Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re:
gokralik píše: Jo, ale když si nechají vyměnit třeba ty zmíněné silenty, ony vydrží půl roku a pak to začne mlátit znovu, myslíš že to půjdou reklamovat? Prostě si řeknou "no co je to čína" a nechají to vyměnit znova. Třeba u někoho jiného. máš těžko ti lidi tomu taky kolikrát vůbec nerozumí, jestli je díl takový nebo makový je ani nezajímá, jen cena, vyměníš sileny na fábce a za půl roku bude mlátit táhlo nebo uložení stabiláku, jinak já nemyslím jen praktický vím že cokoliv se pokazí hned přijedou někdy ve zlém, ale za ty lety vím jak je zpracovat stačí říct u té feldy dáme značkové pořádné ramena kus 22OO kč a ...... ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
|
5.5.14, 07:44 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
varok
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Vikä - kvalita z Číny?
No já si na Kellynu u nás zatím nemohu stěžovat. Co jsem zatím chtěl mi dali, popř. mi chtějí objednat. Ale pokud si mám vybrat mezi Elmotem a Auto Kelly, tak raději Kelly, i přes vyšší ceny.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.5.14, 18:39 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Vikä - kvalita z Číny?
v kel jsou ceny vyšší když vemeš net najdeš levnějc, ale dvakrát denně závoz, nemsíš bádat po netu nebo jezdit do obchodu dvakrát, akce, olečení, mám ted závoz 8.4O a 13,15 známý jmenuje se majkl ten ráno vyrazí shání díly, běha po vrakecu a pak v noci pracuje šílené,ale jemu to asi vyhovuje ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
5.5.14, 19:37 |
|
škodovka
karosář
|
Jezdím teď AQ olejový filtr nic jiného neměli a já zas neměl čas lítat a shánět. A kupodivu v pohodě, kontrolka zhasne okamžitě, což mě překvapilo (jezdím teda 10w40). Záleží teda co se dá na filtru udělat špatně nebo ojebat. Každopádně strojní součástky, jako něco co má být v motoru, točit se a podobně, tak to bych od nich nevzal.
_________________ škoda 105S (Blanka)1984 438 000km-kdykoliv kamkoliv... škoda 125L (Bobiš)1988 70 000km-přepych a pohodlí škoda 100L (Šmoulinka)1974 204 000km-tradice a jistota škoda 110R 1977 152tk škoda felicia 1.3MPi 255tk+1.3 MPi Kombi LPG 444tk OctaviaII 1,9tdi 462tk
|
5.5.14, 21:02 |
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Od AQ mám vodní pumpu, mechanicky po půl roce OK, ale musel jsem měnit silentblok, bylo to bláto a při akceleraci motor lítal sem a tam. Fakt bláto. Ale voda neteče.. ťuk ťuk na dřevo ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
5.5.14, 21:05 |
|
CrazyMan
|
tak vyměnili mi to bez keců... jenom týpek prohodil že na té magistrále jsou debilové a dal mi druhé ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
5.5.14, 21:15 |
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Jo, v Kelly jsou v pohdě. Nemají důvod si dělat zlou krev a tvářit se u toho, že to platí ze svého.... Takhle to dnes chodí, než by někdo na to dohlížel a kontroloval /myslím kompletnost, nepoškození atd./, tak raději sem tam něco vyreklamují... Jen zákazník s tím pak má starosti, třeba jako ty...
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
5.5.14, 21:23 |
|
CrazyMan
|
no zajet tam to je ten nejmenší problém ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ale kterej idiot vymyslel systém Bendix toho bych odstřelil ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
5.5.14, 21:58 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a comáš s bendixem?
|
6.5.14, 17:49 |
|
varok
|
Četl jsem na netu, že VIKA je turecko, né čína. Tak nevím.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
6.5.14, 19:35 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27238 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vika sdružuje víc výrobců ...
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.5.14, 20:04 |
|
CROWACK
|
jako by to byl nějakej rozdíl ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) možná do turecka utekli, protože už pro ně čína byla moc drahá...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
6.5.14, 20:06 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nejde přeci o čínu ani turecko, zkusme to jinak všichni co nadáváte na čínu tak napičte jaký díl byl ko , pak číslo reklamace a u jaké firmy jinak je to snuška keců sploděných ineternetových teoreitiků a debilů ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
|
6.5.14, 20:37 |
|
darklord
|
Cinske veci nekupujem, v pripade ze sa uz stane, tak to rovno vyhadzujem, nebudem reklamovat shit, ked viem ze dostanem vymenou ten samy. Skoda roboty.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
6.5.14, 21:19 |
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Na feldě jsem měl tlumiče Vika-OK, brzdové desky-lisovaná tma-KO, kamarád dával vodní pumpu- KO, jiný kamarád má ve feldě nový Vika startér-OK. Tak to máme zhruba půl na půl. Záleží na prioritách, jestli obětovat peníze a mít klid, nebo to mít levně a říct: stejně to půjde do světa /nebo na vrakáč/...
|
6.5.14, 21:25 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|