Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 20:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 97 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 Řízení ženských 

Jezdí ženské jako hovada?
Ano 56%  56%  [ 18 ]
ne 44%  44%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 32

Řízení ženských 
Autor Zpráva

Příspěvek 
veteranista: sa nesereš :lol: jeden známy(neviem či je to 100% pravda) po ťukanci a následnej arogancii vynníka zobral z kufra klúč a vinník mal následne "hodně přes dvacet minut vyklepávaní" :lol: :lol:

21.6.10, 07:12
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Pár lidí mě tady konečně pochopilo. Vím, že některé ženské umí jezdit krásně, o těch tady ale nevedu diskuzi. Já se chtěl vyjádřit k těm, které jezdí opravdu jako se zavázanýma očima černým šátkem. Něco jako psal patrik-hp. Ony si totiž doopravdy myslí, že jedou v Tereňáku, který je masivní, že se jim nic nestane. Že ale dělají na cestách zmatek, to je už nezajímá. Mě se už taky několikrát stalo, že jedu třeba v levém pruhu a najednou nějaký JEEP bez blinkru začne na mě odbočovat. Už mě tlačí ven ze silnice, tak zatroubím a to vidíte tu zmatenou motanici. A to není jen žena v JEEPU, ale i v osobákách. A vy se divíte, když dnes udělá autoškolu každý blbec za dva měsíce? Vždyť jsem viděl, že ty HOVADA v autoškole už tak učí jezdit :!: Kolikrát jede autoškola a těsně před nárazníkem mi tam vlítne nějaká mladá slečna nebo típek.
Chápu to, taky jsem se učil v autoškole. Já měl ale takového staršího učitele, který se mnou ze začátku jezdil po silnicích v dědinách apod. kde moc aut nejezdí a až jsem uměl trošku jezdit, tak mě pustil do města. Dnes kolikrát stojím na světelné křižovatce za autoškolou. Zelená a jedeme. Samozřejmě to dotyčnému třikrát poskákne a chcípne. Než to zase natočí, tak je deset minut v dupě. TO JE HNUS VELEBNOSTI :!:

21.6.10, 17:50

Příspěvek 
varok píše:
Chápu to.... Než to zase natočí, tak je deset minut v dupě. TO JE HNUS VELEBNOSTI :!:

no takže to nechápeš :roll:

zaplať pánbůh, že ty autoškoly tahaj ty lidi do města, do víceproudejch silnic, na parkoviště a velký světelný křižovatky...je to autoškola a na tu máš brát ohled, a že mu to chcípne, no tak co, až budeš starej dědek a budeš se tomuhle mlaďákoj motat pod kolama na chodníku, nebo i v autě, taky ti třeba dá přednost

21.6.10, 18:27
Profil ICQ

Příspěvek 
Asi máte u vás v městě nebo na vesnici, nevím kde bydlíš, asi milion autoškol, že?

21.6.10, 18:43

Příspěvek 
jak milion autoškol?...

teď každej po 2 letech za volantem ste každej king, ale když ti to v autoškole chcíplo na světlech, nebo jakákoli jiná situace, tak jsi byl pořád takovej king?....sakra někde se to každej musí naučit

jak tady píšete o přejíždění z pruhu do pruhu o ženskejch, tak včera v Hradci na velkym kruháku mi tohle udělal chlap, debil asi neví, že z vnějšího najížděcího pruhu se nejezdí do vnitřního :roll: ...kokoti nejsou jen ženský, ale i chlapy...chce to mit vepředu 3 klaxony a pod sedačkou hadici nebo kabel, zastavit, pomlátit, odjet, tak si to zapamatujou

21.6.10, 18:48
Profil ICQ

Příspěvek 
Však já nic proti autoškolám nic nemám, každý se učil. Vždyť jsem psal, že jsem se učil začátky, jako je pracovat se spojkou, rozjezd do kopce na ruční brzdu a pod. mimo velké města někde kde moc aut nejezdí. Až jsem uměl trošku jezdit, tak jsem přešel do města. Když ale jde holka nebo kluk na první jízdu a hned do velkoměsta na světelnou křižovatku? To se na mě nezlob, jestli to nechápeš, tak to s tebou řešit nebudu. A s těmi chlapy, už na začátku jsem psal, že na hovada chlapy jsem si už zvykl. A taky, že nejsou takové všechny ženské, já jsem řešil ty, které neumí jezdit :!:

21.6.10, 19:39

Příspěvek 
Ondras83 píše:
chce to mit vepředu 3 klaxony a pod sedačkou hadici nebo kabel, zastavit, pomlátit, odjet, tak si to zapamatujou

to chce fanfáru z lokomotivy :)

21.6.10, 20:22
Ignorant pravidel

Příspěvek 
nebo jezdit v necem silnejsim nez maji ostatni ridici

Obrázek

21.6.10, 20:28

Příspěvek 
tak to si rovnou aji kupit cisternu a aby jezdila vedle Tebe :P :D

21.6.10, 20:31
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
radši http://jirkapocekajlo.rajce.idnes.cz/KALISTRATOV/#album 8)

21.6.10, 20:39
Profil ICQ

Příspěvek 
stejně nejnebezpečnější je ženská ve škodě 105
http://www.youtube.com/watch?v=yPJdS6nZ ... re=related
:D

21.6.10, 21:12

Příspěvek 
ani sem si to nemusel pouštět a už vim, co to je za video...bylo tady snad 6x

21.6.10, 21:27
Profil ICQ

Příspěvek 
to určitě ano, ale na tom je vidět, že ženské stačí k tomu aby byla nebezpečná i obyčejná škoda 105 :)

22.6.10, 05:09

Příspěvek 
No zenskou poznam z 80 procent tak po 200 metrech jizdy predemnou, proste jedou "divne". ale spis nechapu ze v autoskolach neuci parkovat a o podelnem stani uz ani nemluve. U nas na parkovisti je podelne stani po obou stranach a uprostred pruh n vyjeti akorat na jedno auto. pred domem mame skolku a to by jste neverili co tam jsou schopne nektere maminky provadet :roll: ....... proste v autoskole cloveka opravni ridit motorove vozidlo ale po jizde asi pocitaji s tim ze ti lidi budou parkovat na letisti :sick:

22.6.10, 09:56
Profil ICQ

Příspěvek 
KuBiSak: ty jsi taky z havířova? Napiš prosím tě nezasvěceným, co všechno dokáží ženy v havířově a ostravě. U nás u baráku je to podobné jako jsi popsal.
A s tou autoškolou PŠŠŠT, ať nenadává Ondráš83 :D

22.6.10, 14:33
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 97 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další