Autor |
Zpráva |
john-the-roxor
|
veteranista: sa nesereš jeden známy(neviem či je to 100% pravda) po ťukanci a následnej arogancii vynníka zobral z kufra klúč a vinník mal následne "hodně přes dvacet minut vyklepávaní"
|
21.6.10, 07:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Pár lidí mě tady konečně pochopilo. Vím, že některé ženské umí jezdit krásně, o těch tady ale nevedu diskuzi. Já se chtěl vyjádřit k těm, které jezdí opravdu jako se zavázanýma očima černým šátkem. Něco jako psal patrik-hp. Ony si totiž doopravdy myslí, že jedou v Tereňáku, který je masivní, že se jim nic nestane. Že ale dělají na cestách zmatek, to je už nezajímá. Mě se už taky několikrát stalo, že jedu třeba v levém pruhu a najednou nějaký JEEP bez blinkru začne na mě odbočovat. Už mě tlačí ven ze silnice, tak zatroubím a to vidíte tu zmatenou motanici. A to není jen žena v JEEPU, ale i v osobákách. A vy se divíte, když dnes udělá autoškolu každý blbec za dva měsíce? Vždyť jsem viděl, že ty HOVADA v autoškole už tak učí jezdit Kolikrát jede autoškola a těsně před nárazníkem mi tam vlítne nějaká mladá slečna nebo típek.
Chápu to, taky jsem se učil v autoškole. Já měl ale takového staršího učitele, který se mnou ze začátku jezdil po silnicích v dědinách apod. kde moc aut nejezdí a až jsem uměl trošku jezdit, tak mě pustil do města. Dnes kolikrát stojím na světelné křižovatce za autoškolou. Zelená a jedeme. Samozřejmě to dotyčnému třikrát poskákne a chcípne. Než to zase natočí, tak je deset minut v dupě. TO JE HNUS VELEBNOSTI
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
21.6.10, 17:50 |
|
|
Ondras83
|
varok píše: Chápu to.... Než to zase natočí, tak je deset minut v dupě. TO JE HNUS VELEBNOSTI
no takže to nechápeš
zaplať pánbůh, že ty autoškoly tahaj ty lidi do města, do víceproudejch silnic, na parkoviště a velký světelný křižovatky...je to autoškola a na tu máš brát ohled, a že mu to chcípne, no tak co, až budeš starej dědek a budeš se tomuhle mlaďákoj motat pod kolama na chodníku, nebo i v autě, taky ti třeba dá přednost
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.6.10, 18:27 |
|
|
varok
|
Asi máte u vás v městě nebo na vesnici, nevím kde bydlíš, asi milion autoškol, že?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
21.6.10, 18:43 |
|
|
Ondras83
|
jak milion autoškol?...
teď každej po 2 letech za volantem ste každej king, ale když ti to v autoškole chcíplo na světlech, nebo jakákoli jiná situace, tak jsi byl pořád takovej king?....sakra někde se to každej musí naučit
jak tady píšete o přejíždění z pruhu do pruhu o ženskejch, tak včera v Hradci na velkym kruháku mi tohle udělal chlap, debil asi neví, že z vnějšího najížděcího pruhu se nejezdí do vnitřního ...kokoti nejsou jen ženský, ale i chlapy...chce to mit vepředu 3 klaxony a pod sedačkou hadici nebo kabel, zastavit, pomlátit, odjet, tak si to zapamatujou
|
21.6.10, 18:48 |
|
|
varok
|
Však já nic proti autoškolám nic nemám, každý se učil. Vždyť jsem psal, že jsem se učil začátky, jako je pracovat se spojkou, rozjezd do kopce na ruční brzdu a pod. mimo velké města někde kde moc aut nejezdí. Až jsem uměl trošku jezdit, tak jsem přešel do města. Když ale jde holka nebo kluk na první jízdu a hned do velkoměsta na světelnou křižovatku? To se na mě nezlob, jestli to nechápeš, tak to s tebou řešit nebudu. A s těmi chlapy, už na začátku jsem psal, že na hovada chlapy jsem si už zvykl. A taky, že nejsou takové všechny ženské, já jsem řešil ty, které neumí jezdit
|
21.6.10, 19:39 |
|
|
john simple
|
Ondras83 píše: chce to mit vepředu 3 klaxony a pod sedačkou hadici nebo kabel, zastavit, pomlátit, odjet, tak si to zapamatujou
to chce fanfáru z lokomotivy
|
21.6.10, 20:22 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
nebo jezdit v necem silnejsim nez maji ostatni ridici
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
21.6.10, 20:28 |
|
|
Hiro
|
tak to si rovnou aji kupit cisternu a aby jezdila vedle Tebe
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
21.6.10, 20:31 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.6.10, 20:39 |
|
|
john simple
|
|
21.6.10, 21:12 |
|
|
Ondras83
|
ani sem si to nemusel pouštět a už vim, co to je za video...bylo tady snad 6x
|
21.6.10, 21:27 |
|
|
john simple
|
to určitě ano, ale na tom je vidět, že ženské stačí k tomu aby byla nebezpečná i obyčejná škoda 105
|
22.6.10, 05:09 |
|
|
KuBiSaK
|
No zenskou poznam z 80 procent tak po 200 metrech jizdy predemnou, proste jedou "divne". ale spis nechapu ze v autoskolach neuci parkovat a o podelnem stani uz ani nemluve. U nas na parkovisti je podelne stani po obou stranach a uprostred pruh n vyjeti akorat na jedno auto. pred domem mame skolku a to by jste neverili co tam jsou schopne nektere maminky provadet ....... proste v autoskole cloveka opravni ridit motorove vozidlo ale po jizde asi pocitaji s tim ze ti lidi budou parkovat na letisti
_________________ Skoda Rapid 136 rv.89
|
22.6.10, 09:56 |
|
|
varok
|
KuBiSak: ty jsi taky z havířova? Napiš prosím tě nezasvěceným, co všechno dokáží ženy v havířově a ostravě. U nás u baráku je to podobné jako jsi popsal.
A s tou autoškolou PŠŠŠT, ať nenadává Ondráš83
|
22.6.10, 14:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|