Autor |
Zpráva |
Kikan
|
Jestli je to přenosné, nebo né to euromen zjistí až tam zaparkuje nové auto.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
5.4.07, 18:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Waclav píše: deekay píše: Serifus píše: To bude geopatogenníma zónama Jsou to mrchy. Tak jako to místo v ČR, jak tam auta jedou samy do kopce. az sa bojim s kym to susedime nemas nejaky link na tie auta co idu do kopca? V ČR to není, je to myslím, někde v Indonesii, jednou to dávali v Cestománii, je tam nějak obrácená gravitace, prostě do kompce to táhne a z kopce musíš šlapat
Nn... je to i v ČR. Obrácená gravitace je podle mě blbina
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
5.4.07, 18:40 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
deekay píše: Serifus píše: To bude geopatogenníma zónama Jsou to mrchy. Tak jako to místo v ČR, jak tam auta jedou samy do kopce. az sa bojim s kym to susedime nemas nejaky link na tie auta co idu do kopca?
http://www.reflex.cz/Clanek24013.html
Nečetl jsem to, ale snad to bude vončo
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
5.4.07, 18:43 |
|
|
Drak
|
Kousek od Moravské třebové je kopec, kde to fakt funguje, nafedrovaná Tatra 30 tunama hlíny aj s vlekem mi začla ujíždět sama do kopca, nekecám.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
5.4.07, 20:07 |
|
|
Waclav
|
Serifus píše: Waclav píše: deekay píše: Serifus píše: To bude geopatogenníma zónama Jsou to mrchy. Tak jako to místo v ČR, jak tam auta jedou samy do kopce. az sa bojim s kym to susedime nemas nejaky link na tie auta co idu do kopca? V ČR to není, je to myslím, někde v Indonesii, jednou to dávali v Cestománii, je tam nějak obrácená gravitace, prostě do kompce to táhne a z kopce musíš šlapat Nn... je to i v ČR. Obrácená gravitace je podle mě blbina
Tak já zas viděl asi před 2 rokama v Cestománii na Nově nějakej kopec v Indonesii
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
5.4.07, 20:17 |
|
|
Kikan
|
jj je to aji u nás. Viděl jsem dokument v tv.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
6.4.07, 18:29 |
|
|
euromen
|
_________________ život je boj, bohudík
|
6.4.07, 19:00 |
|
|
CROWACK
|
Drak píše: Kousek od Moravské třebové je kopec, kde to fakt funguje, nafedrovaná Tatra 30 tunama hlíny aj s vlekem mi začla ujíždět sama do kopca, nekecám. Bydlím kousek od tama, můžu potvrdit
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
9.4.07, 23:01 |
|
|
Dave_Pv
|
Kikan píše: jj je to aji u nás. Viděl jsem dokument v tv.
Pak se k tomu vraceli a po průzkumech zjistili, že se jedná pouze o optický klam okolí.Je to normálně z kopce,ale vypadá to (kvůli okolním kopcům) že je to do kopce Opravdu, zajímal jsem se o to
_________________ ALFA ROMEO 146 1,9 TD - parádička
AUDI COUPÉ QUATTRO 2,3 20V = pořádná strojovna ( 125 kw )
ŠKODA 120LS, rv 81 - po STK = Už není-totálka , ale né mou vinou
|
9.4.07, 23:36 |
|
|
CROWACK
|
Dave_Pv píše: Kikan píše: jj je to aji u nás. Viděl jsem dokument v tv. Pak se k tomu vraceli a po průzkumech zjistili, že se jedná pouze o optický klam okolí.Je to normálně z kopce,ale vypadá to (kvůli okolním kopcům) že je to do kopce Opravdu, zajímal jsem se o to
a byls tam?? ono to jako optickej klam vůbec nevypadá...je to celý mooc divný...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
12.4.07, 13:06 |
|
|
Dave_Pv
|
CROWACK píše: Dave_Pv píše: Kikan píše: jj je to aji u nás. Viděl jsem dokument v tv. Pak se k tomu vraceli a po průzkumech zjistili, že se jedná pouze o optický klam okolí.Je to normálně z kopce,ale vypadá to (kvůli okolním kopcům) že je to do kopce Opravdu, zajímal jsem se o to a byls tam?? ono to jako optickej klam vůbec nevypadá...je to celý mooc divný...
No právěže to nevypadá,ale je to tak
_________________ ALFA ROMEO 146 1,9 TD - parádička
AUDI COUPÉ QUATTRO 2,3 20V = pořádná strojovna ( 125 kw )
ŠKODA 120LS, rv 81 - po STK = Už není-totálka , ale né mou vinou
|
12.4.07, 13:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|