|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
kingbacker
|
čalounění C sloupků
Zdarec,
v autě už se moje čalounění C sloupků stalo jaksi ohyzdným, a vskutku to nejde zapasovat do původních děr. Táži se proto, co by jste mi poradili, aby to dobře vypadalo. A taky, jak finančně náročný je čalounění stropu? Dík
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
6.7.08, 14:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: čalounění C sloupků
kingbacker píše: Zdarec, v autě už se moje čalounění C sloupků stalo jaksi ohyzdným, a vskutku to nejde zapasovat do původních děr. Táži se proto, co by jste mi poradili, aby to dobře vypadalo. A taky, jak finančně náročný je čalounění stropu? Dík
nejlevnější je ve šrotě sehnat druhé čalounění miloš
|
6.7.08, 16:16 |
|
|
kingbacker
|
Re: čalounění C sloupků
slovacek.milos píše: kingbacker píše: Zdarec, v autě už se moje čalounění C sloupků stalo jaksi ohyzdným, a vskutku to nejde zapasovat do původních děr. Táži se proto, co by jste mi poradili, aby to dobře vypadalo. A taky, jak finančně náročný je čalounění stropu? Dík nejlevnější je ve šrotě sehnat druhé čalounění miloš
Otázka číslo dvě: jaká vrakoviště osobně doporučujete? Bydlím sice v Jilemnici, ale pokud vím, že je někde něco dobré, tak pojedu i delší kus, budu toho brát více
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
6.7.08, 17:54 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|