Autor |
Zpráva |
Drak
|
To je teda dobrej odvazista, že se pod to podepsal, jak by se s tím stal nějakej průser, tak by to odskákal on, že schválil přestavbu, která je proveditelná jenom odborníkem s platnou licencí.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
24.3.07, 20:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
spartra píše: no tak my jsme dělali přestavbu + montáž lpg doma co na tom, pár děr, utáhnout matice, na revizi to muselo tak jako tak, čus, a ta revize taky nic zazránýho 3 x stříknul jarovou vodu vzal 300kila jel jsem
Pokud víš co a jak a rozumíš tomu, tak proč ne?. Ale pokud to ještě pořádně ani neviděl, tak ať si to radši nechá udělat. Mě vloni vyměňovali nádrž, já jsem u toho byl a že by se s tím nějak páral, to se říct nedá. Ještě mi to dal blbě na stranu, že jsem nehohl přiklopit sedačku a doma jsem ji musel stejně posunavat.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
24.3.07, 20:26 |
|
|
Drak
|
Ono na té montáži celkem nic složitýho není, ale potřebuješ někoho, kdo se ti pod to podepíše. Jak tě jednou chytíjou s namaštěným plynem načerno, tak seš v ... Na technické taky letíš rovnou ven, to už se vyplatí koupit auto s namontovaným LPG a ušetřit si starosti.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
24.3.07, 20:29 |
|
|
spartra
|
Drak píše: To je teda dobrej odvazista, že se pod to podepsal, jak by se s tím stal nějakej průser, tak by to odskákal on, že schválil přestavbu, která je proveditelná jenom odborníkem s platnou licencí.
no tak to je skoro pro zasmání odborníkem
jako v tp byla zapsaná legálně, čo někomu dat 4 za montáž, když na to doma bylo všechno
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
24.3.07, 20:31 |
|
|
Martin
|
Drak píše: Ono na té montáži celkem nic složitýho není ...
Není, ale je potřeba dodržet určité věci, jinak je to o život.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
24.3.07, 20:32 |
|
|
spartra
|
Martin píše: spartra píše: no tak my jsme dělali přestavbu + montáž lpg doma co na tom, pár děr, utáhnout matice, na revizi to muselo tak jako tak, čus, a ta revize taky nic zazránýho 3 x stříknul jarovou vodu vzal 300kila jel jsem Pokud víš co a jak a rozumíš tomu, tak proč ne?. Ale pokud to ještě pořádně ani neviděl, tak ať si to radši nechá udělat. Mě vloni vyměňovali nádrž, já jsem u toho byl a že by se s tím nějak páral, to se říct nedá. Ještě mi to dal blbě na stranu, že jsem nehohl přiklopit sedačku a doma jsem ji musel stejně posunavat.
pár hadic kabelů bomba, nátahnout elektriku, ano proč ne máš recht pokud o tom ví prd
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
24.3.07, 20:34 |
|
|
Drak
|
Odborník je myšleno jako termín, montáž zvládne i průměrně cvičená opice, ale ten revizák musel být známej, jinak si to nedovedu vysvětlit, že se pod to podepsal. Veškerý zásahy do LPG může provádět jenom člověk, kterej na to má papír a při revizi se prokáže, že to montoval on.
|
24.3.07, 20:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: Odborník je myšleno jako termín, montáž zvládne i průměrně cvičená opice, ale ten revizák musel být známej, jinak si to nedovedu vysvětlit, že se pod to podepsal. Veškerý zásahy do LPG může provádět jenom člověk, kterej na to má papír a při revizi se prokáže, že to montoval on.
a draku kdo si myslíš že ten odborník je, přijedeš na jednodenní školení zaplatíš 1500 pokud tomu nerozumíš tak opíšeš závěrečný test a máš vysvědčení že jsi revizní technik, pro montáže a revize máš instrukce co máš dělat a kontrolovat třeba jako v servisce u feldy, to provedeš a dáš razítko, přitom tom třeba opravám vůbec nemusíš rozumět, mi tam nepasuje ten odborník a pak opice která to zvládne, když to chce dělat načerno, at si to udělá, napereš to za sedačky, lanko od kapoty motoru vyvedeš pod auto aby se ti poldi do toho nedostali a jezdíš, tady to mělo hodně lidí už znám jenom tři v okolí dvě stovky a jedna 1000 miloš
|
25.3.07, 10:40 |
|
|
Drak
|
Asi sem to špatně napsal, montáž zvládne snad každej, kdo ví, že šroubovákem se nemá šťárat v nose ale ve šroubku, ale při jakým koliv konfliktu s úředním šimlem musíš prostě prokázat, že to montoval "odborník" s platnou licencí. Revizního technika, kterej udělá revizi LPG někomu, koho dobře nezná a neprokáže se osvědčením na montáž LPG nebo potvrzením o odborné montáži prostě neznám a myslím, že takovej magor se snad ani nenajde. Nemůže přece tušit, že tam dotyčnej nenacpal nádrž z bouračky, která má trhlinu, nebo že plyn vede vodní hadicí, která se za nejbližším rohem rozerve, odpovědnost de pak na něj, že se pod to podepsal. Samozřejmě že i mistr tesař s platným osvědčením se může utnout a něco zprasit, to je ale už riziko povolání, stalo se to mockrát mě, určitě i tobě a věřím, že komukoli z nás, ale mám ten pocit, že montáž LPG načerno osobou, která se ptá, jak to udělat, nebo chce tipy a triky se rovná experimentování s brzdama, nebo řízením. Holt prostě z některých úprav co tu čtu mi naskakuje husí kůže a začínám na ně být alergickej. Úpravy, který se týkají jen konkrétního auta sou mi šumafuk, ať si každej jezdí třeba na žebřiňáku se spoilerem, ale jakmile to může nějak ohrozit, nebo omezit ostatní lidi na silnici, tak se z toho nějak kroutím a leze na mě kopřivka. Takovej už su já.
|
25.3.07, 14:14 |
|
|
Martin91
|
....
jestli chces mam doma kompletni plyn!!! ze 120
Naposledy upravil Martin91 dne 25.3.07, 16:58, celkově upraveno 1
|
25.3.07, 14:14 |
|
|
Drak
|
Neklikat, je tam trojan !!!
|
25.3.07, 15:01 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja na to klik, este ze mam ohnivou lisku a ohnivou zed To je Kalista druhej kerymu se to stalo
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.3.07, 15:04 |
|
|
Waclav
|
Re: ....
Kalista píše: http://practicaljokeonline.com/winner.html
jestli chces mam doma kompletni plyn!!! ze 120[/b].
Tak nějak sem to tu v fofru prohlížel a myslel sem, že to jsou fotky. NOD hnedka zahlásil, tak snad z toho nic nebude
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
25.3.07, 15:10 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: Asi sem to špatně napsal, montáž zvládne snad každej, kdo ví, že šroubovákem se nemá šťárat v nose ale ve šroubku, ale při jakým koliv konfliktu s úředním šimlem musíš prostě prokázat, že to montoval "odborník" s platnou licencí. Revizního technika, kterej udělá revizi LPG někomu, koho dobře nezná a neprokáže se osvědčením na montáž LPG nebo potvrzením o odborné montáži prostě neznám a myslím, že takovej magor se snad ani nenajde. Nemůže přece tušit, že tam dotyčnej nenacpal nádrž z bouračky, která má trhlinu, nebo že plyn vede vodní hadicí, která se za nejbližším rohem rozerve, odpovědnost de pak na něj, že se pod to podepsal. Samozřejmě že i mistr tesař s platným osvědčením se může utnout a něco zprasit, to je ale už riziko povolání, stalo se to mockrát mě, určitě i tobě a věřím, že komukoli z nás, ale mám ten pocit, že montáž LPG načerno osobou, která se ptá, jak to udělat, nebo chce tipy a triky se rovná experimentování s brzdama, nebo řízením. Holt prostě z některých úprav co tu čtu mi naskakuje husí kůže a začínám na ně být alergickej. Úpravy, který se týkají jen konkrétního auta sou mi šumafuk, ať si každej jezdí třeba na žebřiňáku se spoilerem, ale jakmile to může nějak ohrozit, nebo omezit ostatní lidi na silnici, tak se z toho nějak kroutím a leze na mě kopřivka. Takovej už su já.
jo jo draku hlavně se v neděli nenervuj, on o tom zatím jen teoretizuje, na embéčka musíš dělat individuálku, povolení od výrobce a tak, když to tak vemeš tak v itálii kde je toho nejvíc co vím tak to tam nikdo neřeší, montuje se to tam jak autorátio a kontroluje na stk, já se teda toho moc nebojím když to tak vemeš jak tenká je palivová nádrž a kolik aut za poslední období začalo hořet po nehodě, na LPG jsem viděl jednou na vlastní oči 1203 jezdil na flašky a jednou v televizi na dálnici a některé nádrže ani neshoří že se ti nafouknou jak balon a když to někdo namontuje blbě tak mu to vesměs nejede, nedávno jsem tu opravoval jednomu sociálovi auto a brzdilo mu jen LP kolo, že už tak jezdí dva roky a v pohodě tak jde život miloš
|
25.3.07, 15:59 |
|
|
Martin91
|
....
prostitutka hosi ja jsem to tam nedal to nejakej *cenzurováno* proc zrovna ja. prominte za ty slova
Naposledy upravil Martin91 dne 25.3.07, 16:57, celkově upraveno 1
|
25.3.07, 16:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|