| Autor |
Zpráva |
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Krááááááááááááááááááááááááááááva. Zatím jsem nepotkal žádnou, která umí jezdit. Fakt ne. A že jich znám dost. Maminka promine 
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
| 14.6.07, 20:43 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
Serifus píše: Krááááááááááááááááááááááááááááva. Zatím jsem nepotkal žádnou, která umí jezdit. Fakt ne. A že jich znám dost. Maminka promine 
nechcem byt zly: ale ked neratam profi pretekarky tak poznam len jednu,  ale ta soferuje lepsie ako ja...
nezne pohlavie odpusti  ale nemate odhad a orientacne schopnosti povacsinou  a to som pocul prave od soferok
http://www.youtube.com/watch?v=Lg4a1rc4Xjk
http://www.youtube.com/watch?v=XJemif6bSCQ
edit: ja len ze na tom tranzite ked ide, tak rychlost hovoria v milach 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 14.6.07, 20:56 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Serifus píše: Krááááááááááááááááááááááááááááva. Zatím jsem nepotkal žádnou, která umí jezdit. Fakt ne. A že jich znám dost. Maminka promine 
Tak to moje maminka je jedina se kterou se vskutku nebojim, ridi dobre  Ale ostatni  To jdu radsi pesky ... 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 14.6.07, 21:41 |
|
 |
|
elegant
Registrován: 26.8.06, 07:55 Příspěvky: 1954 Bydliště: Bratislava
|
Tak vraj ženy parkuju zle preto, že chlapi im tvrdia, že toto je 20 cm:
l----------------------------------------------------------l
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
| 15.6.07, 21:22 |
|
 |
|
stangha
|
_________________ Škoda 130 Rapid r.v. 1987 - motor 136 Favo + LPG ===> Už je prodaný.... a nový majitel ho už stihnul zrušit :-/
Honda Civic 1.4i 16V r.v. 1995 - 55kW
Škoda Fabia I 1.2 HTP r.v. 2004 - 47kW ===> mámy kára
|
| 15.6.07, 23:04 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
elegant píše: Tak vraj ženy parkuju zle preto, že chlapi im tvrdia, že toto je 20 cm: l----------------------------------------------------------l
A pri jakym rozliseni a na jakym monitoru si to myslel? To si pridavame nebo ubirame? 
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 16.6.07, 00:14 |
|
 |
|
CROWACK
|
stangha píše: :lol: potvrzuju, ženský za volant nepatřej 
Náhodou, máti řídí dobře...akorát se trochu divila, když sem měnil uhlíky na startéru, že se hrabu vzadu v autě, když ten startér mám přece pod volantem... 
|
| 16.6.07, 00:16 |
|
 |
|
Serifus
|
Dneska zrovna maminka nasedala do auta a já řídil. Ani jsme tam nenasedli a proti se přiřítilo něco stříbrnýho. Bylo to v uzounký ulici obytný zóny (maximálka 30  ) a jsou tam po pár metrech 2 zpomalovače. To stříbrný jelo jak prase. Snad kilem. Před každým prahem zpomalilo a pak hned akceleračka. Matinka se samozřejmě lekla, že to do nás našije, že je to někdo nalitej a votevřela tomu instinktivně dveře do cesty, aby dotyčný zpomalil. Samozřejmě v předstihu, aby jsme je pak ještě měli  Já se jal sprostejch slov a útoků, co to tam jezdí, jak prase a tak... hned jsem ale musel změnit rod nadávek, když se za tmavým sklem Jaguáru objevila blonďatá hlava a vedle ní další ženská. Já myslel, že je zabiju obě. Takový mám nejradši. Navíc ani nechci přemejšlet nad tím, jaký prasárny musela udělat, aby dostala takovýhle auto.... To mě vždycky nakrkne, když vidím tyle modelky v těch limuzínách, jak si to s nima štrádujou. Ty si je určitě nevydělali svou inteligencí a ani manuální zručností  Ty mě teda dožraly.
|
| 16.6.07, 03:17 |
|
 |
|
Radic
Registrován: 19.5.07, 16:50 Příspěvky: 3202 Bydliště: Bánov (okr. Uh. Hradiště)
|
no ta zenska v tom trnasitu..to je mazec 
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
| 16.6.07, 16:40 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
Radic píše: no ta zenska v tom trnasitu..to je mazec 
ze? my sa kam hrabeme
inac jazdi DTM - Deutsche Tourenwagen Masters takze ma daleko od blondynok na jaguare 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 16.6.07, 18:24 |
|
 |
|
CROWACK
|
Serifus píše: To mě vždycky nakrkne, když vidím tyle modelky v těch limuzínách, jak si to s nima štrádujou. Ty si je určitě nevydělali svou inteligencí a ani manuální zručností  Ty mě teda dožraly.
No to je vyšší stage nečeho, no nazvěme to třeba "matiz girls". Tohle auto je pro ně celkem charakteristický (nebo spíš skupina aut-ford ka, matiz, spark, občas i twingo...)....náš malej "matýsek" se nejčastějc pohybuje na trase domov-kavárna-holič-globus a občas páchá věci nevídané. Odbočování do nesmyslných směrů nesmyslně náhle, občas s blinkrem na opačnou stranu, občas bez. Zpětný zrcátka slouží k úpravě make-upu. Jednou sem přijel ke kruháku, a proti mě jelo tohle auto. Dalo pravej blinkr a vzalo to do leva(!) a na dalším výjezdu z kruháku hned ven. Musel sem si zbírat čelist, abych si ji nepodřel o asfalt...jindy sem zase jel na mašině ve městě, 40-50 sem jel, a přede mnou v pravým pruhu nějaká taková malá potvora, mohla jet tak 30-40...jak sem byl tak na její úrovni, normální souběžná jízda, bez ničeho se začala kára sunout do mýho pruhu...tak sem začal troubit, ale jawa jaksi nic moc netroubi, je to kníkadlo, a tak sem byl lehce vytlačen do protisměru, kde sem zadupl brzdy a zařadil se teda za ní. Krev ve mě vařila, vím jak je člověk na motorce zranitelnej tak sem na to háklivej, tak sem na dalších světlech zastavil vedle ní, slezl a slušně se optal, co to mělo znamenat. Dotyčná se tvářila, že jako o ničem neví a že "přece dala blinkr ne?". No teda ženský nebiju, ale chvilku sem to vydejchával...takže na tyhle (ne)řidičky pozor, předvídejte že některý auta se můžou chovat nevyzpytatelně...a sorry za román 
Naposledy upravil CROWACK dne 16.6.07, 23:47, celkově upraveno 1
|
| 16.6.07, 21:20 |
|
 |
|
Serifus
|
CROWACK píše: Serifus píše: To mě vždycky nakrkne, když vidím tyle modelky v těch limuzínách, jak si to s nima štrádujou. Ty si je určitě nevydělali svou inteligencí a ani manuální zručností  Ty mě teda dožraly. No to je vyšší stage nečeho, no nazvěme to třeba "matiz girls". Tohle auto je pro ně celkem charakteristický (nebo spíš skupina aut-ford ka, matiz, spark, občas i twingo...)....náš malej "matýsek" se nejčastějc pohybuje na trase domov-kavárna-holič-globus a občas páchá věci nevídané. Odbočování do nesmyslných směrů nesmyslně náhle, občas s blinkrem na opačnou stranu, občas bez. Zpětný zrcátka slouží k úpravě make-upu. Jednou sem přijel ke kruháku, a proti mě jelo tohle auto. Dalo pravej blinkr a vzalo to do leva(!) a na dalším výjezdu z kruháku hned ven. Musel sem si zbírat čelist, abych si ji nepodřel o asfalt...jindy sem zase jel na mašině ve městě, 40-50 sem jel, a přede mnou v pravým pruhu nějaká taková malá potvora, mohla jet tak 30-40...jak sem byl tak na její úrovni, normální souběžná jízda, bez ničeho se začala kára sunout do mýho pruhu...tak sem začal troubit, ale jawa jaksi nic moc netroubi, je to kníkadlo, a tak sem byl lehce vytlačen do protisměru, kde sem zadupl brzdy a zařadil se teda za ní. Krev ve mě vařila, vím jak je člověk na motorce zranitelnej tak sem na to háklivej, tak sem na dalších světlech zastavil vedle ní, slezl a slušně se optal, co to mělo znamenat. Dotyčná se tvářila, že jako o ničem neví a že "přece dala blinkr ne?". No teda ženský nebiju, ale chvilku sem to vydejchával...takže na tyhle (ne)řidičky pozor, předvídejte že některý auta se můžou chovat nevyspytatelně...a sorry za román 
Děda to takhle schytal na motorce. Byl docela dlouho v nemocnici. Ženská mu nedala přednost v Praze. To jsem ale ještě těžce nebyl na světě 
|
| 16.6.07, 23:39 |
|
 |
|
Serifus
|
|
| 16.6.07, 23:42 |
|
 |
|
epto
|
Serifus píše: Ty si je určitě nevydělali svou inteligencí a ani manuální zručností  Ty mě teda dožraly.
ak maju take auto tak museli byt velmi manualne zrucne 
_________________ Favorit Black Line, 50kW, r.94
|
| 18.6.07, 09:42 |
|
 |
|
Serifus
|
epto píše: Serifus píše: Ty si je určitě nevydělali svou inteligencí a ani manuální zručností  Ty mě teda dožraly. ak maju take auto tak museli byt velmi manualne zrucne 
Já tušil, že se někdo chytne 
|
| 18.6.07, 21:06 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama