Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 19:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 silničářu zas 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Vít Široký> Srovnam li CR s tim co sem videl na Ukrajine v Rumunsku a Bulharsku jsem rad ze ziju tady. Ani na Slovensko a nebo do Polska bych nechtel.

K tomu jezdeni do "hvezdice" - operativene ( telefon, vysilacka) se toto moc resit nada, takto muzes resit nake havarie ale ne standartni provoz (pro sypace je standartni kdyz je snehova kalamita) . Pokud tu silnici o ktere se bavime priradim do programu sypace kterej po ni jezdi na svuj rajon musi ji udrzovat uz porad a ne jen kdyz napadne snih, to znamena ze pokud se bude treba jen preventivne sypat sul pri teplotach pod nulou, musi tuto komunikaci solit a pak nestihne ( pri soleni je omezena rychlost ) dojet na nejvzdalenejsi usek sveho rajonu vcas a nebo bude muset pro dalsi furu pposypu a pak rovnez nestihne posolit nevzdalenejsi konec. Pokud mas stihnut uklidit nakej vzdalenej kout musis tam poslat sypace urceneho jen na to aby tam co nejrychleji dojel a tam to uklidil ale nemuze cestou delat pac to by tam nedojel nikdy.
Ale je pravda ze nekdy by se sypaci programy dali optimalizovat. Pokud naka jina firma dokaze uklidit efetivneji ( tedy levneji) nez ta co to dela nic ji nebrani se na pristi rok zucastnit vyberoveho rizeni a vyhrat a pak to delat lepe.

10.12.07, 12:01
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Moderátor

Příspěvek 
souhlasim s duschem, asi v tom dela nebo proste vi jak to chodi...neni to chyba samotnejch silnicaru,ale tech co je ridi...vsude samej management a rizeni ( zrovna ted sem byl na prednasce nejakyho typa,co dela nejaky rizeni podniku v otrave-ocelarnach, nejaky energetice a pod...no a tyhle za to muzou... s tim asfaltovanim ma ale vit pravdu... frezujou nesmyslne,ale zase ne ty oni, co tam mrznou v desti,ale ty streva co tohle vymyslej... priklad 1/27 Most- Klatovy..jesli ste nekdo jel pres Blsany, lituju vase cepy..ty moje sou uz zas hotovy...frezujou tam kde to jeste neni tak zly a tam kde je to desny, tam to nechaj.... sice se silnice resi podle kraju, ale je to blbe...melo by se rozdelovat podle silnice.. jinak blbost srovnavat s rumunskem,kdyz se v kazdy kokotine srovnavame s nemcema a podobnou evropskou pakazi..

http://kachnis.techsajt.cz

10.12.07, 12:49
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
vsak jo, chlapi za volantem nebo s lopatou nemůžou za nic, já jsem rád, že to tady Dusche vysvětlil, sice se mi to nelíbí, alespoň ale vím, proč mají tu radlici nahoře

10.12.07, 17:12
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2