Tak se mi to líbí - hlavně si umět poradit.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
20.3.07, 08:39
ferrari
Ja mám tiež prispôsobovaný výfuk, ale trošku inak (ak mi poradíte, pripojím aj foto, moje staršie spôsoby dáko nefungujú...) inak, tiež mám pocit, že vyššia priepustnosť by nezaškodila...hlavne pri vyšších ot. by to iste pomohlo...vychádzam z toho, že to čo je OK pre škodu 105, nemôže byť Ok pre Favo motor s vačkou 254/254 a ešte to napájanie výfuku urobí straty v prúdení...
Vážně?????Takto vypadá,když si někdo poradí????Ano,ale tak na palestinskej hranicích u pásma Gazy,kde opravdu snad kromě okapů ze střech nemají nic,co by výfuk alespoň lehce naznačovalo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků