepůjde to ne za nějakej čas budou vozidla, co jsou tam dlouhodobě, trvale vyřazovat
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.1.14, 11:37 |
|
|
john simple
|
jo, tohle jsem měl na mysli
|
8.1.14, 11:59 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jarda S. píše: to ne za nějakej čas budou vozidla, co jsou tam dlouhodobě, trvale vyřazovat A zrovna tohle prý nehrozí, jak mi potvrdila paní na přepážce...
|
8.1.14, 14:52 |
|
|
Milan Koukal
|
fatal: Ohledně depozitu jsem se byl přímo informovat u nás na úřadě. je to takhle: Depozit je jen na 1,5 roku, a pak to můžou odhlásit trvale. Ale záleží na daném úřadě jakou má kapacitu úschovy SPZ, jak budou mít plný regál tak to můžou úložky 1,5 roku a starší trvale zlikvidovat a skartovat SPZ.
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
|
8.1.14, 15:15 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
To by ale byl zpusob jak odhlasit cokoliv.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
8.1.14, 15:48 |
|
|
Lamač
|
To sa mi nezdá,nemôžu predsa len tak vyradiť auto z evidencie,pretože majú napr plný regál.Najprv by ťa museli upozorniť a hlavne to náležite zdôvodniť.Moj prípad nepríklad,mám auto na dva roky v depozite,som mimo domova a plánujem ho kompletne zrekonštruovať.Prídem na políciu po špz a oni povedia:No,prepáčte,ale auto sme vám natrvalo vyradili z evidencie,pretože nemáme kde ukladať špz/mysleli sme že ho chcete aj tak zošrotovať.To je blbosť.Pokiaľ si neporušil žiadny predpis/zákon/vyhlášku ,oni ti auto bez poriadneho udania dôvodu,alebo sami od seba nesmú odhlásiť natrvalo.Neviem síce ako je to u vás ,ale u nás ide auto odhlásiť dočasne aj na 10 rokov (tuším že za 300€).
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
8.1.14, 16:16 |
|
|
fatal
rejpal
|
Milan Koukal píše: fatal: Ohledně depozitu jsem se byl přímo informovat u nás na úřadě... Také jsem se byl u nás zeptat. A ujistila mě, že žádné vyřazování nehrozí. Tak a teď kde je pravda...
|
8.1.14, 17:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|