A co to znamená ten vymaz čísla? To jako si tam můžu dát jakýkoliv motor ,který splnuje ty určitý věci(výkon,objem..)?Když je ten motor náhrádní díl!! A když měním motor např. 105 za 120 musím pak někde jít,něco přepsat ve velkém tech. nebo tak něco?
30.7.07, 21:35
Reklama
Reklama
škodař
Vít Široký píše:
škodař píše:
a co když je tam favomotor a je tam výmaz čísla tak co mi na to soudruzy řeknou???
záleží asi hodně co to bude za soudruha, mě kontrovali i tažný a třeba u fotra zkontoroloval na octavii jen číslo kastle
a co kdyby mněli problémy a vyhodili mně šla by udělat něco jako opakovaná za stofku jako při technické jako že bych si tam dal jinej motor. popřípadě mohl bych tam šoupnout motor co jsme mněl v mým bývalím rapidu je to motor ze 120ky a jako sním bych prošel evidenčku a technickou a dal tam spátky ten favo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 41 návštevníků