Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 16:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 AAA auto 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Povodom z AAA mame jednu feliciu. s oznacenim STARA VRAZDA, a toto auto ma zamestnava pravidelne :evil:

Z Darexu boli dalsie 3 auta a nemaju ziadne skryte zavady (asi sme mali stastnu ruku). Forman bol tiez z bazaru, ale kupoval som ho cez majitela a spokojnost.

Zalezi aky je clovek vsimavy a zachovat si chladnu hlavu. Predajca (hlavne profik z bazaru) sa stale snazi vyvolat pozitivne emocie k autu, ktore zvacsa skryva dovod preco ho majitel predaval.
Ak je clovek vsimavy tak sa da odhanut kde je problem, ale na urcenie zavaznosti opravy je dobre mat mechanika aspon na telefone.

26.3.08, 01:17
Pspvek Reklama

Pan Kapitán

Příspěvek 
kwiko píše:
Ak je clovek vsimavy tak sa da odhanut kde je problem, ale na urcenie zavaznosti opravy je dobre mat mechanika aspon na telefone.

No jo, treba kdyz je v predavacim protokolu napsano: "Chladici kapalina doplnena", tak to nekde tece. :-)

Cvokárium: Youtube Instagram

26.3.08, 06:46
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Viky píše:
kwiko píše:

No jo, treba kdyz je v predavacim protokolu napsano: "Chladici kapalina doplnena", tak to nekde tece. :-)

Ta felicia nebola hrdzava kvoli starostlivemu majitelovi - bola totiz burana a prestriekana kapota, blatniky, dvere a aj prahy :wink:
A voda v kufri nebola od zuriveho umyvania v AAA, ako tvrdil predajca, ale od zle zapasovanych 5-tych dveri...
atd...

26.3.08, 13:42
rejpal

Příspěvek 
To mi připomíná mou zkušenost s AAA, kdy se pod zaparkovaným autem s běžícím motorem objevila loužička a během chvilky z toho byla louže. Prodavač tvrdil, že mechanici jen přelili chladící kapalinu...

26.3.08, 15:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Tak já jsem si obchodování s AAA auto docela užíval :D sice se na mě přesně jak popisujete ten prodejce vrhnul a začal do mě hučet, ale byl asi obchodně trochu slabší, přerušil jsem ho skočením do řeči a asi tak 15 minut jsem do něho hučel pro změnu já, což ho asi unavilo tak se nějak přestával snažit (tenhle postup doporučuju v každém bazaru, prostě tvrdě toho bazarníka demotivovat :D), potom jsem si jednoho Formana začal prohlížet - sotva mi ho odemknul tak jsem začal prolézat celou kastli, sundávat koberečky na kritických místech, tak silně znejistěl a řekl mi že v Pražské pobočce by pro mě měl něco lepšího, Forman nádherný za 25, ale nakonec jsem ho nezískal protože sotva se objevil tak byl prodaný, nejspíš pro nějakého kámoše některého z prodejců. Nakonec jsem koupil v jednom bazaru tady poblíž, stejně jsem naletěl (viz garáž) ale tam to taky bylo pěkné - prvně jsem tam přijel, měli Formana že 37 000, vyjel mi s tím, začal jsem to prohlížet, jevil se fakt pěkně, samozřejmě bazarník hustil jak to bylo udržované, majitel starší pán, garážované, bla bla bla, já jsem beze slova zabouchl kapotu a řekl mu že to auto nemá větší cenu jak 25 000, ten to beze slova zaparkoval zpátky. Za pár dní jsem tam přijel a nakonec jsem ho vzal, ale 5 000 jsem ukecal :)

27.3.08, 11:18
Profil ICQ

Příspěvek 
Když sem vybíral auto zkusil sem zamířit do Áček. Jenom tak ze srandy... v prodejně sem strávil asi tak dvě minuty. Potom, co jsem viděl ty předražené už od prvního pohledu vraky sem na ně již definitivně zanevřel. Nakonec sem koupil Fávo sice taky přes bazarem, ale po přímé konzultaci a předváděčce od majitele. Za 15 a plná spokojenost...

27.3.08, 14:26
Profil ICQ

Příspěvek 
Mě taky pobavil jeden brněnský bazar, když sem si vybíral feldu. Stará krátka felda 1.3BMM Rozbitá mlhovka zadní světlo nakřivo nárazník pneu totálně bez vzorku (za rohem prodej ojetých pneu:)) o korozi a pátých dveřích ani nemluvím.... jo a žádná výbava...jen mlhovky možná centrál. No hádejte kolik za to chtěli...56000Kč. Takovejch tam měli povícero... Samej šrot prostě. Pak další bazar měli tam asi 4 feldy sice docela v pohodě ale výbava skoro žádná a ty ceny 80-100 tisíc... Zkrátka úlet. Jsem rád, že jsem nakonec počkal a hledání a čekání se moc dobře vyplatilo. Kdybych nebyl šílenec na auta a nechtěl mít všechno stoprocentní, tak do toho nemusím dát ani korunu a jezdím si vesele. Ale mám s ní zatím nalítáno jen 8 tisíc

27.3.08, 16:06
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Možná už to tu někdo psal, nevím, je to jen takový názor. Spolehlivější by měly být bazary, které jsou u prodejců nových aut. Neživí je jen bazar, takže si mohou dovolit menší zisk na prodaném ojetém autě.

27.3.08, 16:18
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Není vždy pravdou, jistý nejmenovaný prodejce aut v jižních čechách má taky k salónu bazar a tam se dějou tedy věci :shock: Raději ani nepsat.. :roll:

27.3.08, 16:29

Příspěvek 
Jura píše:
Mě taky pobavil jeden brněnský bazar, pneu totálně bez vzorku (za rohem prodej ojetých pneu:)) o korozi a pátých dveřích ani nemluvím.... jo a žádná výbava..

To myslis ten bazar v Krpoli U tunýlku??

27.3.08, 19:09

Příspěvek 
DRYVER píše:
Jura píše:
Mě taky pobavil jeden brněnský bazar, pneu totálně bez vzorku (za rohem prodej ojetých pneu:)) o korozi a pátých dveřích ani nemluvím.... jo a žádná výbava..

To myslis ten bazar v Krpoli U tunýlku??

Ne...myslím v lískovci kousek od nemocnice nebo bohunice? Ted nevim.... sou tam asi tři pohromadě:)

27.3.08, 20:00
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
fatal píše:
Možná už to tu někdo psal, nevím, je to jen takový názor. Spolehlivější by měly být bazary, které jsou u prodejců nových aut. Neživí je jen bazar, takže si mohou dovolit menší zisk na prodaném ojetém autě.

a těch moc není a časem se na to každý vyprdne, když prodá staré auto s malým ziskem tak má prd a ještě možná problémy, skryté závady a soudy, když prodá nové vydělá a pak vydělá na servisu v záruce, to jsou moje zkučenosti s araveru miloš

27.3.08, 20:18

Příspěvek 
v roce 2000 jsem u nich koupil Fiat Cromu 2.0,měl nové pneu,atd. prostě načančanej....
po nějaké době se začalo sjíždět zadní levé pneu,tak jsem ji dal ke známému do servisu a to jsem pak čuměl :roll: auto bourané ze tří stran,snad 50 kilo kitu :evil:
nojo chtěl jsem tenkrát silné auto a také to žralo průměr 12l na 100km

27.3.08, 21:05

Příspěvek 
Dobrý bazar byl BERD, ale již není :cry:

28.3.08, 06:07

Příspěvek 
Jura: Ty myslíš tu vietnamskou tržnici s autama? Vždyť tam těch bazarů je snad 15....taky jsem tam byl a chvilku jsem váhal jestli jsem v autobazaru nebo na vrakovišti :D vybrat se tam nedalo.

28.3.08, 09:44
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další