Autor |
Zpráva |
p.s.
|
Re: Obd 2 Kabel
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
31.12.16, 13:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Aha, tak něco podobného by šlo. Já se kdysy díval a ceny hrubo přes 500,- kč. Já mám adaptér 15V 4A. Ale zkusím pohledat na aukru apod.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
31.12.16, 14:24 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="varok"]Nemám. Mám jen velké stolní PC, veterán, taky jsem to tak měl normál na stolíku boš, dojel jsem s almarou k autu a napíchl, taky jsem to měl notes a aku na cypa s nabíječkou do zapalovače, ted mám všechno ok na blutu a je zas problém učit se všechno, tak se musíš smíři stím že at máš cokoliv je to běh do strmého kopce a vrcholu nikdy nedosáhnem
|
1.1.17, 21:47 |
|
|
varok
|
Né, mě to nevadí Miloši, asi jsi mě špatně pochopil. Jen nejsem hold zařízen do terénu, no. Já si v klidu zajedu ke garáži kde mám zásuvku a neřeším. Zase tak moc se v motorech nevyznám, tak ten vag-com tolik nepotřebuji.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
1.1.17, 21:54 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pochopil měl jsem to přesně jak píšeš, velký PC v garáži, bylo to v pohodě, nejvíc jezdili feldy,
co bylo zahraniční tak jsem chodil ke kamošovi na čtečku za kilo,
bohužel přišly váhy a turba a tam už musíš jezdit s notesem a ted už bez toho nemáš šanci
|
2.1.17, 11:57 |
|
|
varok
|
Zdravím chlapi, chtěl bych oprášit tohle starší téma ať nezakládám nové. Konečně jsem si koupil nový notebook. Tedy ne úplně nový, repasovaný. Už je to docela dělo, baterka vydrží i přes 3 hodiny. Tak na diagnostiku super, bo už nemusím být poblíž zásuvky. Ale chtěl bych se prosím zeptat. Funguje ten vag-com i na win 10? Na starém notebooku mám program 304, přesný název už nevím.
|
4.3.21, 15:50 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
w10 má režim kompatibility takže by mělo fungovat vše
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.3.21, 01:25 |
|
|
varok
|
Časem plánuji ten dražší kabel co funguje i na can-bus. Ale tenhle KKL systém vyzkouším. Děkuji
|
5.3.21, 04:30 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
na kl se vyprdni tady máš za 460 kč mají problém i nové auta v záruce a tím se tam dostaneš umí to i další auta toyota, kia, https://www.googleadservices.com/pagead ... BBT&adurl=+ ELM přes blutu do mobilu to umí skoro všechny auta co jezdí a víš, příklad fokus tdci nestartuje probíráš měřené hodnoty a tlak paliva 1600 atm a si doma na takový tlak auto nechytne, nebo mrzne a teplota motoru 145 stupnů https://www.googleadservices.com/pagead ... hBL&adurl=
|
10.3.21, 16:49 |
|
|
CROWACK
|
Hele Milošu, a co používáš za appku v mobilu k tomu ELM? Torque? Ať se taky poučím
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
10.3.21, 17:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Hele Milošu, a co používáš za appku v mobilu k tomu ELM? Torque? Ať se taky poučím
to nevím já omu zas tak nerozumím, mám to tak že mám elm na kabel, delphi a vcds, když se mi náhodou posrala delphi nahradila elm, k elm mám i cedečko, co se týče mobilu mám furt tlačítkový, mám i nový no k mé práci mi zatím nepřirostl, mínulý rok sem provolal asi 20 korun a 100 data, tak asi pro tvojí představu používám bezdotykáč, mám někde koupený ten elm blutu mám zavolat toma hagena a ten něco stáhne a spojízdní no zatím k tomu nedošlo protože mě to netlačí, napíšu ted tomovi co a kde k tomu stahuje, už jel domů cosi dnes kutil v dílně a napíšu
|
10.3.21, 18:29 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="CROWACK"]Hele Milošu,
to dojde v pátek nainstaluje pak ti řeknu
|
10.3.21, 20:03 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
na novejsi skodovky pres OBD se mi osvedcila "Carista" jen ta cena za full verzi je trochu mimo ovecku 2 to zvlada ovecku 3 uplne na pohodu i s konfiguraci zakladnich veci jako je startstop a podobne chujoviny fabii 3 sem pripojenou jeste nemel
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
11.3.21, 13:58 |
|
|
varok
|
Ta blbůstka přes bluetooth by se mi líbila, ten notebook co jsem koupil má i bluetooth. Ale zatím mám ten kabel kkl. A ten kabel hex-can funguje na novější auta co už mají can-bus systém i ty starší s kkl?
|
11.3.21, 15:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
|
12.3.21, 21:21 |
|
|