Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 09:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Cajti vs. tuning 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Jo taky asi díky tomu mám na svůj věk v prdeli záda, nenatáhnu pořádně nohy, usnu kdekoliv kdikoliv, stačí abych si jen lehnul a na pokutách jsem celkem za tu dobu co jsem jezdil přišel o cca 50 000 když to sečtu. Většinou za rychlost a zákazy vjezdu pro náklaďáky no a v první řadě za ty kolečka :lol:

8.3.07, 17:59
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Kristensen píše:
Jo taky asi díky tomu mám na svůj věk v prdeli záda, nenatáhnu pořádně nohy, usnu kdekoliv kdikoliv, stačí abych si jen lehnul a na pokutách jsem celkem za tu dobu co jsem jezdil přišel o cca 50 000 když to sečtu. Většinou za rychlost a zákazy vjezdu pro náklaďáky no a v první řadě za ty kolečka :lol:

No asi pěkná řehole ti řeknu :wink: :cry: .Musí to bejt strašný,sedět v budce za kruhem od rána do večera a jíst po bistrech a motelech a někdy i to ne..Ale zase ses podíval hodně za hranice,jakej je tam mumraj,né?? :wink: Ale to zdraví je max.tak že hlavně to zdraví ať je v poho.Vše ostatní,je totiž naprd,když není základ...ZDRAVÍ.A to je ve všem,i v autech i ve vaření a v soužití...Bez základu to nejde a nejede:wink: Každá věc má svůj základ....JJ. :wink:

8.3.07, 20:37

Příspěvek 
Jo není o co stát, obvzlášť když jezdí (jezdil) člověk sám. Ono když pak člověk spočítá veškerej čas kterej v tom autě prosedí a prospí a vydělí to měsíčním platem tak se i s dietama dohromady dostane na 40 kč na hodinu a to ho přestane hodně rychle bavit když ví že ve fabrice má skoro jednou tolik na hodinu a ještě spí ve svej posteli a ví kdy pujde domu.

8.3.07, 20:42

Příspěvek 
Kristensen píše:
Jo není o co stát, obvzlášť když jezdí (jezdil) člověk sám. Ono když pak člověk spočítá veškerej čas kterej v tom autě prosedí a prospí a vydělí to měsíčním platem tak se i s dietama dohromady dostane na 40 kč na hodinu a to ho přestane hodně rychle bavit když ví že ve fabrice má skoro jednou tolik na hodinu a ještě spí ve svej posteli a ví kdy pujde domu.

Jj... :wink: :cry: :wink:

8.3.07, 20:44
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Kristensen píše:
tak se i s dietama dohromady dostane na 40 kč na hodinu a to ho přestane hodně rychle bavit když ví že ve fabrice má skoro jednou tolik na hodinu a ještě spí ve svej posteli a ví kdy pujde domu.

nikdo tě nenutil jezdit klidně si moh jít do tý fabriky

8.3.07, 20:48
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
Kristensen píše:
tak se i s dietama dohromady dostane na 40 kč na hodinu a to ho přestane hodně rychle bavit když ví že ve fabrice má skoro jednou tolik na hodinu a ještě spí ve svej posteli a ví kdy pujde domu.

Však už tam taky jsem, ale na druhou stranu dobrá zkušenost a hlavně spousta zkušeností z cest

8.3.07, 20:53
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
Sadra17 píše:
Kristensen píše:

Však už tam taky jsem, ale na druhou stranu dobrá zkušenost a hlavně spousta zkušeností z cest

no jezdí se normálně za den max 560 km 8 hodin denně, průměrná rychlost když to jde 80 km za hodinu a největší piloti co jsem znal měli přes 130000 km za rok, ti jen tak kamarádsky řeknu co děláš je cesta na vozík a do hrobu miloš

8.3.07, 21:58
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4