Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.6.10, 13:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
tak sa ospravedlňujem, má tam tieto motory :
je to s Fabie, ale aj on mi tvrdil že je to s Feldy
|
27.6.10, 13:33 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to na tej hyperinzerci je z feldy
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.6.10, 14:20 |
|
|
michalkatka
|
Sadra17 píše: to na tej hyperinzerci je z feldy
ja už mám v tom hokej, nieje na Feldu toto ( tam píšu od od 04/1998 ) takže možno sú dva typy...
|
27.6.10, 14:54 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
michalkatka píše: Sadra17 píše: to na tej hyperinzerci je z feldy ja už mám v tom hokej, nieje na Feldu toto ( tam píšu od od 04/1998 ) takže možno sú dva typy...
nejspíš na straší felicii a feldu po faceliftu .... asi to tak bude včera jsem se díval na skoda-dily.cz a se mě zdá že to tak nějak bylo
|
27.6.10, 14:59 |
|
|
michalkatka
|
hardb píše: nejspíš na straší felicii a feldu po faceliftu .... asi to tak bude včera jsem se díval na skoda-dily.cz a se mě zdá že to tak nějak bylo
ale aj to čo máš musí nejako ísť, musíš to nejako prispôsobiť, upraviť tú osku aby šla napojiť na ten 4hran, prípadne navŕtať dieru do toho 4hranu a do toho upevniť otočenú osku kde sa dáva kľučka...
|
27.6.10, 15:03 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
michalkatka píše: ale aj to čo máš musí nejako ísť, musíš to nejako prispôsobiť, upraviť tú osku aby šla napojiť na ten 4hran, prípadne navŕtať dieru do toho 4hranu a do toho upevniť otočenú osku kde sa dáva kľučka...
tak to už mám vyřešené od všerejška a dobře díky tatovy ...
na ten 4 hran co vede od motorku pasuje dobře jekl asi dvacítka (přesně to nevím ale to není důležité ) a do něj se musí upravit origo část klučky z tím tisícihranem musí se z něj vytvořit jakoby kostka takže díky tomu je to vše propojené v jedné ose na přímo a tohle vše - co vede od 4 hranu od motoru až po ten plastový 4 hran místo kliky má na délku tak 4 - 5 cm - to je výška původního bubnu na který se namotávalo lanko, tak díky tomu pokud se přizpůsobí výplně dveří tak by od mechanismu na ovládání oken až po motorek bylo z minimální vůlí a motorek by byl přitisknutý těsně na výplně dveří takže by byla zajištěná dobře vzájemná poloha celého zařízení
|
27.6.10, 15:30 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
zkusím to vyfotit jak je to řešeny sice všechen material je upraven na rychlo tak moc nevypadá ale plní svou funkci parádně a okno spouští i dává na horu zatím bez problému samozřejmě že motorek musím držet zatím v ruce
|
27.6.10, 15:33 |
|
|
michalkatka
|
dúfam že to nenecháš vonku musí to ísť pekne schovať medzi mechanizmus a sklo
|
27.6.10, 15:39 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
rád bych ale jak už jsem psal, jen samotný motorek se mezy sklo ani dveře nevleze jedině že by se kousek tohlo plechu uřezal a pak nějak "vypodložil" at se to tam vleze ale nevím no bylo by to hodně moc komplikované
|
27.6.10, 16:12 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
tady jsou ty fotky jak sem už dřív psal http://hardb.rajce.idnes.cz/motorek/
|
27.6.10, 16:22 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
tu posledni fotku a protahnout madlo na dverich az za motorky
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
27.6.10, 16:28 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
21lucas píše: tu posledni fotku a protahnout madlo na dverich az za motorky
taky bych to tak viděl, aspon to tak razit do očí nebude a snad to nebude vypadat nejhůř ve finále, pokud se do toho pustím
|
27.6.10, 16:38 |
|
|
michalkatka
|
ak by som mal nechať z vonku nejakú opachu, alebo kryt to radšej nechám kľučky, ale k veci...
už som ti písal, ten plech na čom je uchytená špirála aj s tou hriadeľkou pre kľučku...
ten plech treba rozobrať a osku otočiť, potom ten tisíchran bude smerovať dovnútra...
ďalej by som rozobral tie motorčeky a osku s tým 4 hranom upravil tak aby sa to zmestilo na šírku kde bol ten bubon pre lanko, možno ten 4 hran celý ufiknúť a na ten zvyšok napojiť ten tisíchran s mechanizmu, alebo ako to mám napísať...
|
28.6.10, 07:44 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
už sem to pochopil i dříve jak to myslíš ...
dokonce jsem to i rozebíral a pokoušel to přehodit, vše by šlo jen by se muselo upravit pár věcí ..
za:
1. původně jsou ty plechy spojené jakoby nýtem ale po rozebrání ( provrtáním vrtákem ) by se díry dali použít pro šroubky
2. na mechanismu jsou vždy z jedné strany patliky které zabranují i k pohnutí celého mechanismu, ty tam musí zůstat ale musí se ten druhý plech upravit vyvrtat tam 2 díry v rozteči přesně těch patlíků)
vše by bylo ok až na to že se ten motorek mety okno a dveře nevleze ale zkusím to ještě upravit tak jak už jsi výše psal: a to nějak zkrátit ten kryt bubnu a napasovat to přímo na ten tisíci hran ...
to ještě zkusím
vrátím se ještě z5 k té elektroinstalaci
původně jsem psal že tam jsou 2 kostry, jedno plusko a zbytek jeden drát (hnědý) na ovládání ostatních dveří centrálním vypínačem ale nakonec je to jinak, před chvílí jsem na to přišel
je jeden přívod
jedna kostra
a 2 okruhy k centrálnímu ovladači ( modrý a hnědý kabel ) pokud je vše spojím barvu na barvu tak mám dokonce osvětlené i vypínače a ty se rozsívítí hned při připojení k baterce takže je potřeba přívod vést od spínací skřínky a at se tam objeví těch 12V až po nastartování (otočení klíčku do II. polohy)
dále jsem se zmínil o kabelech které jsou tam na volno ale pokud je spojím dohromady tak vše funguje normálně a bez problému tak i když je mám rozpojené od sebe - jedná se o kabely barvy červené, žluté a zelené ...
|
28.6.10, 18:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|