Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 09:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Cena vs spolahlivost 

Uprednostnite spolahlivy a drahy servis pre lacnym a nie az tak spolahlivym?
Radsej miniem viac ale budem si isty ze je vsetko vporiadku 10%  10%  [ 3 ]
Uprednostnim cenu pred kvalitou 0%  0%  [ 0 ]
Zalezi od aktualnej financnej situacie 14%  14%  [ 4 ]
Vsetko si opravujem sam a presne viem co si mozem dovolit kupit lacne a co nie 76%  76%  [ 22 ]
Celkem hlasů : 29

Cena vs spolahlivost 
Autor Zpráva

Příspěvek servisy
škodovky (742) se už nikdo ani opravovat pořádně nesnaží, když to není známej, tak akorát kouká jak by tu opravu co nejvíc ochcal a vytřískal na tom peníze. Navíc to ještě kolikrát udělá neodborně. Tedy aspoň v nyšem kraji platí smutná skutečnost, že když to člověk potřebuje udělat pořádně, tak to musí udělat sám. Minulej rok mi chtěl táta udělat radost a "jenom" zajel do servisu s mojí 120 vyměnit olej. Výsledek? Nalili tam 3,5 litru oleje M6A (divil jsem se, že se ještě vyrábí, v životě bych tam takový bláto nenalil), filtr byl blbě dotaženej takže okolo něj tekl olej a místo mojí vypouštěcí zátky (hliníková vana) tam byla narvaná ze škody 100 s čtyřhranem. Tu jsem pak samuzřejmě už nikdy nepovolil, takže výměna celé vany...no aspoň jsem ji přetěsnil...nebo případy jako "generálka brzd" s použitím použitejch komponent a podobně....samozřejmě účtována plná palba...neodborně seřízená sbíhavost - volant nakřivo+omezení rejdu na jednu stranu atd, atd...mě se stala jenom ta záležitost s olejem, ostatní zprostředkovaně od známejch...Jediná (snad) věc, kterou doma nezvládnu je geometrie, tak jezdím za známým, o kterým vím, že by to nezkonil...ale pravda je, že pokud má dělat celou tak nadává, škodovky mají tohleto seřizování složitý...u faka nastavíš sbíhavost a hrneš...

9.3.07, 12:14
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2