Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 19:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Spoilery(?) 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Petr105 píše:
To se mi tuhle stalo.... Tak si tak jedu, (ne že bych byl na Fabii nějak hrdej, ale je to nejsilnější auto našeho vozovýho parku...), najednou za mnou Felicie kombi, v ní nějakej děda... Město, okruh, myslim, že tam byla 70... Ten šmejd se na mě lepil, že mě předjede, tak jsem Fabii podřadil, vokulil co se do ní vešlo, ale ten s...č mě stejně předjel (ještě jsem vez přítelkyni, takže nemusím popisovat trapnost situace :-)....) Od té doby pokukuju po Feldě 1.6....... 8)

No, však já si myslím, že sériová Felda 1,3 50kW ide lepšie ako Fabia 1,4 MPi 50 kW...takže žiadny div a zázrak...Felda má síce menši krúťák, no je na kratšie sprevodovaná a teda na náprave máš možno ten istý a možno aj väčší krúťak...a Felda je o dosť ľahšia ako Fóbia...a ešte trápna elektrinická škrtiaca klapka Fóbie 1,4 MPi...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

25.10.08, 09:19
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Chtěl bych se zeptat,nějakej ten zákon kterej zakazuje používat věci bez atestu je přímo ve vyhlášce?Nebo popřípadě kterejch věcí se to týká,nějaký ty spoilery to je jasný,ale aby nějakej soudruh při kontrole:A co ten stromeček na zrcátku má to taky atest?A když jak tady někdo psal se už Škoda Auto nevyjadřuje k přestavbám starších vozů tak kdo tedy?

29.10.08, 15:43

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
MichalW píše:
Chtěl bych se zeptat,nějakej ten zákon kterej zakazuje používat věci bez atestu je přímo ve vyhlášce?Nebo popřípadě kterejch věcí se to týká,nějaký ty spoilery to je jasný,ale aby nějakej soudruh při kontrole:A co ten stromeček na zrcátku má to taky atest?A když jak tady někdo psal se už Škoda Auto nevyjadřuje k přestavbám starších vozů tak kdo tedy?

No nevim kde to bylo ale bylo to ve smyslu ze nesmis mit na aute nic, co neni pro dane auto vyrobeno. To co je pro dane auto urcuje prave atest.

29.10.08, 17:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
K laminátovejm píčovinkám se už vyjadřovat nebudu, tim jsem si prošel a jen se tomu směju co jsem z toho auta udělal a že jsem to v té době myslel vážně. Jak už tady někdo napsal, vždy záleží na podělanym jednotlivci jakou bude mít náladu a co to je za povahu. Jel jsem jednou s kamarádem a von teda těmahle kravinama nešetří. Zastavili nás policajti a jen si zkontrolovali doklady a povinnou výbavu a jeli jsme dál. Kdyby chtěl, tak mu mohl sebrat i rodnej list za to co tam měl.

30.10.08, 09:32
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3