|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
bobo23: Tak z půlky nádrže rezerva? To se mi nezdá, tam musí být něco špatně....mě se to hne jenom v hodně táhlé zatáčce a max. o nějaký ten milimetr.
Vít Široký: Možná by se to udělat dalo, podle mě to bude jenom kompenzované v budíku, nedávno jsem kámošovi přvážel fávo, (93' GLX karbec 50kW) no a tam mi to přišlo že to taky nelítá tak jak u starých typů a má tam klasický oválný plovák, nijak nebržděný, ještě se v tom projedu abych se ujistil, ale možná by ti pomohlo přemontovat tam ukazatel z 93/94 (řekl bych že černé dávat nemusíš, určitě půjde vyměnit jenom pajšl)
|
| 30.12.07, 15:30 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
cyz píše: bobo23: Tak z půlky nádrže rezerva? To se mi nezdá, tam musí být něco špatně....mě se to hne jenom v hodně táhlé zatáčce a max. o nějaký ten milimetr. Vít Široký: Možná by se to udělat dalo, podle mě to bude jenom kompenzované v budíku, nedávno jsem kámošovi přvážel fávo, (93' GLX karbec 50kW) no a tam mi to přišlo že to taky nelítá tak jak u starých typů a má tam klasický oválný plovák, nijak nebržděný, ještě se v tom projedu abych se ujistil, ale možná by ti pomohlo přemontovat tam ukazatel z 93/94 (řekl bych že černé dávat nemusíš, určitě půjde vyměnit jenom pajšl)
z půlky nádrže rezerva je u mě taky naprosto běžná věc... ptám se, k čemu je takový ukazatel vlastně dobrý
přehodit střívka by možná šlo, ale základem je vymyslet, jak sundat ručičku ???
|
| 30.12.07, 18:46 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
Jo tak to nevím, nikdy jsem na fávu budíky nekuchal. Nicméně bych v tom neviděl problém - ten Favorit který dávám dohromady po tom kovářovi tak má měněné ručičky (idiota nenapadlo nic inteligentnějšího než tam dát ručičky z žigula a střknout je na tmavě modroubarvu takže v noci nevidíš vůbec nic) a když to zvládl kovář tak nevím proč bys to nezvládl ty 
|
| 30.12.07, 22:07 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
no po pravdě, měl jsem doma už jiné, hezké a hlavně svítící ručičky, ale prostě ty původní se mi stáhnout nepovedlo, není čím přidržet osičku, takže se to pak tahá z celým tím vnitřkem budíku, což mu rozhodně na přesnosti nepřidá, je to tam nějak nalisovaný nebo co
|
| 30.12.07, 22:16 |
|
 |
|