Porovnání Favorit Fabia 1.2
| Autor |
Zpráva |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Sadra17 píše: když už se tu kecá o fábkách tak co je na tom pravdy že 1,4 ropák je taky tříválec ?
Ted teda si nejsem jist ze zrovna 1,4 ale ten nejslabci ropak je skutecne 3valec 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 15.4.07, 20:34 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Hale podle me je blbost kupovat fobii, qalita kdo vi kde, vsechno predrazeny ... http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5659660 tady je treba pazout, skoro 100kW, motor drzak, zere jak favo, mozna nepatrne vic, ale za to ma dvojnasobnej wykon. Kdyz uz teda neco novejsiho 
|
| 15.4.07, 20:37 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Matthes píše: Hale podle me je blbost kupovat fobii, qalita kdo vi kde, vsechno predrazeny ... http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5659660 tady je treba pazout, skoro 100kW, motor drzak, zere jak favo, mozna nepatrne vic, ale za to ma dvojnasobnej wykon. Kdyz uz teda neco novejsiho 
Francouze nebrat 
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 15.4.07, 20:39 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: Francouze nebrat 
Proc, zatim samy dobry zkusenosti 
|
| 15.4.07, 20:41 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
Kristensen píše: Matthes píše: Hale podle me je blbost kupovat fobii, qalita kdo vi kde, vsechno predrazeny ... http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5659660 tady je treba pazout, skoro 100kW, motor drzak, zere jak favo, mozna nepatrne vic, ale za to ma dvojnasobnej wykon. Kdyz uz teda neco novejsiho  Francouze nebrat 
ale no  pocul som ze napr. Renault je nocna mora pre automechanikov 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 15.4.07, 20:43 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Renolt jo no, to sem taky slysel, ze tady jeden mechanik potreboval nakou ptakovinu vymenit a musel by vyndat motor, tak radsi vyriznul v podbehu diru, vymenil a pak navaril plech a v pohode ... 
|
| 15.4.07, 20:45 |
|
 |
|
Kristensen
|
Matthes píše: Renolt jo no, to sem taky slysel, ze tady jeden mechanik potreboval nakou ptakovinu vymenit a musel by vyndat motor, tak radsi vyriznul v podbehu diru, vymenil a pak navaril plech a v pohode ... 
A co potřeboval vyměnit už nevíš? Já mám mr*ku francouzskou a až ji prodám nebo hodím do šrotu tak už ji nechci nikdy vydět 
|
| 15.4.07, 20:48 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To nevim, je to dyl ...  Ale jinak ty pezouti nejsou spatny 
|
| 15.4.07, 20:51 |
|
 |
|
Kristensen
|
No já nevim mě stačí když se podívám u rencka na zadní nápravu a pak u pažouta a je to z hovna do sraček 
|
| 15.4.07, 20:53 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
 hhe, no ja nevim, radsi pezouta nez fobii 
|
| 15.4.07, 20:54 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
Matthes píše: Renolt jo no, to sem taky slysel, ze tady jeden mechanik potreboval nakou ptakovinu vymenit a musel by vyndat motor, tak radsi vyriznul v podbehu diru, vymenil a pak navaril plech a v pohode ... 
no na tom nasom som pozeral ze ked chcem vymenit prednu ziarovku tak musi ist dole predny naraznik  mozno aj podbehy 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 15.4.07, 20:55 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Moje řeč...když už Francie tak jedině Peughot...
Jinak v Pátek sem s Rapídkem naháněl 1.2 Hned To Prodej...neměla šanci a v kopci mi připadalo, že ji asi budu muset postrčit, aby jsme se někam taky dostali v reálném čase...  Seděl tam jenom jeden starší pán, ale ve 110 km/h mi nepřipadalo, že o mě neví
10 km v rozmanitém zatáčkovitém terénu sem se mu držel na prdeli úplně v poho, ale předjíždět sem ho nechtěl páč pak bych ho měl za sebou a to bych nad ním ztratil kontrolu...
Jinak vozilo mě to v autoškole, takže vim co to je zač ve městě a na venkově:
1. ve městě to stačí úplně v poho, ale správný rozjezd záleží na tom, jesi zrovna chytnete jeden nebo dva válce = bud to chcípne nebo se rozjedete...
2. na venkově když se dostanete tak k té 80-ce už dochází dech a prostě to už netáhne jenom více řve a řve...
Musim říci že 742.12 v pořádným stavu je lepší...což teda Škodě auto a.s. mnoho nepřidá...
No nic to jsou jen mé postřehy a můj názor...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 15.4.07, 21:01 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To jo no, v autoskole to bylo hrozny, na rozjezd dycky hodne plynu a pri zkouskach do kopce (4 lidi)  skoro plnej kotel a spojku nechat proklouzavat pul hodiny  Do mesta pro zenskou mozna no, ale jinak je to des  A nejlepci sou majitele HTP, jak je vychvalujou ... a proste nedokazou pripustit ze je to motor na rit, zlaty 1,3 MPI z feldy 
Naposledy upravil Matthes dne 15.4.07, 21:07, celkově upraveno 1
|
| 15.4.07, 21:06 |
|
 |
|
Kristensen
|
Martin 007 píše: Moje řeč...když už Francie tak jedině Peughot... Jinak v Pátek sem s Rapídkem naháněl 1.2 Hned To Prodej...neměla šanci a v kopci mi připadalo, že ji asi budu muset postrčit, aby jsme se někam taky dostali v reálném čase...  Seděl tam jenom jeden starší pán, ale ve 110 km/h mi nepřipadalo, že o mě neví 10 km v rozmanitém zatáčkovitém terénu sem se mu držel na prdeli úplně v poho, ale předjíždět sem ho nechtěl páč pak bych ho měl za sebou a to bych nad ním ztratil kontrolu... Jinak vozilo mě to v autoškole, takže vim co to je zač ve městě a na venkově: 1. ve městě to stačí úplně v poho, ale správný rozjezd záleží na tom, jesi zrovna chytnete jeden nebo dva válce = bud to chcípne nebo se rozjedete... 2. na venkově když se dostanete tak k té 80-ce už dochází dech a prostě to už netáhne jenom více řve a řve... Musim říci že 742.12 v pořádným stavu je lepší...což teda Škodě auto a.s. mnoho nepřidá... No nic to jsou jen mé postřehy a můj názor...
Jsi asi nikdy neviděl rozdělanej tříválec a ještě třeba z fábie co? Páč by jsi jinak nemohl napsat k tomu rozjíždění jestli se trefíš na jeden nebo dva válce, ty válce maj ojniční čepy rozhozený po 120 stupních a ne po 180 jako třeba 4válec takže nikdy nejdou dva válce spolu a už vůbec nikdy nepálej spolu 
|
| 15.4.07, 21:07 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
když htp dal i autobus 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 15.4.07, 21:07 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |