Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 13:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Tak jsem lehčí o 3 body 
Autor Zpráva

Příspěvek 
60tka u nas dlho neostane... tiez sa bude menit na 50, s tym, ze pribudne viac znaciek s tahmi 70km/h a mali by zmiznut vsetky 40tky.

idealne by zrejme bolo nieco take, ako maju v nemecku na dialniciach. tam je odporucana 130tka, niekde je aj prikazana, ale dodrzovat sa inde nemusi. v momente, ak cloveku pri dopravnej nehode dokazu rychlost prevysujucu 130, napriklad podla stavu vraku, alebo brzdnej drahy, stava sa automaticky spoluvinnikom nehody a neplati mu zakonne poistenie.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

29.2.08, 19:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Tak já jezdim po městě dle uvážení i hodně přes sto, ale někde v centrech je ta 50ka prostě nevyhnutelná a i já tak jezdim. Ale když pak vidim ty kretény jak se postaví na úsek nikoho kde prostě neni šance že by někdo odněkud vyběh a na takovym úseku chytaj místo toho aby si stoupli někam ke škole, nebo na nějaký kritický místo, to ne :sick: Prostě většinou z lidí tahaj prachy místo toho aby se snažili aby měli lidi v podvědomí že zrovna na tomhle úseku chytaj a ten úsek je zrovna kritickej. To že to někdo přišlápne mezi polema kde je ještě město je přece jedno......

29.2.08, 20:24
Profil ICQ

Příspěvek 
No u náš často měří u školy, ale má to jeden háček... většinou v noci a to ještě hlavně o víkendech... je tam totiž třicítka, takže tam slušně rýžujou... :evil:

1.3.08, 12:53
Profil ICQ

Příspěvek 
bobo23 píše:
No u náš často měří u školy, ale má to jeden háček... většinou v noci a to ještě hlavně o víkendech... je tam totiž třicítka, takže tam slušně rýžujou... :evil:

To víš co kdyby nějaké dítě dělalo přesčas, třeba chce v týdnu náhradní volno tak si to musí v sobotu nebo v neděli nadělat :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

1.3.08, 13:23

Příspěvek 
Jura píše:
alda píše:
Teď když měšťáci nafasovali nový radary, tak je můžu čekat kdekoliv. Jezdím v noci stejnou trasu už 5let a včera jsem je tam potkal poprvé a zrovna když jsem trochu přišlápnul plyn. Jinak jezdím pianko i v noci. Ta pokuta dost bolí.

A kde se ti to stalo v Brně? Sem taky Brňák, tak se to hodí....

Před vozovnou Komín. Ale jak říkám, bylo to poprvé za 5let, tak nevím jak zrovna tam jsou často. Prostě byla půlnoc, nikde ani noha tak jsem to pustil z kopečka a pak už na mě jenom blýskl fotoblesk a už si to šinuli za mnou. Nakonec jsem to šel druhý den zaplatit přímo policajtům, tak mám na památku aspoň bločky. Českou poštu podporovat nehodlám...

3.3.08, 10:04

Příspěvek 
Sakra už i v Brně? Já co jsem tam bydlel tak pamatuju že byli vždycky akorát v Černovicích pod mostem a to na mě dělalo dojem že spíš chrápou.....se služebním jsme jezdili po městě jak prasata a nikdy nás nezměřili.

3.3.08, 10:58
Profil ICQ

Příspěvek 
alda píše:
Před vozovnou Komín.

Tos jel tam kolem toho intru pres most smer Jundrov?? Na tom intru sem kdysi bydlel a nidky sem tam policajty nevidel kdyz sem se vracel v noci z hospudky :lol:

3.3.08, 16:08
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
Ritchma píše:
Tak já jezdim po městě dle uvážení i hodně přes sto, ale někde v centrech je ta 50ka prostě nevyhnutelná a i já tak jezdim. Ale když pak vidim ty kretény jak se postaví na úsek nikoho kde prostě neni šance že by někdo odněkud vyběh a na takovym úseku chytaj místo toho aby si stoupli někam ke škole, nebo na nějaký kritický místo, to ne :sick: Prostě většinou z lidí tahaj prachy místo toho aby se snažili aby měli lidi v podvědomí že zrovna na tomhle úseku chytaj a ten úsek je zrovna kritickej. To že to někdo přišlápne mezi polema kde je ještě město je přece jedno......
No unás to měří u školy měšťác (od rána do večera)i. Tudle mě s kámošem zastavily za 32km/h je tam 30. Tak sem se chvíly hádal, že jim nic nedám a ať si tu fotku strčej někam. Po chvilce hádání kámoš vystoupil předhodil placku vojenské policie a že tomu měšťákovi rozbije hubu jestli to bude dál zkoušet. Pak mě poučil že by měl mít u sebe kalibrační listinu a pokud nemá a zastaví třeba o pět kilometrů tak normálně nezaplatit a jít před komisi. Prý se to dá usmlouvat na chyby měřidel a taky nato, že si věnoval pozornost vozovce, aby si někoho nezranil a ne přístrojovému štítu jestli jedeš +- 5 km/h

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

3.3.08, 18:25
Profil ICQ

Příspěvek 
Všichni jsme chodili do autoškoly a tam nás učili dodržovat rychlost, takže pokud si někdo přišlápne a jede víc než má je to jen a jen jeho problém a neměl by být naštvaný na policii, dělájí svou práci ikdyž většina lidí v tm vidsí jen dolovaní peněz. Je to hold přestupek jako každej jinej. Já už mám taky dva byödy dole za rychlost a vůbec jsem se nehádal a beze slov zaplatil, pač jsem prostě porušil něco co jsem neměl. Neříkám že jsem svatoušek taky jezdim rychle denně najedu přes 200 km a za posledních 7 měsíců mě nazastavili ani jednou. Ale jezdím pořád stejné trasy takže už vím kde stojí a tam to projedu pomalu. jel jsem dálnici Mohelnice nebo kde to začíná až nakonec za olomouc v kuse pořád 190-200 tachometrických a nikde nikdo.

3.3.08, 19:44

Příspěvek 
Dawid130 píše:
Všichni jsme chodili do autoškoly a tam nás učili dodržovat rychlost, takže pokud si někdo přišlápne a jede víc než má je to jen a jen jeho problém a neměl by být naštvaný na policii, dělájí svou práci ikdyž většina lidí v tm vidsí jen dolovaní peněz. Je to hold přestupek jako každej jinej. Já už mám taky dva byödy dole za rychlost a vůbec jsem se nehádal a beze slov zaplatil, pač jsem prostě porušil něco co jsem neměl. Neříkám že jsem svatoušek taky jezdim rychle denně najedu přes 200 km a za posledních 7 měsíců mě nazastavili ani jednou. Ale jezdím pořád stejné trasy takže už vím kde stojí a tam to projedu pomalu. jel jsem dálnici Mohelnice nebo kde to začíná až nakonec za olomouc v kuse pořád 190-200 tachometrických a nikde nikdo.

S tou Fábií 1.2 kterou řešíš o topic výše :?: :lol:

3.3.08, 19:52

Příspěvek 
Šemik píše:
Dawid130 píše:

jj jsem se divil ale na tacho to tak bylo.

3.3.08, 19:52
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
:shock: :shock: mazec tohle jede naše tdíčko :shock: :shock:

3.3.08, 20:05
Profil ICQ

Příspěvek 
Dawid130 píše:
Šemik píše:

jj jsem se divil ale na tacho to tak bylo.

Počítám je optimističtější než na 742 :lol: ...

3.3.08, 20:10
Hliník navždy.

Příspěvek 
Sadra17 píše:

No jo tomu verim ... to mi kamos rikal ze taky zkousel s fobiji ... rozjel to po rovine tady kus na dalnici ... a pak je kopec dolu na tachaci prej 190 ... jenze jak ma HTP standartne ty galusky uzky tak mel co delat aby to uridil.

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

3.3.08, 20:12
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Matthes píše:
Sadra17 píše:

No jo tomu verim ... to mi kamos rikal ze taky zkousel s fobiji ... rozjel to po rovine tady kus na dalnici ... a pak je kopec dolu na tachaci prej 190 ... jenze jak ma HTP standartne ty galusky uzky tak mel co delat aby to uridil.

nj tdi power jede všude :D

3.3.08, 20:25
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další