čaute... mám problém u feldy s centrálem na zadních levých dveřích... ráno du k autu a otevřu dálkovým ovládáním..vše v pohodě ale zadní levý se neotevře...tak zamknu a zase odemknu a ty dveře se už otevřeli napůl...udělám to znova a frčí to... to stejné to dělá furt, když se s tím chvilku nezamyká ....zase potom musím natřikrát... už sem oodělal tapec a vše co se snad dalo prostříkal WD40 a hejbal s tím táhlem furt zamykal odemykal a nepřišlo mi že to někde drhne..dal sem to dokupy a druhej den ráno do práce a zase.... Tak nevím.... je vprdeli motorek nebo kde to mám púromazat? Jak to poznat? Díkec
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
5.7.08, 17:08
Reklama
Reklama
Matthes
Hliník navždy.
Kdyz si mel sundany tapec, mel si vyzkouset motorek a pokud jde rozebrat tak se mrknout dovnitr. Je mozny ze mas zlomeny kabel a obcas to nejde, ale muze byt i motorek v loji, da se koupit novy uni
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků