Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 20:58

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 Co dělat, když přejedete zvíře? 
Autor Zpráva
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<

Příspěvek 
Radic píše:
no mě se chce něco říct...ale velmi krátce...Chci vidět serifuse jak zavírá svého potomka do ohrádky aby něco neudělal jeho psovi protože je prostě hloupější než pes. To se mu asi syn/dcera jednou odvděčí. Co se týče zvířat tak všeho moc škodí...neodsuzuju zákroky vererináže ale to s tím děckem je fakt moc.

No nebudu tak přihlouplej, abych nechal na svýho psa šlapat od svýho potomka, kterej ještě ani možná nikdy nebude :lol: Takový otázky cobykdyby jsou moc. Ty já nerad. Ale jestli budou po mě, tak rozhodně nebudou hloupější, než pes. budou geniální minimálně jako já :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A budou mít vždycky pravdu. Jako jáááááááááááááá :wink: :lol: Ale jinak vážně. Vidím to na svým dvouletým bratříčkovi a mým hafovi. Musí se hlídat. Pan pes už je starší a chce mít klid. Jako jeho páníček :wink: Vídám ho, jak se ho občas snaží nakopnout a tak. Se dítě musí okřiknout, že takhle teda ne. Jinak se maj rádi. Hrajou si spolu a tak. Kousání neexistuje. Maximálně zavrčí, když se mu něco nezdá, ale to už je na výchově psa i dítěte. Takže za to opět může člověk :wink:

Obrázek

6.11.07, 00:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Jinak kdo viděl ten hnus na Nově, tak tady jsou stránky na petici:

http://zvireci-petice.blog.com

Obrázek

6.11.07, 00:29

Příspěvek 
Ondras83 píše:
nevim, ale nadpis příspěvku je "co dělat když přejedete zvíře" a ne co dělat, když se vám zvířata pletou do života...podle mě když přejedete zvíře, tak je lepší ho vzít dom a sníst, ale je to pytláctví, takže v praxi to znamená, že když sejmu srnku, hodit do příkopa nebo do lesa a domů nic nebrat.....nevim no...ale děda s žígem jednou sejmul králika a jak mi chutnal.... :lol: :lol: :lol:

Děda taky takhle sebral slípku, co chvíli před náma někdo sejmul. Jsem měl plnou hubu keců, jak si dám, ale nakonec jsem si nedal. To mi ale ještě bylo máááálo. :roll:

Obrázek

6.11.07, 00:30

Příspěvek 
cyz píše:
Ondras83 píše:
nevim, ale nadpis příspěvku je "co dělat když přejedete zvíře" a ne co dělat, když se vám zvířata pletou do života...podle mě když přejedete zvíře, tak je lepší ho vzít dom a sníst, ale je to pytláctví, takže v praxi to znamená, že když sejmu srnku, hodit do příkopa nebo do lesa a domů nic nebrat.....nevim no...ale děda s žígem jednou sejmul králika a jak mi chutnal.... :lol: :lol: :lol:

To je správné....jako pravda - myslím si že do tohoto tématu sedí spíš recepty na zvěřinu....přihoďte ještě něco ;)

No vono je to vcelku docela v míře. Jen mi vadí, že 90 % lidí, co o tom tak hezky mluví, by to zvíře nezabili. Bych chtěl vidět, jak podřezávaj srnu, když sténá a vysej z ní střeva... Nebo podobně. Ale to je asi všude. Nejdřív plná morda řečí a pak skutek utek. :roll: Takovejch už jsem viděl, jak se chvástali, že mi např. rozbijou ciferník a po první facce brečeli, jak malé děti. Jinak pokud jde o recesi, tak můžu taky recept přidat. :wink:

Obrázek

6.11.07, 00:38

Příspěvek 
recept a recese? já bych řekl že pokud se někdo dostane ke zvěřině tak ho použije...jinak by se nemusel vymyslet. A co se týče doražení...srnu, jelena, kance a podobné kusy dorážet nemusíš...budeš rád když vylezeš z auta sám.

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

6.11.07, 00:42
Profil ICQ

Příspěvek 
Radic píše:
recept a recese? já bych řekl že pokud se někdo dostane ke zvěřině tak ho použije...jinak by se nemusel vymyslet. A co se týče doražení...srnu, jelena, kance a podobné kusy dorážet nemusíš...budeš rád když vylezeš z auta sám.

Jj. To už jsem slyšel. Ostatně v mojí kárce bych byl pohřbenej :lol: Jsem spíš myslel, kdy zvěř zraníš...

Obrázek

6.11.07, 01:58

Příspěvek 
Serifus píše:
Radic píše:

Jj. To už jsem slyšel. Ostatně v mojí kárce bych byl pohřbenej :lol: Jsem spíš myslel, kdy zvěř zraníš...

Tak ono dorážet to zvíře z bezprostřední blizkosti je dost o hubu - třeba takový jelen i když z něho jak říkáš visí střeva může pořád ještě hýbat hlavou a není pro něho žádný problém tě sejmout parohama nebo tě na ně nabrat a hodit s tebou o strom což nerozchodíš.

6.11.07, 14:01
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
jeste jsem si vzpomnel jak jsem pred par lety jel na kole do mostu na brigadu a v jedny vesnici se pasly slepice podle silnice a na silnici a ja klesal dolu do vsi rychlosti kolem 45km/h ( ano Jizicku,k vam do vsi :) ) a jedna hloupa slepicka mi prisla do predniho kola.. myslel sem ze hodim drsku,ale ustal sem to..slepicka ne..sebrat sem ji nemoh, nekdo by me videl :)

http://kachnis.techsajt.cz

6.11.07, 14:33
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Tak já taky přidám recept. A opravdu se nemýlím. Nikdy nevíte co kde přejedete :lol:

Chobotnice po athénsku

Ingredience: 600 g mražených chobotnic nebo mořského ovoce, 150 g cibule, 300 g rajčat, 200 ml bílého vína, 100 ml olivového oleje, palička česneku, bílý pepř, sůl, oregano, petrželka

Postup přípravy: Chobotnice opečeme na polovině oleje, podlijeme vínem a dusíme asi 1/2 hodiny doměkka. Rajčata spaříme sloupneme slupky, zbavíme je jádřinců a pokrájíme na nudličky. Na zbylém oleji opečeme na plátky nakrájenou cibuli a česnek, přidáme k chobotnicím spolu s rajčaty, pepřem, solí a oreganem. Podusíme. Posypeme petrželkou a podáváme s pečenými brambory.

Počet porcí: 4 Doba přípravy: 60 min.

Obrázek

6.11.07, 17:55

Příspěvek 
to mě se povedlo jen jednou a doufám že naposled sejmout zvíře na jedné ose....jel sem na svým símovi k babče a když sem si to hasil po vsi asi 65 tak se přes cestu rozletěli vlaštovky....jedna před símem a druhá pod símem...když sem se ohlíd tak ta druhá ležela na silnici a divně se tam mihotala...ležela na zádech a divně sebou škubala...asi šok....teď nevim jestli sem můžu napsat co sem udělal...ale když se přestala hejbat, vrátil sem se a prostě sem ji radši přejel ještě jednou...ale jen krajem aby netrpěla... :roll: teď to zní divně, ale když sem viděl co se s ní děje a když se už nehejbala, tak mi to přišlo jako nejlepší pro ni....jinak sem v životě zabil asi jen jednoho vrabce, hódně myší a mrtě much..jinak nic....

kdybych měl takhle ustrouhat zajíce v přednim kole tak nevim co by se stalo...jestli bych se rozsek, tak by asi ten zajíc vstal a dorazil mě, protože v 65 běžet vedle motorky to není nic příjemnýho...

6.11.07, 18:44
Profil ICQ

Příspěvek 
Jj. Taky jsem naštěstí nic nesundal. Jezdím, abych předvídal, tak se snažím se vyhnout. pár jich mělo už na mále. Vždycky spíš přibrzdim, zhasnu a zatroubím a protůruju motor. Zvíře se pak lekne a aspoň zdrhne a nesrazí ho někdo, kdo jede víc brutálnějc... Jako sundal jsem mouchy, komáry, můry, pavouka, bakterie a tak. Ale to nepočítám :lol: Snad nic nikdy nesejmu. Se skříní jsem málem rozpáral jelena. Fakt o kousek. Ještě, že jsem to zabrzdil. Líbal jsem sklo. Štěstí, že jsem byl připoutanej :wink:

Obrázek

6.11.07, 23:50

Příspěvek 
Do jelena bych teda moc nevrážel, ta škoda na autě bude vždy ve značném nepoměru, to nemá cenu. Nějakého zajíce je možné dorazit třeba heverem, ne?

8.11.07, 21:41
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Luboš píše:
Do jelena bych teda moc nevrážel, ta škoda na autě bude vždy ve značném nepoměru, to nemá cenu. Nějakého zajíce je možné dorazit třeba heverem, ne?

Hever je na chodce. :wink:

Obrázek

8.11.07, 23:36
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5