Autor |
Zpráva |
Kluci z Paky
Vývojář
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Vikä - kvalita z Číny?
Viká je Viká. Pár věcí od ní jsem montoval, něco vydrželo, něco ne. Je to lepší Čína. Tuhle jsem si ovšem koupil zrcátka na Fáčko repliky značky DPA. Hnůj jedním slovem. Jak jsou ty 3 závity pro šroub M5, tak všechny "sloupky" nedostříknutý hliník, jak tam řezali závity, tak jim ty sloupky praskly a šroub šel tak na 3 závity /závit na h...o/. Tak jsem je vyreklamoval, seděl tam rozumný člověk....
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
3.5.14, 15:41 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
gokralik
|
Takové věci se nové nekupují. Originálních zrcátek se válí plná vrakoviště. Já kupoval nové zrcátko origo (za kilo... no nekupto) a byla to taky bída. Rok výroby 2003 a už na to srali i češi. Úplně nedodělané, šrouby jsem musel vzít z toho starého, jinak to přišroubovat nešlo, sklo zrcátka bylo absolutně hnusně vyřezané, vůbec nesedělo do toho plastového rámečku (u okrajů byly nevzhledné škvíry). Takže i zrcátko jsem vzal ze starého. Za jízdy se zrcátko třepe a po roce a něco mi připadá, že plast bledne... no aspoň, že barva na noze drží - jediný důvod mé výměny.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/247168.png) Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
3.5.14, 20:55 |
|
varok
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Vikä - kvalita z Číny?
No, známý kdysy likvidoval synovo staré Fáčko, tak jsem si z toho pár dílů vzal. Zrcátka byly jako nové, tak jsem si je vzal, ty moje staré byly oprýskané ty hliníkové držáky. No ale asi po roce mi začaly okraje skel zrcátek oprýskávat a byly tam takové černé fleky. Ty hliníkové konzole po asi roce ale taky začla opadávat barva a závity byly už při mé montáži ty spodní jakoby strhlý závit. Takže asi čína. U spolujezdce mi nedávno něco při hýbání sklem zrcátka páčkou něco křuplo a už s tím hýbat nejde, takže tam asi něco prasklo. Nedávno, asi měsíc tomu mi nějaká k...a ulomila řidičovo zrcátko před barákem, tak jsem raději zajel na vrakáč, koupil funkční za 2 kila a jsem zatím spokojený.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
4.5.14, 08:29 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
objednávám starline z kel a vozí sem tam viku, rad bych na ni nadával ale díval jsem se do reklamčních lístů dva roky zpět a vika tam není, dávám zámky, čerpadla, stahovačky, dokonce jsem tam našel i páčky pod volant který kdysi nepřežili pár měsíců,
|
4.5.14, 10:47 |
|
varok
|
No zrovna páčky pod volant na fáčko jsem dal kdysy taky a jako první praskly po pár týdnech ty packy na vracení páčky u směrovek a při ručním vypínání směrovek mi problikávají dálkové. . Druhá páčka na stěrače taky blbne.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
4.5.14, 11:51 |
|
gokralik
|
slovacek.milos píše: objednávám starline z kel a vozí sem tam viku, rad bych na ni nadával ale díval jsem se do reklamčních lístů dva roky zpět a vika tam není, dávám zámky, čerpadla, stahovačky, dokonce jsem tam našel i páčky pod volant který kdysi nepřežili pár měsíců, No ono to může být i tím, že po takové výměně se už zákazník k tobě nevrátí ani když má záruku. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/247168.png) Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
4.5.14, 13:51 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ty bys to tak dělal, zaplatil za opravu a pak zaplatil za další ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
4.5.14, 18:10 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
geografik ke mě chodí hodně socky a chtějí ty nejlevnější opravy, pokud je problém hned mi to omlátí o hlavu,i normální zákznící pokud mají starší auto chtějí taky to nejlevnější, ono v podstatě každý chce kvalitní díl ale jak se to začne týkat jeho peněženky často mění názor ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
|
4.5.14, 18:34 |
|
gokralik
|
Jo, ale když si nechají vyměnit třeba ty zmíněné silenty, ony vydrží půl roku a pak to začne mlátit znovu, myslíš že to půjdou reklamovat? Prostě si řeknou "no co je to čína" a nechají to vyměnit znova. Třeba u někoho jiného.
|
4.5.14, 18:48 |
|
CrazyMan
|
já jedu zítra do kelly omlátit jim o hlavu pakny na clio ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) správně mají být v balení dvě pakny se zobákem na samostav a dvě bez zobáku... a já mám v krabici jednu paknu se zobákem a tři bez ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) asi to nějaké vietnamské dítě špatně zabalilo
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
4.5.14, 20:54 |
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Tak dej hlavně bacha, aby ti nevnutili další sadu paken, aby se ti srovnalo ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) A nebo ti řeknou, že je to limitovaná série...
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
4.5.14, 21:05 |
|
CrazyMan
|
no pěkně mi to vymění..... teda aspoń doufám
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
4.5.14, 21:07 |
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
V Kelly jo, s nima mám dobrou zkušenost. Ale lepší by bylo, kdyby tohle člověk vůbec nemusel řešit...
|
4.5.14, 21:16 |
|
Veteranista
Junior TW team
|
To je jeden z důvodů, proč kouknu do krabice hned v obchodě vždy
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
4.5.14, 21:25 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27238 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
od tý doby co mi prodali neúplnou sadu zadního ložiska už taky koukám
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.5.14, 23:41 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|