Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
Re: Mazda - obecný názor
a kde to je ?
|
22.3.11, 18:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
chemer
Moderátor
|
ústí nad orlicí
|
22.3.11, 19:01 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
no pane jo, to je opravdu dalka jako prase
|
22.3.11, 19:08 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Kdybych nebyl od nevidim do nevidim v práci, tak v tom nevidim problém. Kdybych do ní byl víc odhodlanej, tak jedu, ale mě se prostě ta barva moc nepozdává.
|
22.3.11, 19:25 |
|
|
chemer
Moderátor
|
CROWACK píše: aby ti pak hned z kraje neutrhly kapsu rozvody třeba, je potřeba se vším počítat... Zapomněl jsem dodat, že to má řetěz, takže rozvody odpadaj.
|
22.3.11, 19:34 |
|
|
CROWACK
|
s těma rozvodama to byl jenom příklad, hodí se vědět, co za údržbové kroky tě bude po koupi čekat (kromě těch standardních co se po koupi dělají)
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.3.11, 19:48 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
hele to je naprd, jak ti nesedí barva, byl bys příští roky naštvanej
a ten řetěz, není tam třeba nějaký napínák, ktetý by bylo potřeba měnit apod ?
|
22.3.11, 19:54 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Četl jsem jenom, že je to absolutně bezúdržbový, ale nikdy nevíš, co to psalo za koumáka... Jako asi bych se jí naučil, myslim tu barvu. Asi to nechám být, a případně se třeba za měsíc až 2 ozvu, zda je ještě k mání. Už je to totiž přes měsíc, co byla na aukru, ale potom už jí nikde aktivně nenabízej, takže prostě takovej dost pasivní prodej.
|
22.3.11, 20:00 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Možná jí příští týden fakt okouknu, nedá mi to spát.
|
22.3.11, 23:12 |
|
|
paži
|
CROWACK píše: s těma rozvodama to byl jenom příklad, hodí se vědět, co za údržbové kroky tě bude po koupi čekat (kromě těch standardních co se po koupi dělají) tohle je japonec vole, tam se mění jen olej
|
23.3.11, 01:39 |
|
|
CROWACK
|
Aby ses panáčku nedivil. A toho vola si nech od cesty. Nezapomeň, že tady nejseš jedinej, kdo má v rodině nějakou rejži.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
23.3.11, 02:16 |
|
|
Ondras83
|
me se tahle tmave modra na ty mazde libi, ale bude na tom vsechno videt
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
24.3.11, 21:00 |
|
|
Sotek
|
každá barva je hezká pokud auto má i pěkný kola což tahle Mazda má. Já bych se Mazdy vůbec nebál, po zkušenostech známých s modelem 323F ( ta s vyklápěcíma světlama ) + následný model, série Xedos která podle mě byla fantastická, bych se Mazdy vůbec nebál. I když je fakt že radši bych si koupil Hondu která mě uhranuje svým interiérem...
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
25.3.11, 08:20 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Právě jsi uhodil na hlavičku! Mě ta šestka přitahuje hlavně interiérem. Mám rád tmavý barvy v interiéru a v tom mi naprosto vyhovuje a líbí se mi. Když v tom sedim, nedokážu to popsat, jak se mi to líbí. Ale tak jasně, je to pro mě neokoukaný, tak jsem nadšenej.
|
25.3.11, 08:23 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
hoši mě fascinuje vaše logika, jestliže mazda xy z roku razdva byla skvělá, musí být skvělá i nyní na základě této logiky by všechny škodovky dnešní doby měli stále vařit v koloně
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
25.3.11, 08:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|