|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
mno mně prohnila na kabriu brdová trubka v zadku mezi kostkou a levím kolem tak sem to za kostkou ucvakl vyšruboval ten konec zbytek té trubky sem zahl cvakl ve svěráku a našruboval z5  ale nikdo o tym neví jinak by si do toho asik do toho nikdo nesed 
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
| 7.10.07, 00:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
škodař píše: mno mně prohnila na kabriu brdová trubka v zadku mezi kostkou a levím kolem tak sem to za kostkou ucvakl vyšruboval ten konec zbytek té trubky sem zahl cvakl ve svěráku a našruboval z5  ale nikdo o tym neví jinak by si do toho asik do toho nikdo nesed 
Buď v klidu, u tráboše mi to přehnilo na zadním okruhu ještě před kostkou, tak sem to zaroloval kleštěma a předek byl na pedál a zadek na páku (ručka)...  ...a jak se s tím jezdilo, hotový rallye...  ...ale teda samozřejmě se s tím nejezdilo ani v provozu ani nikde kde by to mohlo nekomu ublížit, teda kromě řidiče... 
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 7.10.07, 00:17 |
|
 |
|
škodař
|
CROWACK píše: škodař píše: mno mně prohnila na kabriu brdová trubka v zadku mezi kostkou a levím kolem tak sem to za kostkou ucvakl vyšruboval ten konec zbytek té trubky sem zahl cvakl ve svěráku a našruboval z5  ale nikdo o tym neví jinak by si do toho asik do toho nikdo nesed  Buď v klidu, u tráboše mi to přehnilo na zadním okruhu ještě před kostkou, tak sem to zaroloval kleštěma a předek byl na pedál a zadek na páku (ručka)...  ...a jak se s tím jezdilo, hotový rallye...  ... tj mně ujíždí prdel jenom dyž trochu přidám plyn a stočím volant viz to video v ostatních na straně115... jinak přes ručku nedriftuju protože mi moc nebrzdí  a dyž dupnu na brzdu tak mně jedno přední flokuje a druhý normálně přibržďuje ale netáhně to do strany a k tomu je to co flokuje ve předu a levo 13ka jinak jsou tam ty ostatní 3 14ky 
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
| 7.10.07, 00:22 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
škodař píše: CROWACK píše: škodař píše: mno mně prohnila na kabriu brdová trubka v zadku mezi kostkou a levím kolem tak sem to za kostkou ucvakl vyšruboval ten konec zbytek té trubky sem zahl cvakl ve svěráku a našruboval z5  ale nikdo o tym neví jinak by si do toho asik do toho nikdo nesed  Buď v klidu, u tráboše mi to přehnilo na zadním okruhu ještě před kostkou, tak sem to zaroloval kleštěma a předek byl na pedál a zadek na páku (ručka)...  ...a jak se s tím jezdilo, hotový rallye...  ... tj mně ujíždí pr**l jenom dyž trochu přidám plyn a stočím volant viz to video v ostatních na straně115... jinak přes ručku nedriftuju protože mi moc nebrzdí  a dyž dupnu na brzdu tak mně jedno přední flokuje a druhý normálně přibržďuje ale netáhně to do strany a k tomu je to co flokuje ve předu a levo 13ka jinak jsou tam ty ostatní 3 14ky 
no to je teda mutant, fakt asi jenom tak do lesa...  ...mimochodem docela se divím že ti to netáhne do strany, jedno kolo nebrzdí vůbec, vepředu zase jedno flokuje  to sou věci... 
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 7.10.07, 00:24 |
|
 |
|
škodař
|
CROWACK píše: škodař píše: CROWACK píše: škodař píše: mno mně prohnila na kabriu brdová trubka v zadku mezi kostkou a levím kolem tak sem to za kostkou ucvakl vyšruboval ten konec zbytek té trubky sem zahl cvakl ve svěráku a našruboval z5  ale nikdo o tym neví jinak by si do toho asik do toho nikdo nesed  Buď v klidu, u tráboše mi to přehnilo na zadním okruhu ještě před kostkou, tak sem to zaroloval kleštěma a předek byl na pedál a zadek na páku (ručka)...  ...a jak se s tím jezdilo, hotový rallye...  ... tj mně ujíždí pr**l jenom dyž trochu přidám plyn a stočím volant viz to video v ostatních na straně115... jinak přes ručku nedriftuju protože mi moc nebrzdí  a dyž dupnu na brzdu tak mně jedno přední flokuje a druhý normálně přibržďuje ale netáhně to do strany a k tomu je to co flokuje ve předu a levo 13ka jinak jsou tam ty ostatní 3 14ky  no to je teda mutant, fakt asi jenom tak do lesa...  ...mimochodem docela se divím že ti to netáhne do strany, jedno kolo nebrzdí vůbec, vepředu zase jedno flokuje  to sou věci...  no taky se divím ale na to blnutí a zabytí to stačí  jezdíme stím jenom kolem bečvy a tak ale fur lepčí než maluch ten mi nebrzdil vůbec ani ručka a jezdil sem sním  ale už je pokrok dyž 6x našlápnu tak se mi začne přední leví kolo blokovat něco jak na tom kabriju 
|
| 7.10.07, 09:04 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
škodař píše: lepčí než maluch ten mi nebrzdil vůbec ani ručka a jezdil sem sním  ale už je pokrok dyž 6x našlápnu tak se mi začne přední leví kolo blokovat něco jak na tom kabriju 
No a pak si vyber jakym autem zrovna pojedes kdz obe nebrzdi... Ale to je ten adrenalin co 
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 7.10.07, 11:35 |
|
 |
|