Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
David píše: michalkatka píše: ako že čísla ti sedia? čo máš v technickom a čo na aute? V TP 135 na autě 135 ale jinak je to 136B prostě je to přeťukaný doufám že jsi to už pochopil
tak neviem, uvidíš, ale myslím že s vhodnou obálkou by si mal prejsť....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
9.4.07, 13:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak davide jak na koho trefíš, když to bude normální člověk tak jsi dodělal vstřikování a pustí to když to bude vůl, tak ti může napsat zásah do konstrukce motoru závada C, zkus a uvidíš, řekni že to tak minule prošlo a tak, nesmíš se nechat miloš
a davide pokud něco překlepneš nebo umažeš tak o nic nejde, trestné je jen to když to děláš s úmyslem abys znemožnil identifikovat odcizenou věc miloš
Naposledy upravil slovacek.milos dne 9.4.07, 19:09, celkově upraveno 1
|
9.4.07, 19:04 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
slovacek.milos píše: tak davide jak na koho trefíš, když to bude normální člověk tak jsi dodělal vstřikování a pustí to když to bude vůl, tak ti může napsat zásah do konstrukce motoru závada C, zkus a uvidíš, řekni že to tak minule prošlo a tak, nesmíš se nechat miloš
přinejhorším namaže
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.4.07, 19:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: slovacek.milos píše: tak davide jak na koho trefíš, když to bude normální člověk tak jsi dodělal vstřikování a pustí to když to bude vůl, tak ti může napsat zásah do konstrukce motoru závada C, zkus a uvidíš, řekni že to tak minule prošlo a tak, nesmíš se nechat miloš přinejhorším namaže
Akorat bacha na kamery, nejlepci je to dole v jame pod autem
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
9.4.07, 19:14 |
|
|
David
|
Tak jsem dnes byl na STK a prošel jsem uplně v pohodě
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
30.4.07, 11:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
David píše: Tak jsem dnes byl na STK a prošel jsem uplně v pohodě
asi máš radost já jsem zas neprošel pravý čep, no přechcal jsem je za korunu v 15.30 a jsem OK byla to 13 STK od začátku roku 12 x bez problému, tak ta třináctka asi něco znamená miloš
|
1.5.07, 20:48 |
|
|
DRYVER
|
Matthes píše: Sadra17 píše: slovacek.milos píše: tak davide jak na koho trefíš, když to bude normální člověk tak jsi dodělal vstřikování a pustí to když to bude vůl, tak ti může napsat zásah do konstrukce motoru závada C, zkus a uvidíš, řekni že to tak minule prošlo a tak, nesmíš se nechat miloš přinejhorším namaže Akorat bacha na kamery, nejlepci je to dole v jame pod autem
Nebo to nechat polozene na sedacce ci u radici paky nebo u radia - moznosti je spousty
|
1.5.07, 21:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
DRYVER píše: Matthes píše: Sadra17 píše: slovacek.milos píše: tak davide jak na koho trefíš, když to bude normální člověk tak jsi dodělal vstřikování a pustí to když to bude vůl, tak ti může napsat zásah do konstrukce motoru závada C, zkus a uvidíš, řekni že to tak minule prošlo a tak, nesmíš se nechat miloš přinejhorším namaže Akorat bacha na kamery, nejlepci je to dole v jame pod autem Nebo to nechat polozene na sedacce ci u radici paky nebo u radia - moznosti je spousty
jak si je naučíš tak to projde , ale co je efektivnější dát to na sedačku nebo to vrazit do náhradních dílů miloš
|
2.5.07, 19:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|