Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Re: Úprava přívěsného vozíku
a hlavnš pořádnou Oj
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
23.1.13, 23:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Uprimne receno, jedinej ram, kterej uznavam jak neznicitelnej je "A" (ma ho Oskarek, mimochodem).
Klasicka V-oj sice neni spatna, ale nejvic nosnej profil (oj+bocni) ohnout uprostred mi prijde hodne blbej napad.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
24.1.13, 08:39 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
25.1.13, 12:05 |
|
|
Ondras83
|
Viky píše: Ohnuta naprava se da opravit, sajtny.... 0, bez svareni. Chce to fantazii. rozchod kol je 1100mm, takze napravu musim pouzit jinou na muj zamer stavby, rozmery korby poterbuju zmenit, tzn. ram pod ni svarit, celkova delka bude jina, delka oje bude jina - v podstate jedinej rozmer pouzitelnej z original papiru bude fakt vejska sajten...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
29.1.13, 18:16 |
|
|
Ondras83
|
taaaaaak zmena planu vetsina rozmeru bych zanechal stejnejch, tzn. celkovou dylku, dylku oje, sirku napravy a chci zmenit: sirku korby (zuzit presne mezi kola) a dat svetla pod korbu... chci dat korbu mezi kola a udelat tam sundavaci sklapeni na navijak, dylku necham, dylku oje taky - zasach do korby bude potrebovat svareni, myslite, ze budou potrebovat svarecak?... v podstate to bude vypadat nejak takhle: http://marek123456.rajce.idnes.cz/Ctyrk ... kem_malym/ akorat to bude asi trosku delsi, protoze my mame v papirech dylku malicko vetsi...no a udelam tam dvojitej ram, tzn ram vleku a na to ram korby, coz bude pevne spojeny sroubama a po STK rozeberu spoje a nandam navijak a mam sklopku (asi takhle nejak: http://www.ctyrkolky-motokros.cz/bmz_ca ... 00x599.jpg ) je to realnejsi nez delat vsechno jinak?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.3.13, 19:54 |
|
|
zokot
|
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
31.3.13, 16:32 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
zbytečně vysoký
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.3.13, 18:57 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Titbit ze jo? Na tom jsem dovezl lodicku z PL. Vysoky to je dost, ale zase ta rovna plocha neni k zahozeni. Kdybych to kupoval, osobne bych sel do verze na malejch desitkach kolech, to je nizsi.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
|
31.3.13, 19:41 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo jenže až zjistíš cenu kola tak ti do smíchu nebude, zas na druhou stranu na káře mam původní kola z roku 99 a slouží furt
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.3.13, 20:08 |
|
|
zokot
|
Ve zpětným zrcátku vidíš ty bílý boční světla jako když se ti někdo lepí na prdel Je to speciál - nosnost 1,5 tuny. Jinak to má brácha a tahá jej jumper.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
31.3.13, 20:33 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
No ja znam cenu toho kola, stavel jsem vlek a shanel co se da. Je to ranec, ovsem ty kola za to stojej.
A ty bily svetla znam taky, za prvy je mam na Oskarkovi a za druhy... s Titbitem 260x160cm jsem jel pres cely Polsko tam i zpatky. Je dobry vedet, ze to sviti.
|
1.4.13, 18:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|