Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 09:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 STK 
Autor Zpráva

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek Re: STK
OT k pokutam:
Na místě ti může dat policie max 2000 kč, ve správním řízení xxx tis. Pokud někomu dala policie na místě pokutu vyšší jak 2000 na jednom bloku (za jeden přestupek) tak policie porušila vyhlášku (zákon)
Příklad na místě:
rychlá jízda - 1 přestupek max 2000 kc + body apod..
rychlá jízda + bez pásu = 2 přestupky max 4000 kc + body apod.
propadlá technická = 1 přestupek - max 2000 kc + odstavení auta (botička, nebo odtah)

mi jednou chtěli dát obyč policajti pokutu za sjete gumy litr za každou xD to sem je poslal do xxx xD vytahl supleru a jel sem dal xD 1,6 a 2,4 mm je rozdil :P a ani nevi že dezen se meri v hlavnich dezenovych dražkach a ne po krajich pneu

15.3.11, 12:39
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

rejpal

Hiro píše:
zvlášt havířovští MP že fatale :)

:mrgreen: Jo, tady je to masakr...

15.3.11, 13:09

john simple píše:
Sotek píše:
jelikož se můžou nasrat a vždycky něco na autě najdou...

a co ti na autě najdou, když není děravé, máš dobré gumy, všechna světla předpisově svítí, klakson houká, stěrače stírají, ostřikovače ostřikují... :D
a samozřejmě lékárnička, trojuhelník, zapnuté pásy a neřídit pod vlivem ...
samolepka z STK a emisi je platná, tak nazdar

ukaž mi kdo po půl roce kontroluje jestli je v cajku expirace fáče apod :) ale mě šlo jenom o to ušetření času, sám mi řekl že kdybych měl u sebe ty papíry z STK, tak by mě hned pustil, takhle to musel všemožně ověřovat ( stejně zjistil prd ) a já tam tvrdl 15minut...

Naposledy upravil Sotek dne 15.3.11, 14:59, celkově upraveno 1

15.3.11, 14:50
Profil ICQ

Vít píše:
ja si myslim, ze ty papiry z STK jsou na nic, protoze nemaji urcite pro tohle zjistovani oporu v zakone (neni to jak uz nekdo psal povinny doklad), a ono se musi postupovat presne podle zakona, i kdyz rozum rika kolikrat neco uplne jineho

samozřejmě že máš pravdu, ale myslel jsem to tak, stejně jako tu někdo psal, že ho chytli za nečitelnou značku ( kterou člověk musí mít čitelnou a před jízdou zkontrolovanou ), nakonec ho zachránilo to, že měl doklad z myčky kde byl před 30min. Ale jelikož byl na silnici bordel tak se zadek hned zasvinil. Taky doklad který není povinný ale pomohl situaci vyřešit a ušetřit čas. Jinak mohl dostat pokutu. Mě taky jednou pomohlo že jsem jel, měl na hraně sjetý gumy ale jelikož jsem jel akorát přezout, tak jsem nový gumy ukázal policajtovi v kufru a on mě pustil. Taky věc co člověk by neměl mít :) ale pomůže to vyřešit situaci...

15.3.11, 14:56
Profil ICQ

to abych vozil půlku auta :D

15.3.11, 21:37

Jojo, v havířově jsou MP hovada. Hrají si na těžké drsňáky. S PČR se dá vyjít slušně, ale záleží, na koho natrefíte. Já mám osobní zkušenost, že s těmi mladými kluky se to dá usmlouvat ale ti staří *cenzurováno* chodí hodinu kolem auta, jenom aby něco našli.
Asi před měsícem jsem taky měl to co jste tady psali ze začátku. Na nálepce STK bylo že mi platí do 1 měsíce 2011, ale v techničáku a papírech z STK bylo nějak myslím 12.1. 2009 poslední STK a Emise. Chytli mě PČR, ale za něco jiného. Nezastavil jsem na stopce a jeli zrovna kolem :oops: . Byli to ale mladí kluci, zdržovali mě 20minut a přijel jsem pozdě na noční do práce. Upozornil mě, že už mám prošlou STK, ale přimhouřil oči, že si ničeho nevšiml. Dal mi pokutu 500,- kč za tu stopku a STK mi prominul s tím, že na druhý den si ji musím vyřídit.
Jak vidí, že máte na nálepce třeba 3. měsíc 2011, tak už si to raději ověřují vysílačkou.

Naposledy upravil varok dne 18.3.11, 09:21, celkově upraveno 1

16.3.11, 17:46
Ignorant pravidel

varok píše:
Jojo, v havířově jsou MP hovada. Hrají si na těžké drsňáky

jo kdyby si videl prislusniky MP v Lazne Bohdanec

Obrázek Obrázek

16.3.11, 18:31
Hluchoň

v Novém Městě nad Metují mají Chargera
Obrázek

16.3.11, 18:40
Profil ICQ

Toho by som sa nebal, beztak nemaju na benzin :D

16.3.11, 19:39
Profil Zobrazit autorovy stránky

o těch Chargerech jsem četl že i s tou výbavou co si tam nechali namontovat to byla +- stejná cena jak za sériovou vochcávku :D

16.3.11, 21:11

Když už je tu ta debata o PČR tak na Ústecko Orlicku to funguje podobně jako na ukrajině, zastavý vás na běžnou silniční kontrolu, vyžádá si doklady a zeptá se na cigarety. Jak máte retko navíc tak vám doklady vrátí a když náhodou nemáte tak si vás proklepnou a když na něco přijdou tak to řešej domluvou.

Ústecko orlicko je ráj silničních pirátů.(jen kdyby tu nebyly tak rozbité silnice)

17.3.11, 14:14
Hluchoň

jezdim pres usteckoorlicko kazdy tyden a zadných zvlastnich piratu jsem si nevsiml, stejna kovbojka jako vsude jinde

17.3.11, 14:27
Profil ICQ
rejpal

Tak to je ale nehorázné, už je diskriminace i při braní úplatků. :mrgreen: Jak k tomu my nekuřáci přijdeme?

17.3.11, 15:31

Kup startky an benzinke a ked ta zastavia tak ponukni. Jedna krabka vystaci na 20 policajtov ;)

17.3.11, 16:08
Profil Zobrazit autorovy stránky

CrazyMan píše:
o těch Chargerech jsem četl že i s tou výbavou co si tam nechali namontovat to byla +- stejná cena jak za sériovou vochcávku :D

to ale není problém Octávie ale toho, že všeobecně jsou Americká auta levná. PS: jinak k tomu co stojí Octavie, cena Octavie 1.6MPI by měla být za cca 315tis Kč s majáky a přípravou na radio stanici. Jedná se o variantu auta která je nejvíce k vidění a nejvíce rozšířená, takových bylo objednáno cca 800. Ono když u automobilky objednáš 3500 aut, tak už na to dostaneš dobrou cenu.... to platí pro státní policii. To že MP to má za klasické ceny, se nedivím, je to firma jako každá jiná, by musela objednat kvantum aut aby to bylo levné, ale i tak pochybuju že by cena byla +/- stejná jako u Chargera. Jenže co se setkávám, tak MP rádi kupujou 1.9TDI, tak ať se nedivěj pak té ceně :)

17.3.11, 16:15
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další