Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít Široký píše: LR rameno :
Tak ta fotka mi nejako nepremava
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.10.07, 21:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin 007
Dezertér
|
No tak rozkecal si ses pěkně...ale máš pravdu...litinovej osmikanál že ? - o tom sem tak četl...ani fotka...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
7.10.07, 21:29 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
|
7.10.07, 21:34 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Martin 007 píše: No tak rozkecal si ses pěkně...ale máš pravdu...litinovej osmikanál že ? - o tom sem tak četl...ani fotka... připomeň se mi o víkendu, nějakou fotku ti sem dám, mám je doma v počítači a odjel jsem do brna do školy a mám u sebe jen notebook a v něm to nemám
|
7.10.07, 21:36 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Šemik píše: Žjova Respect Vítku.. Tohle dostat za ukol sestvait ja tak to snad behem hodiny vzteky rozslapu.. Jake je to meritko?
Je to 1:24, rozšlapat jsem to chtěl taky už mnohokrát, ale vzhledem k investicím jsem si to vždycky rozmyslel.
|
7.10.07, 21:38 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Radic píše: taky sem videl a smekam pred tebou...je to dokonala prace az to bude hotove tak to pak taky nezapomen hodit sem....rad se podivam i na jine dila ktere jsi uz dokoncil...tohle me vzdycky bralo ale nemam nervy na to stavit to tak to tě asi zklamu, já jsem toho moc ještě nedokončil, vlastně jen jeden tank. Tahle eresa ale rozhodně nebude poslední škodovka, mám doma ještě v surovým stavu favorita 1:43 ale hlavně starou felicii 1:24. Ale to než bude... tahle eresa už se staví skoro dva roky a ještě to nějakej ten pátek dá, nejhorší na tom byla fáze, kterou už mám naštěstí v podstatě za sebou, kdy jsem to všecko rozřezával. Teď už to zase narůstá na objemu a dostává to tvar, ale ještě nedávno jsem tady uříznul, támhle upiloval a bylo to takový no... slušně to asi nepůjde, prostě akorát k nasrání, kupa času, práce a peněz, a výsledek nejistý.
|
7.10.07, 21:43 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Zajimavy, jak sem se mrknul na tu adresu ... tak uz se fotky rozfachaly Kazdopadne velky obdiv
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.10.07, 21:45 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Děkuji všem za pozitivní reakce.
|
7.10.07, 21:50 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Pánové, další prosba, potřeboval bych celkem akutně přesný rozměry ( průměry, sílu límce, šířku disku) elektronu,prostě tak, aby se to nechalo přepočítat do měřítka 1:24 a vyrobit z kovu, nepotřebuju tam dělat ten žlab pro penuamatiku. Abychom nemluvili jeden o voze a druhý o koze, přidávám obrázek kol, o která se mi jedná, ale myslim, že to je celkem jasný, někteří z vás je mají možná na autě:
|
8.10.07, 16:57 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
jinak pěkný video z tehdejší rally : http://www.youtube.com/watch?v=y3Dd7VMRCLI , hodně tam jezdí právě škodovky
|
8.10.07, 18:32 |
|
|
Šemik
|
To je krása
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
8.10.07, 18:37 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
[quote="Vít Široký"]Pánové, další prosba, potřeboval bych celkem akutně přesný rozměry ( průměry, sílu límce, šířku disku) elektronu,prostě tak, aby se to nechalo přepočítat do měřítka 1:24 a vyrobit z kovu, nepotřebuju tam dělat ten žlab pro penuamatiku. Abychom nemluvili jeden o voze a druhý o koze, přidávám obrázek kol, o která se mi jedná, ale myslim, že to je celkem jasný, někteří z vás je mají možná na autě:
Jo jo elektrony... "Loukotě"
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
8.10.07, 20:14 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Takhle jsem ji nafotil v muzeu: fotky to jsou pro modelářské účely, zaměřené v první řadě na detaily a nejsou zatím přetřízené http://picasaweb.google.cz/vit.siroky/130RSMonteCarlo Proti tomu, jak startovala v roce 77 má jiný sedačky, webbery na přímo (v Monte jely přes hlavu) a má to tam uplně blbej vejfuck
Naposledy upravil Vít dne 9.10.07, 09:40, celkově upraveno 1
|
9.10.07, 09:40 |
|
|
DRYVER
|
Neco jsem nasle na netu - mozna jste to uz ale videli... http://valasskazima.ic.cz/skoda130rs/index.htm
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
23.10.07, 18:32 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
děkuju, tenhle článek jsem ještě neviděl, už to tisknu
|
23.10.07, 18:50 |