Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Ohó, díky moc Zajdu na vrakoviště, v mototechně tohle ani neměli v katalogu
Prozatím asi udělám něco z plechu, doladím za pochodu
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.9.08, 18:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Neex
|
JJ není zač...
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
5.9.08, 18:51 |
|
|
michalkatka
|
safra, keby si to riešil pred srazom, tak ti nejaké ND môžem dať....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
5.9.08, 19:19 |
|
|
spartra
|
jestli budeš měnit bowden a lanko, tak bowden 260 cm lanko 350cm, bowden kup v cyklopotřebách(20kč/mtr), lanko seženeš buď tam(ne všude prodáváj metráž) nebo v železářství síla 1,25 - 1,6, když máš možnost soustruhu a frézy nech si vytočit pár válečků co jsou na konci lanka origo z fava, pak stačí kvalině zaletovat a hotovo
váleček
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
Naposledy upravil spartra dne 5.9.08, 19:32, celkově upraveno 1
|
5.9.08, 19:28 |
|
|
Šemik
|
michalkatka píše: safra, keby si to riešil pred srazom, tak ti nejaké ND môžem dať....
Díky za ochotu, vyřeším nějak pomocí plzeňských vrakovišt, už mi toho moc nechybí
|
5.9.08, 19:29 |
|
|
Šemik
|
spartra píše: jestli budeš měnit bowden a lanko, tak bowden 260 cm lanko 350cm, bowden kup v cyklopotřebách(20kč/mtr), lanko seženeš buď tam(ne všude prodáváj metráž) nebo v železářství síla 1,25 - 1,6, když máš možnost soustruhu a frézy nech si vytočit pár válečků co jsou na konci lanka origo z fava, pak stačí kvalině zaletovat a hotovo
Bowden budu měnit, ale to až s převodovkou, lanko určitě vyměním, koupil jsem si v metráži cyklolanko k brzdám.
Původní páka 1.komory nejde použít, pokud by se to otevíralo přes ni tak by nešla klapka plně otevřít ani kdyby byl pedál na podlaze.
|
5.9.08, 19:32 |
|
|
spartra
|
ale de, hledám fotečku, případně bych vyfotil zejtra, je víc možností
|
5.9.08, 19:33 |
|
|
Šemik
|
Pokud máš nějaké řešení budu rád když mi ho poradíš
Tady to je řešené šroubkem M3, ale to je řešení na prd, pedál by šel sakra ztuha, ta vratná pružina na karburátoru není zrovna pružinka z propisovačky
|
5.9.08, 19:37 |
|
|
spartra
|
možnost 1, je prozatím než se dořeší varianta 2, na kterou není čas ale je to pikačovina pro soustružníka tak do 20min a někoho kdo to spájí dohromady
varinata 1
k variantě 2
tam se nechá původní táhlo
http://img222.imageshack.us/my.php?imag ... 007gw9.jpg
si musíš nechat udělat tyhle válečky radší vícero
tento plastovej konec
pak nechat udělat druhej konec na bowden, máš hotovo
mě právě chybí ty válečky a spájení lanka s válečkem
Naposledy upravil spartra dne 5.9.08, 19:53, celkově upraveno 1
|
5.9.08, 19:49 |
|
|
Šemik
|
Díky, nějak to zítra pořeším
|
5.9.08, 19:53 |
|
|
spartra
|
Šemik píše: Díky, nějak to zítra pořeším
varianta 1 je rychlejší ale sere mě tam to šroubování, když zaděláváš lanko
na to potřeboješ odříznout kousek toho původního táhla plynu z fava a kousek táhla plynu ze 120 a svařit ho
jsem pro variantu 2, půjde lanko měnit jako na favu
ty konce je nejlepší dělat ze silonu, tam je těžko dodržet přesnost dost pracuje
|
5.9.08, 19:57 |
|
|
Šemik
|
Trochu problém je to, že CO nemám, takže varianta 1 by se musela udělat nějak podobně, ale stejně to nepůjde.
S tou variantou č.2, jak máš vyřešený ten problém s nedostatečnou dráhou pedálu?
|
5.9.08, 19:59 |
|
|
spartra
|
Šemik píše: Trochu problém je to, že CO nemám, takže varianta 1 by se musela udělat nějak podobně, ale stejně to nepůjde.
S tou variantou č.2, jak máš vyřešený ten problém s nedostatečnou dráhou pedálu?
tatík to vařil tranďákem, malou přímou bruskou se obrousilo jedna část byla zinkovaná ale šlo to nakonec
varinta 2 je ve vývinu, myslím nebude problém.
ale když jsem to měl přetím cca 2 roky zpět, jěště na původní 120 bowden a strunu,
uřízla se špička pedálu plynu taky doraz drobek víc, udělal se tam myslím 8 závit, dal se šroub s matkou našrouboval, našteloval a utáh, šlo to až na doraz
|
5.9.08, 20:05 |
|
|
fatal
rejpal
|
Šemik píše: Jo, jak je to sací potrubí otuzené, tak je filtrbox natvrdo narvaný ke karoserii...
Aha, už jsem asi pochopil, tobě nejde sundat filtrbox, takže musíš celé sání i s karbem a filtrboxem dát dolů?
To by mě strašně štvalo, karbec sundávám relativně často...
|
5.9.08, 21:18 |
|
|
Šemik
|
fatal píše: Šemik píše: Jo, jak je to sací potrubí otuzené, tak je filtrbox natvrdo narvaný ke karoserii... Aha, už jsem asi pochopil, tobě nejde sundat filtrbox, takže musíš celé sání i s karbem a filtrboxem dát dolů? To by mě strašně štvalo, karbec sundávám relativně často...
No, mě to taky dost štve Ale co se dá dělat..
Dnes a zítra se asi vrhnu na to těsnění, nechám zatím SEDR i když to pak zase budu muset sundavat, ten LEKR bych uspěchal kdybych ho dával už dnes (zítra).. Vzpoměl jsem si že zatím vlastně nemám věci pro výhřev sytiče.
Ono bude dost práce na tom těsnění, kdo ví jestli tam není původní z roku 1990 A předpokládám že vložky taky nebudou mít správné přesahy.
|
6.9.08, 06:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|