Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
ja delal v 2001 za 4800, jezdilo se eskortem z 90.roku, 1,8D, zlata skodovka..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
16.10.07, 12:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
jizíček
|
ja mel platit za B 5000 a neco (studentska sleva) a A s omezenim za 3000 a neco ... a platil jsem rovnako 8000 kc ... jelikoz usoudil ze nema cenu abych na Jawe 350 jezdil, zbytecnost, v mladi to simson jistil, jinak auta mel 2 stejny, suzuki swift 1.0 , 3 valec, jedno bylo 3-dverko a druhy 5-dverko... byly celkem udrzovany ... a hrooooznej zvuk motoru
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
16.10.07, 12:35 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Tak ja delal autoskolu minuli rok za 8500 v Praze primo ve skole(s Bartou ). Jediny co sem kdy vyrazne posral bylo az u zkousek kdy mi rek abych odbocil vpravo a ja... sem tu odbocku propalil v 50 a pak se na nej kouk ve zpetnym, usmal jsem se a povidam: "Jéje tady sem mel asi odbocit, že? Se moc omlouvám". Von na me kouk, že mě jako zabije a pak pak pronesl pamatnou vetu: "Tak se uklidnime pane řidiči a jedeme dál, ano?" Zbytek jizdy sem se potil jako prase Ale nejspis mel dedeckovsky komplex a jizdy uznal... Pote byla sranda kdyz se me zeptal co je tlumic perovani a ja abych vyzehlil muj minuly nezdar jsem jsem vybali jak to funguje, proc, kde a jak to je. On se na me kouk a s pohledem "ty blbecku nas" mi sdelil "Stacilo by rict se bez toho bychom neudrzeli auto na silnici". Cejtil jsem se jako ten nejvetsi blb pod sluncem, ale papiri mam. Semiku drzim palce, doufam, ze tam u vas nemate takovy hovada za volantem jako u nas v Praze
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
16.10.07, 13:04 |
|
|
M3Power
|
Já jsem dělal řidičák léta páně 1994 za cca. 3.200,- A50+B. Jezdil jsem suprovní béžovou Škoudou 120L (A) a později, protože jsem byl mezi lepšími, modrou Škodou 105L (M). Jo přátelé, klasika je klasika
|
16.10.07, 14:10 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nj mě to čeká s favoritem nebo fábkou HTP ale za ty prachy
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.10.07, 15:17 |
|
|
Šemik
|
Majlanky píše: Tak ja delal autoskolu minuli rok za 8500 v Praze primo ve skole(s Bartou ). Jediny co sem kdy vyrazne posral bylo az u zkousek kdy mi rek abych odbocil vpravo a ja... sem tu odbocku propalil v 50 a pak se na nej kouk ve zpetnym, usmal jsem se a povidam: "Jéje tady sem mel asi odbocit, že? Se moc omlouvám". Von na me kouk, že mě jako zabije a pak pak pronesl pamatnou vetu: "Tak se uklidnime pane řidiči a jedeme dál, ano?" Zbytek jizdy sem se potil jako prase Ale nejspis mel dedeckovsky komplex a jizdy uznal... Pote byla sranda kdyz se me zeptal co je tlumic perovani a ja abych vyzehlil muj minuly nezdar jsem jsem vybali jak to funguje, proc, kde a jak to je. On se na me kouk a s pohledem "ty blbecku nas" mi sdelil "Stacilo by rict se bez toho bychom neudrzeli auto na silnici". Cejtil jsem se jako ten nejvetsi blb pod sluncem, ale papiri mam. Semiku drzim palce, doufam, ze tam u vas nemate takovy hovada za volantem jako u nas v Praze
Dik
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
16.10.07, 16:06 |
|
|
DRYVER
|
Jeste ze jsem stihl skoro vsechny ridicaky na ucnaku, protoze ty ceny co sem hazite to je vazne brutus. Platil jsem jen na motorku 125 cca 2500 kc a na traktor pres ucnak cca za 1500kc. Zbytek jsem mel zdarma na ucnaku (B +C) Takze usetrenych takovych 25 ticic
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
16.10.07, 19:53 |
|
|
M3Power
|
DRYVER píše: Jeste ze jsem stihl skoro vsechny ridicaky na ucnaku, protoze ty ceny co sem hazite to je vazne brutus. Platil jsem jen na motorku 125 cca 2500 kc a na traktor pres ucnak cca za 1500kc. Zbytek jsem mel zdarma na ucnaku (B +C) Takze usetrenych takovych 25 ticic
To máš sice pravdu a určitě jsi ušetřil, ale tenkrát ty peníze měly jinou hodnotu. Naopak si myslím, že dneska je řidičák levnější. Mě tenkrát stál 3/4 výplaty, kdežto dneska to samé by mě stálo 1/4 .... co je teda dražší ?
|
17.10.07, 07:29 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
M3Power píše: To máš sice pravdu a určitě jsi ušetřil, ale tenkrát ty peníze měly jinou hodnotu. Naopak si myslím, že dneska je řidičák levnější. Mě tenkrát stál 3/4 výplaty, kdežto dneska to samé by mě stálo 1/4 .... co je teda dražší ?
zalezi na vyplatach
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.10.07, 08:04 |
|
|
1maty1
|
no ja delal Bcko ve fiatu punto 1,1 jizdni vlastosti podobny 120tce jediny co mi vadilo byla extremne dlouha radcka + to ze v aute nefungoval ventilator na skla a nebyla v nem nemrznouci kapalina na skla (v lednu celkem problem)
pred 4ma rokama za 6k
jinak se mi libila moje zaverecna jizda: vyjet z parkoviste odbocit doleva 500m rovne pres kruhac 200m rovne odbocit doprava kousek rovne odbocit doleva (tady me male srazil typek co mi nedalpednost (sem je z hlavni on z vedlejsi)) a hotovo
_________________ S105 S (S jako Sport) rv84 momemtálně motor S120 -- podlehl korozi -- už je na šroťáku
předívka: Trhač hlav, odlehčená oxidem železitým
|
18.10.07, 11:25 |
|
|
spartra
|
a,b,c,t ve škole A na simsonu a jawa 350 občas jela na jeden válec, B felicia 1,3 -1,6 aj 130-dobrej instruktor- náš mistr, T zetor 7011, no bylo to šialené, C liaz 100 turbo max 70 a E na Ifa 60, to byl verk 8 kvaltů, první jízda hrůza
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
19.10.07, 16:58 |
|
|
spartra
|
a k cenám za c + e 4500 v autoškole + 700 za připuštení + 150 doktor + 150 fotky + 50 výpis rejstříku + 15 výpis karty řidiče
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
19.10.07, 17:00 |
|
|
Neex
|
Tak já mám jen B (vlastně A50) a stačí mi to... autoškolu jsem dělal na Opelu Corsa asi před 7 lety... tenkrát za to chtěl 5000 Kč. A závěrečná jízda? Od dopravky s komisařem k němu domů (asi 10 km) a zase zpátky.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
19.10.07, 17:03 |
|
|
elegant
|
No neviem, ale dosť kritizujete ten stav tých aut v tých autoškolách. Treba si uvedomiť hlavne to, že to sú autá, s ktorými sa jazdí fakt najhoršie a najnešetrnejšie. Tie autá sú vylágrované celé. Treba to brať s rezervou.
cyz píše: Já jsem začínal autoškolu v roce 2003, tehdy jsem se nechal zlákat nízkou cenou. Jezdil jsem felicií BMM 40kW a na Jawě 350. Instruktor a majitel autoškoly byl totální magor, auto se nesmělo vytáčet nad 2500 otáček, po městě se jezdilo 45 na 5ku, chlubil se jak má najeto 140 000km na jedny brzdy aniž by se na ně sáhlo (taky to podle toho "brzdilo"), totálně rozhozená geometrie, když jsem chtěl jet rovně tak byl volant o 1/4 otáčky bokem, silentbloky v háji takže řadící páka lezla nahoru a dolů snad o 5cm, na svíčky 60 000km (!!!) takže auto po sešlápnutí plynu 10s lapalo po dechu než začalo jet, občas upadlo něco jako lampa od SPZ apod. no zkrátka když jsem si potom koupil zelenou škodovku tak jsem si připadal jako v lepším autě, motorka měla snad rozhádané válce nebo co, prostě při 80km/h se třepala tak že mi pr**l jezdila po sedačce, v kopcích jsem musel podřazovat až na 1.....do toho byl problém si u něho domluvit jednu jízdu za 14 dní, takže jsem autoškolu dělal 9 měsíců tím stylem že se jelo od nás z města do vedlejšího (asi 4km) na kruháč k Intersparu a zpátky a to byla celá "dvouhodinovka" takže když jsem vylezl autoškolu a jaksi zázrakem udělal zkoušky tak jsem nebyl schopný udržet auto rovně na silnici a spolujezdec mi musel občas skákat po volantu abychom neopustili silnici směrem do příkopy
Ako fakt niektory nevedia, ako sa jazdí so škodovkami... 2500 otáčok je minimum na preradenie, ale nie pravidlo. Radiť sa má 2500-3500.
Btw ja som robil autoškolu na dvoch Fábiach 1.2 MPi. Nemôžem si sťažovať na tie autá. Jedno malo najazdené 60.000 a druhé 80.000 km. Jediné čo musím vytknúť je: akustický signál prázdenj nádrže. Zakaždým ma chytal infarkt, keď som to počul.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
19.10.07, 19:35 |
|
|
bobo23
|
Já dělal béčko ve Zlíně asi před rokem a půl za 9,5 tis... autoškola v pohodě, jezdil sem fábkou 1,4 v LPG... autíčko udržované... instruktor ho používal i jako soukromé, takže se staral...
|
20.10.07, 10:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|