Autor |
Zpráva |
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Mike.M píše: Na tej mape vypada i nejaka draha pro motokary ci co tam je. tam by se taky pak fajne řadilo
jj. je to pro motokary... ale autem by ses tam asi moc nevyblbnul...
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
1.12.06, 19:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Barberro
|
Lukas píše: nebo na tom placku v Petrvaldu...
Tohle vubec neni špatny napad,je to tam velke a lidi jsou tam na to zvykly z petřvald seision.Ja jsem pro.
|
1.12.06, 20:10 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Barberro píše: Lukas píše: nebo na tom placku v Petrvaldu... Tohle vubec neni špatny napad,je to tam velke a lidi jsou tam na to zvykly z petřvald seision.Ja jsem pro.
ok. tak jen domluvit nejaky ten datum...
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
1.12.06, 20:53 |
|
|
Mike.M
|
Lukas píše: Mike.M píše: Na tej mape vypada i nejaka draha pro motokary ci co tam je. tam by se taky pak fajne řadilo jj. je to pro motokary... ale autem by ses tam asi moc nevyblbnul... No tak motokary vy sly. no kdo si tak s autem hraje, tak umi i dobre ridit a bavi ho to. Ale musim podotknout jednejme rychle, naprezrok chcu kupovat octavii kombi a Fatanka se zbavit. to byste me pak uz to bandy asi nebrali co??
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
2.12.06, 09:17 |
|
|
elegant
|
Octavia kombi je tiež škodovka pokiaľ viem (aj keď teda to je napoli VW )
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
2.12.06, 10:48 |
|
|
Šemik
|
elegant píše: Octavia kombi je tiež škodovka pokiaľ viem (aj keď teda to je napoli VW )
Proti tomuto názoru ostře protestuji
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
2.12.06, 11:39 |
|
|
paradio
|
Pro elegant: Moje řeč. Jen jestli to některý šunky vydrží. Některý jsou zvyklý jezdit jen od semaforu k semaforu.
_________________ ___________________
|^^^^^^^^^^^^^^| ,, _\_
|**** PARADIO***** '|""";.||.___.
|_..._...______==== ___|__|..., ] |
"(@ )'(@ )""""*|(@ )(@ )*****(@)
Škoda 120GL 1987 - VW PASSAT 1.8T/110kW
|
2.12.06, 12:50 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
elegant píše: Octavia kombi je tiež škodovka pokiaľ viem (aj keď teda to je napoli VW )
do oktávek vw eště nekecal
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.12.06, 13:42 |
|
|
alssh
|
Barberro píše: Lukas píše: nebo na tom placku v Petrvaldu... Tohle vubec neni špatny napad,je to tam velke a lidi jsou tam na to zvykly z petřvald seision.Ja jsem pro.
Kde myslíš v Petřvaldě? u Peniše? a nebo uKostela? nějak mě nenapadá jiné místo.... A podlé te mapy se to dá udělat i na poačné straně je tam více místa a nebo o pár desítek metrů dále, je tam taky ještě jedna smyčka. Tescko bych zavrhl... moc lidí moc čumilůVšas todle není definitivní návrh, klidně dejte i sfoje... a datum? to nechám na vás.. pokud to bude vikend... není problém
|
2.12.06, 17:53 |
|
|
elegant
|
Šemik píše: elegant píše: Octavia kombi je tiež škodovka pokiaľ viem (aj keď teda to je napoli VW ) Proti tomuto názoru ostře protestuji
Ale no tak. Nebuď taký zlý na mňa
Nemá náhodou podvozok z VW? A čo väčšina agregátov? To už je taká polka auta
Alebo sa mýlim?
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
2.12.06, 18:52 |
|
|
elegant
|
Či práveže protestuješ, že Octavia už vôbec neni Škodovka?
|
2.12.06, 18:55 |
|
|
Kikan
|
Pokud napíšete místo a datum + čas a jestli mi to vyjde, tak se podřídím.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
2.12.06, 19:01 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
elegant píše: Nemá náhodou podvozok z VW? A čo väčšina agregátov? To už je taká polka auta Alebo sa mýlim?
zdá se mi že si to pleteš s fábií
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.12.06, 19:02 |
|
|
elegant
|
Sadra17 píše: elegant píše: Nemá náhodou podvozok z VW? A čo väčšina agregátov? To už je taká polka auta Alebo sa mýlim? zdá se mi že si to pleteš s fábií
Octavia a Fabia majú podvozok z lisu VW. Čiže majú identicky podvozok s VW. A agregáty nie sú VW??? (teda až na 1.2 )
|
2.12.06, 22:39 |
|
|
Šemik
|
elegant píše: Či práveže protestuješ, že Octavia už vôbec neni Škodovka?
Právěže protestuji proti označování takovýchto německej keplů za Škodovky Jestli mě něco vytáčí tak je to právě toto.... Není to nic jiného než prachsprostý VW, a do něčeho takového bych v žádném případě nesedl... VW skutečně k smrti nesnáším
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.12.06, 09:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|