| Autor |
Zpráva |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
Radic píše: deekay píše: alebo by ste mohli ist do slovenskeho Bánova.. to je malá čína  no máš štěstí žes napsal do slovenského...jínač bacha 
neboj, vedel som ze by mohli nastat nedorozumenia a tak som zdoraznil "Slovenskeho" 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 7.1.08, 20:54 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Dawid130
|
No jo jenže to je město. Po praze se taky pohybuju okolo 10L
|
| 8.1.08, 08:12 |
|
 |
|
bobo23
|
cyz píše: bobo23: nj....Svárov - nekalá ves  nedávno jsem odsud táhl na laně kámošovu rozmlácenou Felicii  ...jak jsem psal, kdo nepoznal cyklisty a chodce na jižní Moravě neví co je Asie  :D
Trošku vedle. Psal sem Šárovy, ale vzhledem k tomu, že je to jen pár kilometrů se chování asi moc nemění... 
|
| 8.1.08, 10:53 |
|
 |
|
Peter50kw
|
Mna najviac s... ludia z cudzimi znackami z malych miest alebo dedin, ktori sa snazia predviest kosicanom, aki su machri.
Vedla nich je dedko v klobuku alebo hatapatka uplne pohodova vec.
A ked vidim pred sebou kamion, nadavam na vsetky slovenske vlady, ze uz davno nepostavili dialnice.
|
| 8.1.08, 12:04 |
|
 |
|
kdoasi
Registrován: 11.1.06, 19:35 Příspěvky: 212 Bydliště: Praha, Ostrava
|
Zajímavá anketa. No víte co, já si myslím, že kdyby se všechny jmenované položky na cestě nevyskytovaly, tak nikoho to řízení ani nebaví. Nebylo by koho předjíždět, komu uhýbat a na koho nadávat  Takhle je ta jízda taková pestrá.
Mi osobně teda nikdo ze seznamu nepřekáží, ono totiž nezáleží na tom vehiklu, ale spíš, kdo v něm sedí. Cokoliv pomalejšího neožralého obvykle snadno předjedu. Než co mi překáží, tak řeknu co mi možná trochu vadí - taková netolerance ve stylu "bacha teď jedu já, důležitej, cesta je moje; cyklista - uhni nejlíp do příkopy; kdo mě to zas brzdí; ty kamiony už by měli zrušit; jak tady ten chodec může vůbec jít; důchodce za volantem - vrať se do hrobu atd"
Zbytečná agresivita - příklad, jeden vjede druhému z vedlejší na hlavní, no mohl by počkat, ale žádný stres. Ten druhý by nad tím mohl mávnout rukou, lehce ďobnout do brzdy, ale radši ho dojede a masivně vytroubí a probliká, aby mu ukázal, jak ho hrozně moc omezil.
Řídili jste někdy třeba v Německu nebo ve Francii? První, čeho si všimnete, že se nikdo nelepí pomalejšímu na prdel, nikdo nepředjíždí za každou cenu, naprosto v klidu nechají předjet kamion na dálnici, mají odstup a neblikají jak někteří tupí čeští pepíci na D1, když musí trochu zpomalit. Hned udělají místo, když se potřebuješ zařadit do pruhu, atd. Zkrátka se spěchá o mnoho méně. Taky je zajímavé, že v té Francii jezdí na první pohled o hodně víc ženských, než u nás. Tak možná proto.
|
| 9.1.08, 15:12 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
by me zajimalo kdy si jel naposled po dalnici v nemecku  kdyz sem tam jel ja, tak vlastne k lepeni na prdel nedoslo, lepili se vsichni... pomaly pruh 100-110 hlavne s kamiony a rychly pruh 130-150 s tim, ze mezi autama byla mezera ani ne 3metry.. to bylo i na me silny kafe... no a kdyz si z pomalyho vyrazil do rychlyho, tak nemec blikal jak pako, zes tam vjel...no ale mozna to bylo kvuli tomu, ze nikdy nevideli skodovku  ale to je moje zkusenost...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 9.1.08, 15:23 |
|
 |
|
kdoasi
Registrován: 11.1.06, 19:35 Příspěvky: 212 Bydliště: Praha, Ostrava
|
Fakt? Zajímavé  No jel jsem tam loni v srpnu, přes ČR po D1 a za Rozvadovem po A6 a A5, takže jsem mohl hned srovnávat. Koukám, že jsem asi měl štěstí no 
|
| 9.1.08, 15:44 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
a zazili ste francuzov v meste? anarchia 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 9.1.08, 15:46 |
|
 |
|
ventYl
|
nie ze by to bola priamo prekazka, ale nemam rad vozy, pred ktore nevidim (ako michalkatka) a nemam rad, ako sa mi stalo toto leto pri ceste z tatier, ze som stretol 10 motorkarov na starych asi nemeckych motorkach, ktori si sli skoro stredom cesty.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 9.1.08, 16:29 |
|
 |
|
Šemik
|
Fóbyje  Jednoznačně fóbyje
Jak jsem dnes jel projet Pastelku do Stodu a zpět, tak mhu s klidným svědomím říci že nejhorší auto co může jet proti je jakkákoliv fóbyje  Ten křáp oslňuje i na potkávačky 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 9.1.08, 19:44 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Přesně tak...hnusný světla...většina lidi si navíc hraje se sklonem...oslňuje to dost...mě se to auto nelíbí prostě ze žádního pohledu...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 9.1.08, 19:50 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Kazda ne ... treba kamos s 1,4 MPI je solidarni a svetla ma tak zasrany ze jezdi na dalkovy a stejne nic nevidi  Tak sme je vzali snehem dnes 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 9.1.08, 21:20 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |