Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 00:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Vtipné nehody 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Tak jsem dnes ze sebe udělal v servisu pěkného idiota....jel jsem reklamovat formana mojí matky a s tím že si matka stěžuje že jí nejde zatáčet....samozřejmě jsem vědecky popisoval co všechno jsem kontroloval s tím že jsem na nic nepřišel, mechanik přišel k autu na 5m podíval se na mě jak na vola, vytáhl manometr a změřil tlak v pneumatice (která byla samozřejmě prázdná což jsem jako jedinou věc nekontroloval) tak to dofoukal a bylo po problému....hlavně že hned jak máti přišla tak první věc co mě napadla "zkontroluj tlak v pneumatikách :D :D :D

11.9.07, 07:25
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
ventYl píše:
1) totalna GO motoru S110L, klukovka bola na vybrus, nasadil som nove salky, klukovku zalozil do ulozenia, zasruboval vsetky 3 ulozenia a potom som nasiel take 2 divne kruzky s nosom ;) samozrejme, ze som tam zabudol vrazit vymedzovacie kruzky ;) takze znova rozobrat a zlozit.

2) kamarat na fiatke robil GO prevodovky, resp. vymienal diferak, alebo cosi take, mal rozpolenu prevodovku na stred izby, dosla sestra, ze jeeeeej, a z prevodovky sa stalo LEGO Technic.

3) po GO motoru na 105L sa kajsi pripojili konektory na regulacii napatia naopak, takze to peckovalo 18,5V do sustavy. Nic nezhorelo nastastie.
něco podobnýho se stalo tatíkovy na traktoru :lol: pak vezl železo do zběru a najednou se zastavil a motor se točil dál ale setrvák stál na místě :lol:

Včelař

Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!

11.9.07, 09:51
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3