|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Marousek
|
Rýha v laku
Kluci mojí potřebuju poradit.
Včera jsem přišel k autu a zjistil jsem že nějakej kr.tén mi objel auto klíčem. Je to 20 let stará popelnice (a není to škodovka) tak nevím co ho k tomu vedlo. Nebudu tady mluvit o tom jak mě to sere, ale rád bych to nějak opravil. Místy je to jen povrchový ale občas je to trochu hlubší. Takže čím to nejlépe aspoň trochu opravit (zamaskovat)? Jo a je to bílá barva.
Díky
_________________ Mazda Demio 1.3 GLX - spotřebák Škoda 120 L 85´ - návrat ke kořenům
Škoda 742 Forever Team
|
28.6.08, 11:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jonny
Junior TW team
|
na tie plytsie by mala stacit lakovka na hlbsie by malo stacit tiez , len das viac vrstiev a potom vylestit
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
28.6.08, 14:32 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
njedříve bych zkusil sleštit co půjde, a zbytek vyřešit - bílá toho dost snese, mohla by jít dokapat ať tam není díra, problém bude nejspíš sehnat stejný odstín, ona je bílá a bílá.... až uschne, přebrousit na mokro 1000 - 2000 a přeleštit, třeba víckrát. No a když to bude hnusný, jedině stříknout.
|
28.6.08, 14:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jak píše jonny kup si lakovou tužku a mravenší práce, ale bude to vždy poznat miloš
|
28.6.08, 14:53 |
|
|
Teeny
|
jedině celolak
_________________ favorit 89. (momentálně na špalkách...)
..........škoda forever...............
|
28.6.08, 18:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Teeny píše: jedině celolak
jde to že dvousložkový acryl barva naneseš rýhu, za týden i více přebrousíš do roviny papír 2000, a stojním leštěním 3M vyleštíš, ale mravenčí práce, zrovna tak dělám koktu 5550 tmavá zelená , přestříkání vyjde 200 kč deci a možná méně práce miloš
|
28.6.08, 18:23 |
|
|
Teeny
|
slovacek.milos píše: Teeny píše: jedině celolak jde to že dvousložkový acryl barva naneseš rýhu, za týden i více přebrousíš do roviny papír 2000, a stojním leštěním 3M vyleštíš, ale mravenčí práce, zrovna tak dělám koktu 5550 tmavá zelená , přestříkání vyjde 200 kč deci a možná méně práce miloš
takle to lze udelat ale když je ten lak na aute 20 let starej tak bych ho radsi neleštil
_________________ favorit 89. (momentálně na špalkách...)
..........škoda forever...............
|
28.6.08, 18:25 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
slovacek.milos píše: jak píše jonny kup si lakovou tužku a mravenší práce, ale bude to vždy poznat miloš Ale nebude , ked to spravi poctivo , nik si to nevsimne poznam chlapika co mal skrabanec az do zakladu a viacnasobne nalakoval lakovkou , prebrusil dakou pastou , brutalne vylestil , navoskoval . Tu ryhu som nenasiel aj ked som vedel kde je
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
28.6.08, 21:49 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jonny píše: slovacek.milos píše: jak píše jonny kup si lakovou tužku a mravenší práce, ale bude to vždy poznat miloš Ale nebude , ked to spravi poctivo , nik si to nevsimne poznam chlapika co mal skrabanec az do zakladu a viacnasobne nalakoval lakovkou , prebrusil dakou pastou , brutalne vylestil , navoskoval . Tu ryhu som nenasiel aj ked som vedel kde je
ono dnes máš problém v barvě EU už prej některé zakázala, to mám informace z míchárny a tady se o tom taky diskutovalo, že přesná barva jde jen těžko namíchat, třeba co jsem dělal tu zelenou 5550 ta je naprosto přesná, taky je to v tom člověku co to dělá, jednoho jsem měl ten míchal naprosto super odešel, dalším borec co to uměl odešel k policii, ten co je po něm mi na vybledlejší červenou romantickou namíchal červenou rallye, katastrofa někdy když si nevím rady koupím dva spreje světlejší a tmavší a stříkám je dohromady až naladím potřebný odstím miloš
|
29.6.08, 10:57 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
s mícháním barvy je i další problém, namícháš ji přesnou jako je na autě, opravíš a super. Za dva měsíce se ti ukáže, až ta barva pořádně dojde a vyschne, že má jinou barvu. nebo namícháš jinou a až dojde tak je stejná... ale to už musí bejt fakt machr
|
29.6.08, 10:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Vít píše: s mícháním barvy je i další problém, namícháš ji přesnou jako je na autě, opravíš a super. Za dva měsíce se ti ukáže, až ta barva pořádně dojde a vyschne, že má jinou barvu. nebo namícháš jinou a až dojde tak je stejná... ale to už musí bejt fakt machr
to ti mohu potvrdit minulý rok jsem koupil v řečkovicích feldu, červenou, orezlou a stou barvou jsem se nemohl domluvit,
minulý týdej jsem ji tu měl, uhlíky ve starteru a olej, ta barva fakt došla stříkal jsem tehdy míchany sprej s tužidlem a přistřikoval tmavší miloš
|
29.6.08, 11:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|