Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 10:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 ANO nebo NE resp. JO 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Martin 007 píše:
Tááááák ted to Viky rozkous.

To sem chtěl slyšet - ted se mi zvedlo sebevědomí...

Děkuji... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

No,řeknu ti to takhle(asi se opakuju).....Slýchávám od lidí kolem že Favorit je vrak a hnilotina.......já mám svého moc rád a co se týká investic tak mě vyšlo už na 100 000kč určitě.....Je to otom mít svýho miláčka a pořád něco do toho vrážet za investice.Ono,když koupíš jiný auto tak stejně budeš muset do toho investovat.....takže radši investovat do svého miláčka a být na to auto hrdý nebo investovat do toho co koupíš ale už to dude pro tebe jen auto......
Dnes se točí vše kolem peněz.....já taky vše uskutečňuji pomalu.....ale vyplatí se to...... :D

22.4.07, 21:50
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Voditelj brodice

Příspěvek 
roman heller píše:
No,řeknu ti to takhle(asi se opakuju).....Slýchávám od lidí kolem že Favorit je vrak a hnilotina.......já mám svého moc rád a co se týká investic tak mě vyšlo už na 100 000kč určitě.....Je to otom mít svýho miláčka a pořád něco do toho vrážet za investice.Ono,když koupíš jiný auto tak stejně budeš muset do toho investovat.....takže radši investovat do svého miláčka a být na to auto hrdý nebo investovat do toho co koupíš ale už to dude pro tebe jen auto......
Dnes se točí vše kolem peněz.....já taky vše uskutečňuji pomalu.....ale vyplatí se to...... :D

amen :D

22.4.07, 21:54
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor

Příspěvek 
tak Pepcu sem koupil odhlasenyho za 1500 Kc, papiry za 1000Kc, kazdy rok do nej vrazim cca 10 - 11 000 , mam ho od r. 2003, takze cca 46000, vsechny naklady si pisu, tak to vim presne...uz davno vim, ze pepcu neprodam..nikdo mi to nezaplati a do jinyho starsiho auta bych to taky vrazil..ted uz mam vsechno novy a mam klid..letos sem zatim investoval 250 Kc dodebilni polsky spojkovy lamely, jeste 1100 STK +EM, 160 brzdovy desticky a mozna pakny a o prazdninach olej..bokem setrim na LPG :-)

http://kachnis.techsajt.cz

23.4.07, 09:40
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
No jo, no, tak bylo to i s lakem ale ten lak je na úrovni výtvarné výchovy mateřské školky :? Přední blatníky jsou asi tchajwan, jinak prahy průvodní jen zaplácané kusem plechu a tlumexem. Jsou ASI nové lemy zadních blatníků, jinak není nic :twisted: :twisted: :twisted:

23.4.07, 13:08
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2