| Autor |
Zpráva |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
deekay píše: http://www.youtube.com/watch?v=k3ygYUYia9I
Nevim proc srovnavaj skodovky a "nove" vozy. Tady je jeden novy vuz http://www.youtube.com/watch?v=F06Ljugt ... ed&search= ... sice made in china ... ale co, ten je na tom snad este hure 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 10.10.07, 17:24 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
no...s tim že to je jak papír a přední podběhy sou u většiny shade shnilý je fakt pravda...no prostě detonační zóny asi komouši neznali....ale s tim že by v tom nejezdil....když na nic jinýho není....no a do práce to stačí...na dovolenou v tom samotřejmě nejezděj....no ale maj pravdu...i ta reportáž je docela pravdivá, akorát tam nemuseli dávat to porovnávání....za 20 let to budou řikat vo tý nový fabii až bude shnilá na mraky....jestli teda vůbec ještě budou jezdit.....asi už tak dlouho nevydržej jako shade no.....prostě když nebouráte a nikdo do vás nebourá tak to auto je celkem OK ale když přijde na bouračku tak to pak stojí asi zato..., samozřejmě, kdo ji má doma ji bude hájit, ale ten co ji nesnáší (já-nic osobního, ale k nám na dílnu už to prostě nesmí jezdit....nebo bych to asi rozbyl.....kladivem) tak to prostě přizná, že to sou fakt starý a celkem nebezpečný auta.....teď se do mě pustíte, já vim..... 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 10.10.07, 20:16 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 10.10.07, 20:19 |
|
 |
|
Kubas
Registrován: 27.6.07, 21:58 Příspěvky: 330 Bydliště: Pardubice a okolí
|
Ondras83 píše: no...s tim že to je jak papír a přední podběhy sou u většiny shade shnilý je fakt pravda...no prostě detonační zóny asi komouši neznali....ale s tim že by v tom nejezdil....když na nic jinýho není....no a do práce to stačí...na dovolenou v tom samotřejmě nejezděj....no ale maj pravdu...i ta reportáž je docela pravdivá, akorát tam nemuseli dávat to porovnávání....za 20 let to budou řikat vo tý nový fabii až bude shnilá na mraky....jestli teda vůbec ještě budou jezdit.....asi už tak dlouho nevydržej jako shade no.....prostě když nebouráte a nikdo do vás nebourá tak to auto je celkem OK ale když přijde na bouračku tak to pak stojí asi zato..., samozřejmě, kdo ji má doma ji bude hájit, ale ten co ji nesnáší (já-nic osobního, ale k nám na dílnu už to prostě nesmí jezdit....nebo bych to asi rozbyl.....kladivem) tak to prostě přizná, že to sou fakt starý a celkem nebezpečný auta.....teď se do mě pustíte, já vim..... 
Ehm co s ti maj komouši co společnýho??a prave ten kufr tam slouzi jako deformacni zona,jestli se nepletu?!Se koukni na youtube ,nekte to tam je jak vydrzí škodovka!A další věc ,pakliže lidi nebudou miít na nový auta ,tak v čem maji jezdit???hmmm? 
_________________ Škoda Rapid 130. Rok výroby 1984, výkon 43 kW
|
| 10.10.07, 21:25 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Ondras83 píše: no...s tim že to je jak papír a přední podběhy sou u většiny shade shnilý je fakt pravda...no prostě detonační zóny asi komouši neznali....ale s tim že by v tom nejezdil....když na nic jinýho není....no a do práce to stačí...na dovolenou v tom samotřejmě nejezděj....no ale maj pravdu...i ta reportáž je docela pravdivá, akorát tam nemuseli dávat to porovnávání....za 20 let to budou řikat vo tý nový fabii až bude shnilá na mraky....jestli teda vůbec ještě budou jezdit.....asi už tak dlouho nevydržej jako shade no.....prostě když nebouráte a nikdo do vás nebourá tak to auto je celkem OK ale když přijde na bouračku tak to pak stojí asi zato..., samozřejmě, kdo ji má doma ji bude hájit, ale ten co ji nesnáší (já-nic osobního, ale k nám na dílnu už to prostě nesmí jezdit....nebo bych to asi rozbyl.....kladivem) tak to prostě přizná, že to sou fakt starý a celkem nebezpečný auta.....teď se do mě pustíte, já vim..... 
Nevím kde bereš ty informace,ale deformační zóny byli už dávno....120tka je mladice a na tom je výborně...To že je shnilá,to je už něco jinýho...A NOVA je rumunská televize,tak že ať si šťouraj do Dáčií a neporovnávaj neporovnatelný....To je demence nadpřirozená....  To je celá televize NOHA 
|
| 10.10.07, 22:02 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Dusche píše: fatal- no pokud neveris presvedcovat te nebudu. Ale zkus se podivat do nake ucebnice fyziky na Newtonovy zakony (nekde kolem 7 tridy ZS  Este to zkusim jinak > mas pocit ze pro beton co ma napriklad jen 1 t tunu plati jine zakony nez pro beton co vazi 150 t???Kdyz narazis autem do betonu co vazi 1 tunu, tak se posune a nebo treba i praskne ( vstreba se na posunuti a prasknuti (poruseni vnitrnich vazeb) energie co ktera je rovna energii kterou si do nej vrazil a ktera ti deformuje auto) kdyz to same se stane z betonem co ma 150 t ( kterej se ani nepohne) tak najednou tvdis ze veskerou energii vstreba tve auto.
Samozřejmě část energie jde do toho zmíněného betonu, což se projeví posunutím (dle hmotnosti). Ale větší část je pohlcena deformační zónou. Kdyby tam deformační zóna nebyla, auto by se chovalo jako to kladivo na kovadlině - odrazilo by se a prakticky stejnou rychlostí by odjelo od betonu. Zákon zachování energie. Jak už bylo zmíněno, deformační zóny jsou od toho, aby energii nárazu pohltily, ne aby ji předaly nějakému dalšímu objektu.
|
| 10.10.07, 22:28 |
|
 |
|
Martin91
Registrován: 18.1.07, 15:16 Příspěvky: 4588 Bydliště: Citov Ol.Kraj
|
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
| 10.10.07, 22:51 |
|
 |
|
Ondras83
|
|
| 11.10.07, 11:19 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Ondras83 píše: koukám že radši do vás stodvacítkářů nerjepat
Hlavně nerejpat šroubovákem do kastle. Jasné? 
|
| 11.10.07, 11:28 |
|
 |
|
Martin91
Registrován: 18.1.07, 15:16 Příspěvky: 4588 Bydliště: Citov Ol.Kraj
|
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
| 11.10.07, 14:05 |
|
 |
|
Kubas
Registrován: 27.6.07, 21:58 Příspěvky: 330 Bydliště: Pardubice a okolí
|
jak který stodvacitkaři ,jsou mezi nama i rapiďaci a ty auta se špatným pohonem kol a usazením motoru(favorit,forman):lol: 
_________________ Škoda Rapid 130. Rok výroby 1984, výkon 43 kW
|
| 11.10.07, 16:30 |
|
 |
|
Ondras83
|
Kubas píše: jak který stodvacitkaři ,jsou mezi nama i rapiďaci a ty auta se špatným pohonem kol a usazením motoru(favorit,forman):lol: 
...slovíčkaření... že já vůl sem vůbec psal....  jestli něco máte proti faku a fildě tak to je to samý jako někdo proti shade......mě to je jedno...já sem nikoho neodsuzoval, ale psal VLASTNÍ NÁZOR....  a jestli se chcete hádat tak prosim...
|
| 11.10.07, 16:45 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
pánové, oni nechaj narazit do zdi starou zhnilou škodovku a vy se hned dohádáte a ještě tady pišete takovy kecy jak komanči nemysleli na "detonační" (kde na to kdo přišel netušim) zóny. Ale oni na to mysleli, od čeho myslíte že je nadvakrát lomená hřídel volantu? Aby se líp vyndával? A rezerva vepředu? Viděl jsem (dnesk tak polulární slovo) "crashtest" fungl nové "úžovky", ve Světě motorů, když ještě jeho obsah za něco stál, a divili by ste se, náraz v 60km/h a normálně šly otevřít přední dveře...pravda, předek zmizel, aledveře šly otevřít, a volat s pedálama se posunul jenom minimálně. Takže ono jde jenom o to, že nám ty auta prostě odlehčuje oxid železitý, až pojedete za 10 let v 20let staré oktávii, tak se taky zhrne, že vás ani 10 pytlů nezachrání...novu radši vůbec nereflektovat, oni to dělají moc dobře a na zakázku těch co ti pak prodaj 5 let starou vylítanou hajtru složenou ze tří bouraček jako "voňafku"...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 11.10.07, 19:44 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
to byl nazor, sice krovackej, ale ten nejvic rozumnej... sem s tebou 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 11.10.07, 20:04 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
kachnis píše: to byl nazor, sice krovackej, ale ten nejvic rozumnej... sem s tebou 
Tož já též... 
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 11.10.07, 20:24 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |