|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Setinovy indikator
Cau.. sehnal sem si setinovy indikator a pripada mi nejaky divny... Jako by byl v palcich nebo se na nem nejak jinak odecita? Ze je v palcich?
FOTO >
|
6.11.08, 15:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
JO.. a jedna otacka na budiku by mel byt 1mm a ve skutecnosti to je neco pres 2mm... takze asi palce kdyz palec ma 4,7 mm? nebo 4,2..
|
6.11.08, 15:41 |
|
|
CROWACK
|
trady píše: JO.. a jedna otacka na budiku by mel byt 1mm a ve skutecnosti to je neco pres 2mm... takze asi palce kdyz palec ma 4,7 mm? nebo 4,2..
Palec je asi 26mm...
kdyžtak oni počítaj ve zlomcích palce...1/2,1/4,1/8,1/16 a podobně...pěkně na kokot systém, kór když se hrabeš v nějaké americe...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
6.11.08, 15:46 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
palec je 2,54 centimetru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.11.08, 15:47 |
|
|
trady
|
Atak... ameriku nedelam... mozna si ho necham kdyby neco ale je ten indikator palocovy?
|
6.11.08, 15:48 |
|
|
trady
|
Jeno otoceni rucicky mi vychazi podle pravitka asi na 2,5 mm takze asi palcak
|
6.11.08, 15:49 |
|
|
CROWACK
|
trady píše: Jeno otoceni rucicky mi vychazi podle pravitka asi na 2,5 mm takze asi palcak
Takže desetina palce...hele jestli nad tím popřemejšlíš, určitě tě napadne si oskenovat stupnici a vytisknout novou, ocejchovanou na mm...myslím že to celkem jde rozdělat a stupnice je jenom papír...(teda my měli klasickej Kinex...)
Nebo všecko naměřený dělit 2,54 ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
6.11.08, 15:55 |
|
|
trady
|
CROWACK píše: trady píše: Jeno otoceni rucicky mi vychazi podle pravitka asi na 2,5 mm takze asi palcak Takže desetina palce...hele jestli nad tím popřemejšlíš, určitě tě napadne si oskenovat stupnici a vytisknout novou, ocejchovanou na mm...myslím že to celkem jde rozdělat a stupnice je jenom papír...(teda my měli klasickej Kinex...) Nebo všecko naměřený dělit 2,54 ...
To by mne asi dorazilo vsechno merit atak.. za dve stovky...
|
6.11.08, 16:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|