|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
At je to maskovany jak chce, bude to stejnej kentus jako kratka verze, tak vo co go
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.7.07, 19:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Thobiash píše: Sadra17 píše: kdyby ste si to pod ti přečetli tak to víte že je to maskování Ajajaj, promiňte mi to kamarádi - já to nečet, ale hlavně, že je to tak....
někdy se to i vyplatí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.7.07, 19:55 |
|
|
škodař
|
Sadra17 píše: Thobiash píše: Sadra17 píše: kdyby ste si to pod ti přečetli tak to víte že je to maskování Ajajaj, promiňte mi to kamarádi - já to nečet, ale hlavně, že je to tak.... někdy se to i vyplatí seš jak host fuks a to se vyplatí! a navíc další auto jako dárek!
|
5.7.07, 22:13 |
|
|
Martin91
|
...
to joo bych aji bral nebo ale kdyz si koupite do 30minut nedostanete jedno ale dve auta a to uz se opravdu vyplati...!!!
|
7.7.07, 17:19 |
|
|
elegant
|
Mi to trocha pripomína dokopanu audi combi. Ale v podstate sa mi to páči viac, ako nová fábia hatchback a roomster dokopy.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
8.7.07, 22:43 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ve skutecnosti vypada lip, testovali ji uz driv v zahranici a libi se mi rozhodne vic nez kratka(za kterou by nekdo zaslouzil.....)
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
9.7.07, 08:25 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.7.07, 11:44 |
|
|
Martin91
|
....
rikejte co chcete ale od romstra je to skoro vsecko na stejny kopyto!
|
16.7.07, 11:49 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Je to tak bohužel...
Největší tuneři, který znám si ji ted koupili v černé barvě na litákách a hádejte co tam maj za motor
Ale už maj zatmavený skla to se musí nechat.
Tak schválně...
Jinak megatuning je toto video...určitě stojí za zkouknutí:
http://news.auto.cz/roadlook/nova-skoda ... video.html
Vřele doporučuji
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
16.7.07, 11:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|