Vskutku jsem nenormální? :D
Autor |
Zpráva |
CROWACK
|
Šemik píše: No, ono to není jen do auta. To jsou i ty moje pokusná zapojení a tak, když něco zkoušim jestli mi to tahle bude fungovat Ale většinu sežere auto, ať už na nové obvody nebo když předělávám kostry, nebo měním poškozený vodič..
No jo, když ona je to pomalu tvoje profese, no pravda...ale s tím krimplováním máš pravdu, taky mu nevěřím, právě kvůli oxidaci, když je spoj přiletovanej tak se ti nestane že by tam vznikl studeňák a podobně, zrovna tady v takovým blbým místě...rozpojíš faston, spojíš, na nic nepřijdeš a najednou to jede...a za týden už to zase blbne...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
20.11.07, 22:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Tak mě to převážně sežerou auta zákazníků než moje. Akorát mě fakt dostal ten název, tady když příjdu do krámu tak řeknu že chci plochej konektor, se akorát zeptá jestli samce nebo samici, já řeknu že nějakou mladou samici bych si dal, pak mu řeknu že jich chci 100 on mě řekne že tolik jich snad ani nemá tak seberu co má a za tejden jsem tam znova.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
20.11.07, 22:10 |
|
|
Šemik
|
Ale ono se to dopravdy jmenuje faston Je to z angličtiny, fast - on, v překladu jako "rychle na"
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
20.11.07, 22:12 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Šemik píše: Já k těmhle krimpovaným spojům prostě nemám důvěru, nemůžu si pomoct. Sice mi to s tim pajenim trva dyl, ale jsem si tím jist
RJ45 na tebe, ještě bys byl rad za krimpovaci kleste !
|
20.11.07, 22:12 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
CROWACK, Semik: Maloverni ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.11.07, 22:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Martin píše: http://www.ges.cz/?ipp=12&lang=cz&cur=CZK&or=sort&page=index&of=4&gcat=XBL&inc=detail&gesid=GES06613990
tak to martine dík bez tvého vysvětlení ani nevím o čem se to mluví. tak jsem zase někam pohl miloš
|
20.11.07, 22:14 |
|
|
Šemik
|
CROWACK píše: Šemik píše: No, ono to není jen do auta. To jsou i ty moje pokusná zapojení a tak, když něco zkoušim jestli mi to tahle bude fungovat Ale většinu sežere auto, ať už na nové obvody nebo když předělávám kostry, nebo měním poškozený vodič.. No jo, když ona je to pomalu tvoje profese, no pravda...ale s tím krimplováním máš pravdu, taky mu nevěřím, právě kvůli oxidaci, když je spoj přiletovanej tak se ti nestane že by tam vznikl studeňák a podobně, zrovna tady v takovým blbým místě...rozpojíš faston, spojíš, na nic nepřijdeš a najednou to jede...a za týden už to zase blbne...
Hele, tomu můžeš předejít. Očisti si ty spoje a prolij je olejem, oxidy už nikdy nepřijdou na návštevu Olej nějaký hustší, a třeba jednou za rok můžeš preventivně zopakovat.
Naposledy upravil Šemik dne 20.11.07, 22:15, celkově upraveno 1
|
20.11.07, 22:14 |
|
|
cyz
|
Vít Široký píše: RJ45 na tebe, ještě bys byl rad za krimpovaci kleste !
Tak u RJ45tek ti nic moc jiného nezbývá, když nepočítám ty debilní rozdělávací které se vlastně taky musí zalisovat
|
20.11.07, 22:15 |
|
|
Šemik
|
cyz píše: Vít Široký píše: RJ45 na tebe, ještě bys byl rad za krimpovaci kleste ! Tak u RJ45tek ti nic moc jiného nezbývá, když nepočítám ty debilní rozdělávací které se vlastně taky musí zalisovat
Co je to RJ45
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít Široký píše: RJ45 na tebe, ještě bys byl rad za krimpovaci kleste !
ANO
Toto je RJ45 kdyzby nekdo nevedel
http://www.stromecek.cz/pocitacove-komp ... l&zid=6910
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
|
|
cyz
|
Šemik píše: Co je to RJ45
To jsou konektory na UTP kabel (ethernet)
|
20.11.07, 22:16 |
|
|
Šemik
|
Jeje, to mam od internetu Ale šmejd to je, vysunuje se mi z toho plášt toho mnohažilového kabelu pořád.. Furt ho tam musim zastrkavat
|
20.11.07, 22:17 |
|
|
CROWACK
|
Vít Široký píše: RJ45 na tebe, ještě bys byl rad za krimpovaci kleste ! jo ale RJ45 mám doma v teple a nejde mi na to voda, sůl, sračky, změny teplot... Šemik píše: Očisti si ty spoje a prolij je olejem, oxidy už nikdy nepřijdou na návštevu
fůůj hořlaviny a elektriku nerad vidím pokupě, to je můžu rovnou zalít do asfaltu ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
20.11.07, 22:22 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Šemik píše: Jeje, to mam od internetu Ale šmejd to je, vysunuje se mi z toho plášt toho mnohažilového kabelu pořád.. Furt ho tam musim zastrkavat nj, tak to je blbě udělané, normálně to nedělá, dá se to vyřešit zalitím do umělé hmoty, pěkně tavnou pistolí prolít a je pokoj, na věky
|
20.11.07, 22:25 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
CROWACK píše: fůůj hořlaviny a elektriku nerad vidím pokupě, to je můžu rovnou zalít do asfaltu ... hm... tak to abys z těch drátů otrhal izolaci
|
20.11.07, 22:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|