Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: vyřazení auta z provozu
Veteranista píše: tohle je samozřejmě nesmysl, zkus si to dostudovat, vše na přechod na pravo bylo už připraveno, němci zařídili jen to, že to přišlo o několik měsíců dříve tak nastudovat asi už není co, můj tata neměl vůdčí list tam stačilo že ho měl pan továrník, neuměl jezdit ani na kole ale pro četníky to stačilo jeden vůdčí list v autě, tata tak jezdil s nákladíkem, za první republiky i za okupace, vůdčí list získal až po válce, to byl muj tata a to zleva do prava mám od něho nemluvil nikdy do větru ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
|
13.1.14, 20:42 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
Veteranista
Junior TW team
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: vyřazení auta z provozu
To samozřejmě neříkám, že mluvil do větru, jako praktické zavedení z leva do prava udělali skutečně němci, ale samotná vláda CS se na to chystala a připravovala, prostě nemělo to být takovou násilnou formou jak se to stalo a tehdy media tak nebyla, tak se nevědělo co se chystá za x měsíců, ale v plánu to skutečně bylo
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
13.1.14, 21:44 |
|
john simple
|
CROWACK píše: Naše slavná Policijéé ti nikdy nikdy nikdy auto nezabaví ani ti neznemožní s ním pokračovat dál. ... můžou ti zakázat další jízdu. to už tak na mě jednou panáčci zkoušeli ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
14.1.14, 06:07 |
|
fatal
rejpal
|
Ano, oficiálně ti mohou zakázat další jízdu. Ale zda poslechneš je jen na tobě...
|
14.1.14, 09:23 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27238 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo na mě taky a pak řekla "já ted budu mít nějakou práci v autě tak se nebudu dívat"
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.1.14, 09:44 |
|
Viky
Pan Kapitán
|
Mne jednou rikali: Vite, snazte se s tim nenabourat nez dojedete domu, to by byl hroznej pruser.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - ![Obrázek](http://www.seaflea.eu/auto_gr/gy_logo.gif)
Cvokárium: Youtube Instagram
|
14.1.14, 10:05 |
|
john simple
|
fatal píše: Ano, oficiálně ti mohou zakázat další jízdu. Ale zda poslechneš je jen na tobě... jo a po 100 metrech ti napařej flastr ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
14.1.14, 10:36 |
|
fatal
rejpal
|
Mi to neprovedli.
|
14.1.14, 10:38 |
|
Viky
Pan Kapitán
|
Co flastr.... mareni uredniho vykonu.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - ![Obrázek](http://www.seaflea.eu/auto_gr/gy_logo.gif)
Cvokárium: Youtube Instagram
|
14.1.14, 11:09 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Veteranista píše: To samozřejmě neříkám, že mluvil do větru, jako praktické zavedení z leva do prava udělali skutečně němci, ale samotná vláda CS se na to chystala a připravovala, prostě nemělo to být takovou násilnou formou jak se to stalo a tehdy media tak nebyla, tak se nevědělo co se chystá za x měsíců, ale v plánu to skutečně bylo v poho tata říkal že se právě ve vládě jen hádali kolik to bude stát peněz a nikdy se nedohodli že to bylo pořád půl na půl ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
|
15.1.14, 10:52 |
|
Veteranista
Junior TW team
|
Třeba tady to je, takže to bylo oficiálně ani ne o měsíc a půl http://cs.wikipedia.org/wiki/Zaveden%C3 ... oslovensku
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
15.1.14, 11:42 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mi se na tom líbí jen že fírer rozkázal a bylo to hned, moji dědové a stařečci byli silné osobnosti zažili rakousko uhersko uměli pro něco žít i zemřít, já zažil jen plané stádo ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif) takový marazmus, proto jsem raději sám sebou a nikdo mi nerozkazuje co má a co nemám ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
16.1.14, 22:08 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak už je to u pokusu dát značky do depozita, co náš stát dokáže za kašpařiny kvůli autu které neexistuje tak nejprve plná moc specialita veselí nad moravou špatná formulace pokud totiž není plná moc na jejich formláři je vždy špatně, tonda sestrijil správnou a znova do řady konečně u okýnka a další problém měl jen jednu značk vyhazov a novou žádost a znova do řady bohužel pozdě automat nesral lístky tak příště a domů počítám že ho zas vyrazi nějaký háček čárka blbý pohled, pavidlo vymyslet jak nic nedělat fachčí ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
23.1.14, 12:46 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tonda si přvstal a valil na úřad s žádostí o nové značky, zas problém s plné moci neplyne že může vyřídit značky, tam je jen že je má dát do depozitu tak zas vyhazov a plnou moč ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
|
25.1.14, 15:32 |
|
CROWACK
|
tak to máte ve veselí extra třída magorismus, to se hned tak nevidí...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
26.1.14, 13:10 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|