Autor |
Zpráva |
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Re: srazík
alssh píše: Čau děcka (když už ne věkem tak alespoň duchem), napadlo mě pokud víte jak se jede z Havířova na Ostravu. Je tam železniční most a za ním je křižovatka a za ní je plac jako Brno, více méně volný tam by to šlo. . kukněte a dejdte vědět
dobra, tak co treba tady, ale ne jak je ta sipka ale na druhe strane te cesty, jak je ta smycka - myslim jako v smeru od Ostravy. je to i dal od cesty... v patek, sobotu? (8.12., 9.12. ?) odpoledne tak kolem 4-te, 5-te?
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
3.12.06, 15:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
alssh
|
Re: srazík
Lukas píše: alssh píše: Čau děcka (když už ne věkem tak alespoň duchem), napadlo mě pokud víte jak se jede z Havířova na Ostravu. Je tam železniční most a za ním je křižovatka a za ní je plac jako Brno, více méně volný tam by to šlo. . kukněte a dejdte vědět dobra, tak co treba tady, ale ne jak je ta sipka ale na druhe strane te cesty, jak je ta smycka - myslim jako v smeru od Ostravy. je to i dal od cesty... v patek, sobotu? (8.12., 9.12. ?) odpoledne tak kolem 4-te, 5-te?
klidně ale sem teď chorý a vidím to minimálně na 14 dňů ale jaxe znám tak budu doma do jara tak snad na jiném sraze
|
3.12.06, 19:58 |
|
|
alssh
|
no taky mám Felicii a myslím že je to škodovka... dyť to má okřídleného šípu... ať zatím stojí kdo chce tak se to pořát staví tady
|
3.12.06, 19:59 |
|
|
Mike.M
|
Šemik píše: elegant píše: Či práveže protestuješ, že Octavia už vôbec neni Škodovka? Právěže protestuji proti označování takovýchto německej keplů za Škodovky Jestli mě něco vytáčí tak je to právě toto.... Není to nic jiného než prachsprostý VW, a do něčeho takového bych v žádném případě nesedl... VW skutečně k smrti nesnáším
Ale no tak Semiku a co tohle
To je taky oktavka. Jinak oktavie ty stare maji strasne malo z VW no tak rok 1996 -1999. To az ty nove maji podvozek ciste fauWéé, ty starsi jen Mladoboleslavsky s pomoci VW. Ale jinak asi si Fatko necham na tyto srazy
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
4.12.06, 08:33 |
|
|
alssh
|
ešče mně napatla jedna destinace a to parkoviště u haly Slávia Havířov
|
4.12.06, 10:20 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
alssh píše: ešče mně napatla jedna destinace a to parkoviště u haly Slávia Havířov
to je u autobusaku ze?
ja myslim ze to je celkem jedno-muzem se nekde sejit a potom popojet jinam. Jen se tu domlouva kde a na kdy se uz zapomina, tak nevim.
Co kdyby se tu kazdy vyjadril, kdy by to slo?
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
4.12.06, 11:33 |
|
|
alssh
|
Lukas píše: to je u autobusaku ze? ja myslim ze to je celkem jedno-muzem se nekde sejit a potom popojet jinam. Jen se tu domlouva kde a na kdy se uz zapomina, tak nevim. Co kdyby se tu kazdy vyjadril, kdy by to slo?
Nene, to je u nemocnince
|
4.12.06, 18:57 |
|
|
alssh
|
jo a datum mi je celkem jedno víkendy mám volné takže se přizpůsobím, jenom teď su chorý takže bych Vás podporoval pouze na dálku
|
4.12.06, 18:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|