Autor |
Zpráva |
CROWACK
|
deekay píše: CROWACK píše: Historie-archivářství, rusistika, žurnalistika, anglická filologie, gender studies...je toho spousta,krásný obory, a nikde žádná matika...akorát tě pak bude muset živit ta eletrika co děláš teď ... to je presne dovod preco som nesiel na psychologiu: a co s tym?? ale zajtra si podavam prihlasku na Vysoku skolu muzickych umeni tak sa uvidi, beru troch... z asi 300 smrt FEIke !!!!! zabijaku identity
No jo, ale musi tady byt někdo kdo bude něco opravdu dělat, když budem všichni na ff tak chcípnem hlady při představení macbetha ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
20.11.07, 22:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
20.11.07, 22:49 |
|
|
Šemik
|
Měl by se k tomu vyjádřit nějaký dobrý filozof jak to vidí on
Škoda že už nežije takový Egon Bondy.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
20.11.07, 22:49 |
|
|
CROWACK
|
Šemik píše: Měl by se k tomu vyjádřit nějaký dobrý filozof jak to vidí on Škoda že už nežije takový Egon Bondy.
Nemá hulit v posteli ... a deekay neboj, konkurovat ti nebudu, zatím su na PřF
|
20.11.07, 22:54 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
u nas sa to vola PríFUK
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
20.11.07, 23:10 |
|
|
CROWACK
|
deekay píše: u nas sa to vola PríFUK
Mazec to bych tam chodil s pumpičkou furt neco přifoukávat
|
21.11.07, 00:09 |
|
|
DRYVER
|
CROWACK píše: No jo, ale musi tady byt někdo kdo bude něco opravdu dělat, když budem všichni na ff tak chcípnem hlady při představení macbetha ...
To je fakt ze nekdo musi delat porad rukama. Vsichni se hrnou do kancelare a k tužce, ale do dilny k soustruhu, nebo k vrtačca se uz nikomu nechce (sam nejsem jinej) Jednou to ovsem prijde a remeslo bude placeny stejne jako kancelarska prace
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
21.11.07, 22:24 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
by si sa cudoval, nadolezitejsie povolania su: zednik, vratnik a uklizecka, aspon mam z nich ten pocit obcas
|
21.11.07, 22:32 |
|
|
DRYVER
|
a jeden matematickej vtípek:
Zavřou matematika do blázince a tam, se vyptává ostatních ptoč tam sou, jeden: "Já sem Napoleon" další: "Já sem Ceasar", "Já sem Hitler" "Já sem jeho pracvá ruka Mussolini, a co seš ty?" a ojn na to: "Já sem matematik", všichni se začnou smát. "Nesmějte se nebo vás všechno zderivuju"na to všichni utečou a zástane tam jenom jeden blázen a pořád se směje. "Čemu se směješ? tebe taky zderivuju", "Já sem e na x-tou"
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
22.11.07, 22:38 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
DRYVER píše: a jeden matematickej vtípek:
Zavřou matematika do blázince a tam, se vyptává ostatních ptoč tam sou, jeden: "Já sem Napoleon" další: "Já sem Ceasar", "Já sem Hitler" "Já sem jeho pracvá ruka Mussolini, a co seš ty?" a ojn na to: "Já sem matematik", všichni se začnou smát. "Nesmějte se nebo vás všechno zderivuju"na to všichni utečou a zástane tam jenom jeden blázen a pořád se směje. "Čemu se směješ? tebe taky zderivuju", "Já sem e na x-tou"
Jo to ho bude derivovat hodne dlouho
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
22.11.07, 22:40 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
|
23.11.07, 06:05 |
|
|
Martin
|
DRYVER píše: a jeden matematickej vtípek: ... "Já sem e na x-tou"
To je dobrý, to musím poslat bráchovi (MFF UK).
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
23.11.07, 10:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|